-
T: stričeka (tetu) koji(a) popravlja DVD-playere
Nije baš informatika, al za mene u svakom slučaju peta dimenzija. No, da ne duljim: ne radi nam DVD player. Jeftin, za ciglih 200 kunića. Takav ne mogu nigdje naći novi, a veze nemam di mi je garancija. Hoću taj jer je malen, izgleda ko toster i jedini mi stane kraj tv-a. Zna li netko osobu koja bi mi ga popravila? Ima kontakta, al ne vrti DVDjove. Učeno nam kaže:"no disc".
Molim pomoć
-
Treba očistiti laser , u dućanima postoji CD koji služi za čišćenje takvih komponenti .
-
to se nama događalo na našem starom dvd-u kad su se istrošili nekakvi kotačići
ja sam ga jednom sama popravila (otvorila i pritisnula ladicu za dvd-e da bolje sjedne ), ali nakon dodatnih 6-7 mjeseci više nije htio vrtiti dvd-e .
nije imalo veze sa čišćenjem (s tim da ni taj disk za čišćenje nije radio jer ga dvd nije htio pokrenuti - tek kad sam "namjestila" ladicu i kotačiće (izgleda kao satni mehanizam) pokrenuo se i taj dvd za čišćenje.
-
Ne znam , nama kad izbaci no disk , ni samo stavimo taj cd i onda on vrti svoj program , i kad završi sve je ok.
-
Kaže MM koji se bavi srodnim poslom da tu pomoći nema, ti od 200 kn jednostavno su takvi uređaji da popravka nema
-
Hvala svima. Probam sa CD-om. Znam da je smiješno jeftin taj player, ali, brate, vrtio je sve živo (tj. neživo). Osim toga, nigdje više nema tako malog i praktičnog za kupiti.
-
Nadam se da ovo neće biti protumačeno kao reklama. Mi neki dan u Kauflandu kupili Vivaxov DVD za 180 kunića. Vrti sve živo i malecki je ( 35 - 40 cm).
-
Hvala jele. Odem ga upecat
-
meni je taj vivaxov otišao za mjesec dana, a jedan drugi isto za 200 kuna, trajao je par mjeseci više. imam super majstora za takve stvari koji mi je rekao da tu nema pomoći i da mu ni ne donosim na popravak, jer bi više koštao nego uređaj
-
Mi imamo Marantz i počeo je zezati nakon 2 godine, a ne koristimo ga puno.
Koliko smo ga platili ipak smo trebali biti mirni par godina.
Zna li netko dobrog majstora za ove skuplje modele dvd playera?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma