-
Je l netko rola s Graco Trekko kolicima?
-
Iskustvo iz zivota!
Imamo bugaboo cameleon kolica, kvalitetna, namjenjena svim terenima, skupa bla bla... Na njima pise da se ne smije trcati i voziti dijete. Nismo trcali. Samo smo se jednom malkice zurili jer je princeza bila pospana a bili smo blizu kuce pa smo htjeli izbjeci komplikacije koje nam se u situacijama kada zaspi u kolicima dogadjaju. Anyway, zurim ja tako, i naletim na zljebic za odvod kise, nista spektakularno duboko, neobicnog oblika... no, u toj brzini, prednji kotacici nisu uspjeli "izvozati" taj zljeb, i zablokirali su se. Da je bila mala brzina, ne bi se nista dogodilo, no u situaciji brzog hodanja, kolica su se zarotirala oko prvih kotacica (zamisli situaciju pritiskanja prednje kocnice na biciklu u punoj brzini), dijete je palo nosom na cestu, kolica preko nje, a ja preko nje i kolica. Strasna situacija, osim svega i nasred prometne ceste. Zavrsili smo dobro zahvaljujuci tome da je bila cvrsto vezana (kao u autosjedalici) i precki koja ju je isto zastitila. Zavrsili smo sa dva slomljena zuba, usnicama tipa Angelina Jolie, i sva sreca nerazbijenim nosom i glavom. Da nije bila cvrsto vezana, pitanje je sto bi bilo, razbila bi se vjerojatno o asfalt. Zato, razmislite prije nego sto se upustite u avanturu rolanja, trcanja ili neceg slicnog i vozenja djeteta u kolicima!!!!
-
Teta Eta, prestrašno je to što vam se dogodilo.
Dali ste se nakon toga ikome požalili, uvozniku ili možda pisali direktno proizvođaču?
vjerojatno bi im takva info bila korisna.
Iskreno, nisam nikada čula za ovakav događaj i ne treba tako radikalno razmišljati o sportu i rekreaciji uz kolica, razumijem da ste vi u strahu nakon tog događaja, ali opet..........
Istina je da treba biti oprezan ako se rola ili trči, ali eto očito treba biti oprezan i pri malo bržem hodanju.
I da, i mi svi koji smo tu pisali bilo o rolanju ili trčanju, pisali smo iz iskustva.
Posljednje uređivanje od lugo : 28.02.2010. at 20:47
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma