zanima me gdje ima za kupiti ta vozila na akumulator,bila sam u turbo limaču ali ih nema,nisu ih još dobili a meni treba za rođendanski poklon.![]()
zanima me gdje ima za kupiti ta vozila na akumulator,bila sam u turbo limaču ali ih nema,nisu ih još dobili a meni treba za rođendanski poklon.![]()
vidjela sam u kiki, ali prije par godina. obzirom da je rođendanski poklon neću te odgovarati od te kupnje. kad sam ja to željela kupiti sinu za rođendan kolegica s posla mi je rekla da to probam podići i malo nositi, pa da vidim istnu kako će mi biti u šetnji kad on odluči da se više ne želi voziti.
ima ih u Kiki,
ali znam da ih ima i PegPerego, pa nazovi njihovog uvoznika i pitaj za tocne informacije.
evo malo sam proguglaa i mozes kupiti i online ne njihovoj stranici.
inace potpisujem mamitzi u vezi tezine, moji nemaju taj autic, ali ima moj necak. i klincima vrlo brzo dosadi i otrce od njega, a ti ostanes sam s njim![]()
i još djetetu činiš medvjeđu uslugu jer, umjesto da u dobi kada treba biti fizički najaktivniji, pedalira, okreće, vrti i trči - sjedi bez ikakvog angažmana.
to mu sasvim utječe i na kasniju motoričku razvijenost, spretnost, muskulaturu, čvrstoću skeleta...
kupi ti djetetu like-a-bike ili nešto takvo, neka izraste u zdravog čovjeka.
Ja bih ti predložila neko od tih vozila na pedale, zdravije je za dijete da se kreće. Mi smo našem uzeli u Metro-u za 500 kn traktor na pedale.
Meni to isto ne izgleda kao "korisna" igračka... eventualno bih kupila ako je poklon naručen, možda ni tada. Radije nabavi običan tricikl.
Inače, ne sjećam se da sam ih vidjela osim u TL-u.
Evo i ja da se složim sa curama gore. N je dobila za rođendan predivni plavi na roze cvetiće auto. Imamo ga dve godine i vozila se ravno 4 puta, a imamo i daljinski da je mi vozimo ako je mala ili ne zna da upravlja. Imamo i fenomenalno dvorište, veliko i ravno, živimo u prizemlju. Ali, svejedno, jako je težak za izneti čak i ovih 5 stepenika, pa onda se N malo vozi i ode jer je više ne zanima, a onda se sva druga deca iz dvorišta svađaju oko njega, na kraju bude igračka-plačka. U park smo ga jednom nosili (išli smo u park kolima) i tamo je ista stvar, Nađu zanima 3 minuta a posle se druga deca svađaju oko njega a njihovi roditelji očekuju da ja budem sudija![]()
Moji su dečki isto imali želju za tim autićem,
pa smo se dogovorili da kupimo bicikle, a da ponekad odemo u neki dječji park gdje će vozati te akumulatorske,
to im se svidjelo jer tada mogu mijenjati nekoliko autića, malo džip, malo motor,
i sve im to za petnaest minuta dosadi.
Bili smo par puta i više uopće ne pitaju.
Ispričavam se što pametujem na topicu gdje je zatražen samo savjet za kupnju,
inače to ne radim...![]()
ja ne bih rekla da je to pametovanje
netko jednostavno nema iskustva s nečime
i zašto mu ne reći vlastito, pa neka onda odluči
uvijek može zanemariti ovo što pišemo
(da ti mene sada pitaš gdje hitno možeš kupiti vrata tog i tog proizvođača, ja bih ti rekla da ne kupuješ od njih ni za živu glavu jer se čeka 9 do 12 mjeseci)
I mi smo u toj dječjoj dobi uglavnom koristili vozila na akumulatore - dečki su vozili isključivo kod BOćarskog doma i na sličnim mjestima (bilo ih je u Utrini kod placa). Stvarno im brzo dojadi.
a cuj mozda smo i pametovale, ali kad se vidi cijena pitanog proizvoda, ja iskreno ne bih imala nista protiv da cujem ovakva sikustva, jer po iskustvu moje sestre to je bacen novac, a i na kraju se dobije ovo sto je vissnja napisala, ti s autom a puno druge djece place oko tebe, a tvoje djete sretno trci bez ijednog pomagala.
i ja glasam za nekakvu biciklu ili like a bike, zavisi koliko je to dijete staro. ovi autici su zbilja jako teski a djeci brzo dosade, a i cijena im je podosta visoka
mi smo našem kupili za 2 ročkas peg perego https://filip-trade.hr/hrv/?cat=webs...pg=1&product=7 i super je!!! puno se vozio, uglavnom po jarunu gdje mu je ravno. danas ima 3 god, još ga vozi negdje gdje nema prometa, a kad idemo do grada ili zujimo po kvartu onda je na biciklu http://www.puky.net/homepage/produkt...aeder/4033.htm ili romobilu http://www.micro-mobility.com/. mislim da smo ga puno koristili i sad je mlađi od 1 i pol god počeo ga vozit. i ja sam za to da se djeca kreću, ali njima su ta vozila na akumulator skroz fora (a i meni)
sad sam se sa svime pohvalila!
Vidjela sam neki dan u Ipercoopu takve autiće i motore na električni pogon.
Moji nećaci su imali takav motor (motor ima i 2 dodatna kotača za ravnotežu) i to im je bila jako draga igračka za vožnju po dvorištu (a uživali bi u njemu i svi koji bi im došli u posjetu) ili na praznom parkiralištu hotela (žive u manjem gradiću) naravno pod budnim okom nekog starijih. To je bilo zanimljivo kad su bili stari par godina, kasnije su dobili bicikle i sad uživaju u pedaliranju. Rekla sam bratu i šogorici da čuvaju motor za moju curicu, jer će i njoj uskoro biti fora za vožnju kad dođe k dedi vikendom![]()
Ako je netko baš odlučio da to kupi,
u Kauflandu je na popustu autić-motor na akumulator,
sa 500 kuna snižen je na 250 kuna.