Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: T: stričeka (tetu) koji(a) popravlja DVD-playere

mamalada avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno T: stričeka (tetu) koji(a) popravlja DVD-playere

Nije baš informatika, al za mene u svakom slučaju peta dimenzija. No, da ne duljim: ne radi nam DVD player. Jeftin, za ciglih 200 kunića. Takav ne mogu nigdje naći novi, a veze nemam di mi je garancija. Hoću taj jer je malen, izgleda ko toster i jedini mi stane kraj tv-a. Zna li netko osobu koja bi mi ga popravila? Ima kontakta, al ne vrti DVDjove. Učeno nam kaže:"no disc".
    Molim pomoć

Gost

Početno

Treba očistiti laser , u dućanima postoji CD koji služi za čišćenje takvih komponenti .

mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

to se nama događalo na našem starom dvd-u kad su se istrošili nekakvi kotačići
    ja sam ga jednom sama popravila (otvorila i pritisnula ladicu za dvd-e da bolje sjedne ), ali nakon dodatnih 6-7 mjeseci više nije htio vrtiti dvd-e .
    nije imalo veze sa čišćenjem (s tim da ni taj disk za čišćenje nije radio jer ga dvd nije htio pokrenuti - tek kad sam "namjestila" ladicu i kotačiće (izgleda kao satni mehanizam) pokrenuo se i taj dvd za čišćenje.

Gost

Početno

Ne znam , nama kad izbaci no disk , ni samo stavimo taj cd i onda on vrti svoj program , i kad završi sve je ok.

kikic avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Kaže MM koji se bavi srodnim poslom da tu pomoći nema, ti od 200 kn jednostavno su takvi uređaji da popravka nema

mamalada avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Hvala svima. Probam sa CD-om. Znam da je smiješno jeftin taj player, ali, brate, vrtio je sve živo (tj. neživo). Osim toga, nigdje više nema tako malog i praktičnog za kupiti.

jele blond avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Nadam se da ovo neće biti protumačeno kao reklama. Mi neki dan u Kauflandu kupili Vivaxov DVD za 180 kunića. Vrti sve živo i malecki je ( 35 - 40 cm).

mamalada avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Hvala jele. Odem ga upecat

ivy avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

meni je taj vivaxov otišao za mjesec dana, a jedan drugi isto za 200 kuna, trajao je par mjeseci više. imam super majstora za takve stvari koji mi je rekao da tu nema pomoći i da mu ni ne donosim na popravak, jer bi više koštao nego uređaj

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mi imamo Marantz i počeo je zezati nakon 2 godine, a ne koristimo ga puno.
    Koliko smo ga platili ipak smo trebali biti mirni par godina.
    Zna li netko dobrog majstora za ove skuplje modele dvd playera?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •