Ne znam da li je topic prebačen negdje drugdje ali to sada i nije bitno. Također rekla sam da se neću vraćati na ovu temu ali ipak moram :/ . Slažem se s Anči i nažalost osjećam se kao i ona. Jer:

Citiraj anchie76 prvotno napisa

No svakako mislim da ovdje mozete istresti svoje frustracije, razmisljanja i nedoumice oko prestanka dojenja. Zaista je grozan osjecaj kad mame planiraju dojiti i ni ne razmisljaju o opciji ne-dojenja, i onda iz nekog razloga s dojenjem krene sve u krivom smjeru To je zaista strasno, i zasigurno jaaako stresno... Cure imate moju punu podrsku... Probajte ne trositi previse vremena na tugovanje zbog neuspjeha, i gristi se. Dale ste sve od sebe i to je ono sto se broji. Ponekad zaista ulete vise sile, i na neke stvari se zaista ne moze utjecati. Steta je zderati se zbog toga... Uzivajte u svojoj djeci, vasa djeca vas trebaju nasmijane bez obzira dojili vi ili ne
Dakle slobodne smo istresti frustracije ali ne i potražiti savjet niti iznijeti iskustva. Pa da ostanemo frustrirane i potražimo savjete i pomoć na drugim siteovima i forumima? Nažalost, tako će i biti, barem u mom slučaju.