Citiraj Stijena prvotno napisa Vidi poruku
ni meni ped nije rekla da se moramo naručiti već samo da nakon ove infekcije odemo na ORL pregled (doduše nije mi rekla niti kome da odemo niti kada - samo merkur ili rebro)
aaaaaaaaali, sestra kod ped me po toj uputnici pitala jesmo li se naručili, na što sam odovorila da smo tek sad saznali da trebamo na taj pregled i da nismo, pa mi je rekla da moramo jer da se na taj pregled dosta čeka - evo sad stvarno nemam pojma što mi je činiti - zato sam ipak mislila nazvati da se raspitam i ne dolazimo bez veze

radi se o pregledu nekakvim e-nešto-skopom ne sjećam se više, a na uputnici je našvrljano pa ne mogu točnio pročitati - možda to ima veze
Endoskop? Mislim da je to...

Tanka cjevčica koja se gurne u nos. Mislim da je to rutinski pregled za utvrđivanje treće mandule (uff, zaboravila sam detalje, ipak je dosta godina prošlo).

Nema veze, kad dođete do otorinca, liječnik će i sam znati što mu je činiti. Tek ako ne vidi sve što treba na klasičan način, radit će endoskopiju. Idite bez frke...

Reći će ti DA LI treba endoskopija, da li će to napraviti odmah itd. Ako i budu, to je super. Mislim da je nama bilo brzo gotovo. Ide lakše ako je dijete mirno. Ne sjećam se više da li prije pošpricaju nos lokalnim anestetikom, a možda to čak i nije potrebno. Moj stariji nikada nije plakao pri takvim pregledima, kao ni pri ispiranjima uha, ali on je strpljivo dijete i nije mjerilo za većinu. On je plakao samo pri propuhivanju ušiju, ali i to smo izdržali za dobru svrhu. Držim fige da sve bude ok.