Zanima me da li se smiju koristiti u trudnoći ? Na uputama ništa nije navedeno.
Sadrže hidrokoloid 0.75
Hvala unaprijed!
Zanima me da li se smiju koristiti u trudnoći ? Na uputama ništa nije navedeno.
Sadrže hidrokoloid 0.75
Hvala unaprijed!
Hm, e sad hidrokolid nije antivirotik--lijek protiv virusa tipa herplex, nego koloidna tvar koja prakticki oduzima vodu virusnim stanicama, stvara zastitini sloj od vanjskih utjecaja i tako recimo isusuje herpes..ne apsorbira se,...po meni mozes.
rtg, hvala ti na odgovoru !
Ma već mi se dva puta u zadnja dva mjeseca javlja taj dosadni herpes i to u samom kutu usana tak da ne mogu ni normalno jesti ni piti, čim malo zinem raspuca se koža i čini mi se da tome nikad kraja. Sad mi je već deseti dan i stvarno me već izluđuje što nikak ne može proći. Stavila sam i compeed ali je herpes točno u kutu usana tak da mi se i flaster uvijek smežura nakon nekog vremena.
Probaj s Pranarom Labiarom..to ti je prozvod u gelu za usme na bazi etericnih ulja i potpuno siguran za trudnice..kupis u ljekarni, a ako nemaju zamoli ih da ti naruce od Kemiga..
Meni to više liči na ŽVALE http://http://de.wikipedia.org/wiki/Mundwinkelrhagade
Posljednje uređivanje od kinder : 20.02.2010. at 16:53
kinder, ma ni sama više ne znam kaj je, u početku su bile žvale ali mi se na njih naljepio herpes (sitni mjeurići puni tekučine).
Da bar nisu u samom kutu usana već bi prošle ali ovak .... iz dana u dan puca koža i stalno izpočetka.
rtg, hvala na savjetu
litala, mislim da nisu u pitanju gljivice
Pucanje usana u kutovima upućuje i na nedostatak željeza i/ili cinka. Inače, ako ti se herpes javi kad rodiš, pazi da ga ne preneseš na bebicu jer je za njih jako opasan u prvim tjednima života.
Indi, meni željezo i jest problem. Interval je od 8-30 a meni je prije mjesec i pol bilo 3.
Pijem Heferol i čekam da popijem još ovu turu do kraja pa na kontrolu.
Što se tiče cinka, s tim nisam upoznata, pijem centravit prenatal i nadam se da je u granici normale.
Dosta nisko.
Možeš li kako pojačati i namirnice bogate željezom, uz taj dodatak koji piješ?
Inače tijelo je sklono infekcijama kod manjka željeza jer se zbog slabije opskrbe kisikom lakše nakalemi nešto zbog osjetljivijeg imuniteta u tom razdoblju.
Nadam se da će ti željezo biti u granicama normale sljedeći put.
Što se tiče prehrane, dosta raznoliko jedem, probala sam kupinovo vino ali mi ne odgovara (ubija me žgaravica a i nisam pobornica konzumiranja alkohola u trudnoći), eh da, cikla isto otpada.
Nadam se da će sljedeći nalaz biti O.K.
Indi, hvala!
Probaj si kupit Ferrogreen sirup..on ti je bas iz koncentrata voca,povrca i biljaka i ima najvise zeljeza od nesintetskih...
Sorry ako zbog posla uvijek predlozim nes iz apoteke...