-
Osoblje foruma
Ni meni se ne svidja "pravilo" ne pricanja o adaptiranom na ovom forumu. Evo i zasto (iz prve ruke):
Informacije koje dobijete od medicinskih djelatnika, ako ih trazite (jer "sve vam lijepo pise na kutiji"), vrlo su cesto jednako tocne kao i one o dojenju + obojane su pristranoscu prema onom proizvodjacu koji je lijecnika sponzorirao s vise sredstava taj mjesec. NEMA objektivne informacije o formuli pogodnoj za dijete.
Mislim da bi bilo jako korisno i vazno da mame i na ovom forumu mogu dobiti informaciju (iz iskustva drugih mama) o tome kako se neko mlijeko rastvara u vodi (ima li grudvica, je li gusto ili rijetko), koliko je normalno da dijete jede, u kojim razmacima i kako dijete podnosi pojedino mlijeko... koje mlijeko kupiti kad dijete ima x ili y problem. To su stvari koje vrlo cesto gore spominjani strucnjaci NE ZNAJU i uvijek guraju trenutno "sponzorsko" mlijeko (cast izuzecima, ali vrlo cesto sam cula da je nekoj mami pedijatar rekao da uzme x mlijeko jer je najbolje, a ne znam po cemu jer se nije radilo o formuli specificnoj za odredjenu tegobu vec obicnoj formuli).
Razocarana sam ako mislite da mame koje ne doje (cak i one koje ne doje po vlastitom izboru) nemaju pravo dobiti ovakvu edukativnu informaciju na ovom forumu.
A za one kojima takve informacije trebaju odmah, evo linka na drugi forum: Prehrana adaptiranim mlijekom
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma