-
Draga Mitovski,
Jako mi je drago što si se javila s ovim topicom, naime, ja već osam dana ozbiljno razmišljam o tome da napišem pritužbu na odnos i ponašanje liječnika u Petrovoj u zadnjih 5 mjeseci i mislim da je tvoje iskustvo ono što je prevagnulo u mojoj odluci da to ipak učinim. Na žalost, moramo se boriti protiv takvog tretmana.
Sada sam u 37. tjednu, a kako nemam ni najmanju namjeru roditi u toj ludari, nastavit ću ići na pregled u Merkur. Moram samo naglasiti da nikada nisam imala intenzivno neugodno iskustvo poput tebe, ali cijelo vrijeme mog boravka u bolnici i svaki put prilikom posjeta trudničkoj ambulanti ponašali su se prema meni puno gore nego veterinari (imam životinje pa znam što pričam), u stvari, ponašali su se kao da sam komad namještaja. Izuzetak su odjelne sestre (ja sam bila na PT1) i dr. Trutin, koji je stvarno tamo jedan od rijetkih normalnih ljudi. Meni je najgore bilo to što su me tri mjeseca držali na lijekovima bez ikakve potrebe (mišljenje moje ginekologinje iz prim. zdr. zaštite) i čak na kraju to vrlo nehajno priznali („ona je u pravu, možete prestati piti Utrogestan“). Bilo je tu i zaplašivanja, pogreški u povijesti bolesti, pregleda na kojima je bilo jasno da nitko nije ni pročitao zbog čega sam tu, vikanja s obje strane… ma da ti ne pričam.
Jedini razlog zbog kojeg sam i dalje dolazila u Petrovu bio je taj što je beba bila dobro… a kada su me zaprimili u hitnoj ambulanti strašno sam krvarila i bila uvjerena da je sve gotovo… i nekako vjerujem da je to što smo sada ok i njihova zasluga. Međutim, to ne opravdava njihov odnos prema meni, tebi i ostalim pacijenticama, naročito zato što sam u nebrojeno puta svjedočila sasvim drugačijem odnosu prema pacijenticama koje dolaze iz njihovih privatnih ambulanti ili preko poznanstava.
Vjerujem da će u budućnosti biti sve ok s tobom i bebom i nadam se da ćeš im pokazati zube…
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma