Ne želim da me netko pogrešno shvati u vezi ovog topica, samo želim da ovaj topic nekome pomogne ako se nađe u sličnoj situaciji, jer ne objasne ti uvijek sve u knjigama ili kod doktora. Ja sam također za dojenje, i jako mi je žao što nisam uspjela nastaviti. Najgore mi je bilo kada bi nakon dojenja ponudila bebi bočicu, a on histerično plače i traži dojku. To me nekoliko puta rasplakalo!

Inače bebu hranim (kršitelj koda)om 1. Dobro ga je prihvatio, mislim nije imao grčeve ili tako nešto, čak i kada smo sa slovenskog prešli na njemački (njemački je mnogo krupniji i teže se rastapa). I kada smo prebrodili teškoče oko bočice sada ga fino papa.

Najgore mi je kada idemo negdje u goste, onda ili tempiramo vrijeme između obroka ili sve vučemo sa sobom (ovisi gdje idemo). A i prestao je histerično plakati kada je gladan što mi je posebno drago. Sada smo se već naučili da papa svaka 3 sata jadnom 130, jednom 170, ukupno 6 obroka dnevno (3 mj. starost bebe)! Što se tiče brže pripreme hrane, meni su rekli da mogu skuhanu vodu, za nekoliko obroka držati u termosici, naravno novoj nakorištenoj za kavu ili slično.