-
Ja imam loše iskustvo s gotovo svima u Petrovoj (osim sestrama na PT2, gdje sam ležala mjesec dana), tim više što se nijedna od moje tri trudnoće nije održala, a svaki put su se ili iščuđavali ili ignorirali moje primjedbe. Recimo, u viziti su me znali i preskočiti (valjda jer nisam imala trbuh do zubi), nitko nije imao potrebe komentirati i objasniti loš razvoj trudnoća (srećom sam dovoljno sama znala o svemu pa se nisam uzrujavala), a prilikom druge kiretaže, rađene ambulantno pod "lokalnom" anestezijom, specijalizantici je pozlilo dok je promatrala (dok sam ja slušala svaku riječ što mi rade i zašto). Ni Trutin mi nije ostalo u lijepom sjećanju, pored nekoliko mojih dijagnoza, uzastopnih pobačaja i terapija, kad mi je na UZ ustanovio da su otkucaju prestali i plod odumro, pitao me jesam li imala kakvu virozu
. Da ne povjeruješ. Dr. M.G. je za tada urednu trudnoću od 5 tj. rekla da je riječ o 9 tjedana i blighted ovumu te me htjela hitno poslati na kiretažu (pobjegla sam glavom bez obzira, srećom ju je kolega demantirao). Ovoga sam se najprije sjetila, no bilo je još bisera.
Znam da sam teži ginekološki slučaj, no mislim da su jednostavno prearogantni i aljkavi, preuobraženi i s nosovima tako visoko u nevesima da ne vide konkretne slučajeve. Ili ih nije briga, što bi bilo najgore od svega (čast izuzecima).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma