goa
Curke moje evo vam jedan veeeeliki pozdrav iz horizontale.....meni je svaki dan sve bolje i bojle.....krvi više nema....fala Bogu....
Tihič draga baš mi je žao....drž se draga
Crvenkapice nemoj se zezati s tim kombinacijama idi na IVF...nemaš što izgubiti
Šniki zlato....u kojem sam ja tjednu trudnoće ako sam imala ET 22.2 (postala si nam kao prava dr. fala ti za svaki odgovor)
Posljednje uređivanje od Iva Mia 2009 : 14.03.2010. at 12:03
Iva mia ukucaj u google kalendar trudnoće i ono ti samo izračuna kojem si tjednu. Prvi dan se računa prvi dan zadnje mjesečnice
Kikla, draga, pij, pij i samo pij, i miruj,ako se , ne daj, Bože, pogorša, piči u bolnicu, javi se kad budeš mogla!
P.S.pari mi se da je ovo trudnoća![]()
Ima i http://potpomognutaoplodnja.info kalkulator trudnoce ako upises datum punkcije ili transfera s bas zgodnim kalendarom:
http://potpomognutaoplodnja.info/ind...ndar&Itemid=89
Di ste cureeeeeeeeee....ja sam se vratila laptopu.....![]()
Pozdrav cure! Ja sam se vratila radit i osjećam se kao da me nije bilo godinu dana , a ne jedan mjesec! Uživajte i čuvajte svoje bebice, a vi koje ste na terapijama sretno!![]()
Curke, jel ikome dr. rekao da osim P&P savjetovanja trebamo imati i drugo misljenje MPO doktora?
Iva Mia.
Iskreno ne znam ni sama jer mi je ovaj 1. put bio lagano stimulirani (samo klomifen+3 gonala), mislim da se to smatra prirodnim cikusom.
Ja bih najradije u ful stimulirani pa ako ne uspije onda u medjuvremenu na prirodnjake buduci da pauza izmedju 2 stimulirana mora biti 6 mjeseci. Vidjet cu sto ce dr. reci nakon sto mu to predlozim
Svakako bih htjela prije ljeta na 1. stimulirani...
Draga moja Iva žao mi je! Molim te budi hrabra !![]()
Iva Mia znam da ti nije lako, ali nazovi gore dr. i sestre, naruci se na dogovor za dalje. Ne znam jel moras ici na kakav pregled jer ti je beta narasla pa pala, bolje nek ti kazu cure s vise iskustva, mislim da se to smatra biokemijskom ali nisam ziher.
Ja iduci tjedan osim dogovora kod dr. imam i termin u Vinogradskoj za dr. misljenje, a krecemo i na P&P savjetovanja da to obavimo do postupka koji ce biti nadam se prije ljeta.
Iva Mia žao mi je,ali drago mi je vidjeti da ne odustaješ samo tako!![]()
evo curke samo da vam javim,danas u 15.30 na HTV2 ide emisuja pod nazivom ETIKA. bit će tema o MPO.
Iva Mia sad tek vidim i ne vjerujem....šta za reći??!! Drž se i gledaj prema napred![]()
Iva Mia draga žao mi je![]()
Ines kako se osijećaš
A evo već dva dana se borim sa zuboboljom, nakraju sam popila paracetamol nisam mogla izdržat, do prije sat vremena ništa nisam osjećala ni jajnike ni maternicu ni jedno probadanje, no evo prije nekih sat vremena krenulo i to danas mi je inače 3dpt! Zasad ništa strašno, samo da me ova zubobolaj prođe, najgore što uopće ne znam ni koji zub nego imam osjećaj da me cijela lijeva strana vilice boli, ništa nije natečeno unutar sve ok izgleda!!!
Iva Mia žao mi je..
Ines i ja sam luda i mene zub boli...ja u srijedu na folikulometriju nadam se da je naraso koji folikulić..![]()
iva mia zao mi je draga..........
.
kiara bit ce ..ovaj put mora bit folikula i to velikih i dobrih....sretno
bugaboo sretno........
Crvenkapice, jel tebi dr. prepise femaru ili to sama kupis?
Ako me nece htjeti slati na stimulirani probala bih s femarom jer mislim da mi je klomifen stanjio endometrij u zadnjem postupku, na zadnoj folikulometriji na dan stoperice je bio samo 6 mm.
bugaboo, draga nebih te htjela razočarati, ali ovaj tvoj posljednji ciklus zahtijeva 3 mjeseca pauze od hormona. Bilo bi najbolje da ideš u čiste prirodnjake. Ali to će ti i doktor reći.
Iva Mia jako mi je žao, znam da nema riječi utjehe u ovim trenucima i što god da ti kažemo bol ostaje i neopisiva je, neka te tješi to da nisi sama, sve smo uz tebe,mi koje te u potpunosti razumijemo i koje proživljavamo isto što i ti. Nisi sama ! Znam da ti je preteško sada ali moraš skupiti snage, moraš biti hrabra i ići dalje,po svoju bebu koja te čeka.
" ... a kad zaboli stisnut ću zube i neću pustiti ka ni ptica krik..."![]()
Drage moje,može li mi tko reći u postupku ivf-a kada na "scenu" stupaju naši mužići?
Možete li mi reći da li je transfer bolan i idete li na transfer u pratnji supruga ili same ????
Bilo bi lijepo da te odfura doma nakon transfera.
Iva Mia jesi išla na SD![]()
Dobro jutro curce.... ja dobila uroinfekt tako da čini mi se niš od moje trudnoće,jer dr. mi je rekla da to izazove i pobačaj,pa brijem si niš od implatacije al nikad se nazna.... bumo vidjeli u pon betu.bitno je da me ne boli... a i danas sam si baš nekako nepisivo sretna, pa evo i malo vama
.. jim nisam baš pratila u kojoj si fazi? ines ljube ima li simptoma?svima drugima
...
Tihić draga ja sam ti jučer bila na SD...idemo u 4.mj na prirodni IVF....veselim se ...nada umire posljednja....cure moje jaka sam...
cure sta znaci prirodni...jel to sa klomifenima??
iva mia sretno draga......
kiara sta nam radis dobroga?
kikla sretno u ponedeljak.
jim sretno
Draga crvenkapice prirodno ja mislim da u mom slučaju znači vjerovatno totalno bez terapije...jer sam sad bila na totalno ful tretmanu...ako bude nešto to će vjerovatno biti nešto lagano...možda klomifeni...a ja moram u idućem ciklusu doći 13-14 dan i onda se vidi kakva je zapravo situacija...
Kako si ti u kojoj odnosno kakvoj si fazi postupka...