Veoma mi je žao što svoja iskustva ne možemo izmijeniti i možda nekome pomoči tko se bude nažalost našao u takvoj situaciji. Meni je bilo jako teško jer mi nitko nije mogao dati savjet. Naime naša pedijatrica je bila na godišnjem, a kada sam se obratila za pomoč drugoj ona mi je rekla da je to sve isto i da je svejedno koje uzmem. A patronažna me obilazi često da boli glava. Kada sam poslala supruga u ljekarnu da kupi neko koje mu preporuče naravno uvalili su mu najskuplje, možda je i najkvalitetnije, ali ni ne mora značiti. A o preporuci o upotrebi su mu rekli:"Pa piše vam sve na kutiji!" Može li beba od 3 tj. pojesti uz dojenje 100 ml? Može kada je izgladnjela nakon 3 dana vrištanja!

Samo zbog toga sam pokrenula ovaj topic, a ne radi promiđbe hranjenja adaptiranim mlijekom ili promiđbe pojedinih proizvoda!

Samo napominjem da mi je, vjerojatno kao i mnogim majkama, jako žao što nisam mogla dojiti, ali tko može pustiti malu bebicu od nekoliko dana ili tjedana da plače zbog GLADI?!

Na kraju, pošto vidim da se oko ovog topica digla velika prašina, molim administratoricu da ga briše!