Citiraj Anči prvotno napisa
Citiraj Mamasita prvotno napisa
Drage cure, žao mi je što vam dojenje nije uspjelo i kužim da imate potrebu o tome pisati, ALI...

Probajte zamisliti ovakvu situaciju:
Recimo da ja trenutno imam problema s dojenjem.
Recimo da mi beba trenutno urla od bjesa nakon podoja jer npr. prolazi kroz fazu skoka u razvoju.
Recimo da sam ja izbezumljena i nemam pojma što se događa, ali čula sam za Udrugu Roda i odlučim se otići na njihov forum zatražiti pomoć.
Recimo da sam postavila pitanje na forumu, ali dok čekam odgovor, čitam što god mogu naći, dok mi bebica i dalje plače pored mene.
Recimo da naletim na vaš topic o adaptiranom i pročitam kako su vaše bebice sretne, smirene i zadovoljne.....
Recimo da na moje pitanje još sljedećih pola sata ne stiže odgovor a beba mi i dalje vrišti.
Recimo da ja više ne mogu slušati to vrištanje i pošaljem MM-a po adaptirano, dam ga bebici, bebica se smiri.
Recimo da ja mislim da sam rješila problem i više ni ne čekam Rode da odgovore na moje pitanje.............

A mamasita...da ti odgovorim na ovo o čitanju - većina mama koje dolaze na ovaj forum su pametne žene koje neće sjedit i samo refreshat DVA topica, odnosno svoj i prvi na koji su naletile, nego će u tih idućih pola sata imat dovoljno mozga u glavi da pročitaju i dalje, i vidjet pored jednog malog topica o adaptiranom njih trideset u kojima se diskutiraju sve ove stvari, od skoka u razvoju, preko grčeva i pravilnog položaja, do mastitisa i konačno sitih i smirenih bebica. Jer bilo koja mama s imalo soli u glavi će pootvarat SVE topice na podforumima posvećenima dojenju da bi vidjele postoji li još nekakav odgovor na njihovo pitanje.
Anči... uopće se ne radi o tome da li su mame koje dolaze na ovaj forum pametne (ili ne daj bože glupe, a ipak se znaju služit internetom) i koliko, kako ti kažeš, mozga ili soli imaju u glavi!
Radi se upravo o ovome što je tako lijepo napisala renata:

[/quote]vrlo LAKO je uzeti bocicu, uzmes, procitas upustva s kutije, smuckas i vidis koliko je beba pojela. a vrlo TESKO je rjesavati problem s dojenjem kad je mami buba u uhu: bolje uzeti bocicu jer je to spas.

meni se isto ne svidja bilo kakvo ogranicavanje tema na forumu, ali ja shvacam da su neke teme destruktivne za nove mame. kad bi mogao postojati zatvoreni podforum gdje bi se mogle izjadati mame koje su definitivno odustale od dojenja, ok, ali ovdje nemamo zatvorene podforume, ovdje jedan topic moze biti presudan nekome tko je na rubu zbog frustracija i problema.
[/quote]