Stranica 5 od 17 PrviPrvi ... 3456715 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 201 do 250 od 830

Tema: Potpomognuta na Svetom Duhu

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

ines31 pa ti draga moja bujaš, očito ti fino jajnici reagiraju i sve je to nešto novo za njih, mislim da se ne trebaš brinuti, isto tako kaj se ne treba previše niti zabrinjavati kad ništa ne osjetiš ( kao ja npr., ja sam mislila da nebu ništa,).....vidjet ćeš na folikulometriji..

KIKLA123 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

djevojčice evo mene danas 7dc folikuli od 14-16mm,endić 9mm,četvrtak ili petak punkcija..bio je i dr. i dokica,on je zadovoljan.. ines jel te boli još.ako boli odi sutra na folikom.pa ga pitaj?al i mene bole jajnici jako pa sve je ok...

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

KIKLA123 super su ti mjerice, baš dobro reagiraš, onak školski.....super.....vidiš tebi kao i meni ovulacija dosta rano, kaj ne!!?

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Cureeeee evo i mene...vadim betu u petak i onda ćemo vidjeti što je s mojim mrvicama...ja se nadam da su se dobro smjestile i da im je fino...

Malo me frka jer još uvijek ne vidim apsolutno nikakve promjene na tijelu...niti psihički niti fizički...(ET je bio 22.2)..to normalno!?

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Šniki , Kikla123 pa to su super folikulići, a i endić za poželit, danas je bolje, ne boli jako ali ih osjetim, budem u srijedu išla pa ćemo vidjet, ja inače imam kasnije ovulacije 15-16 dc, tak da ne znam kak bi sad moglo biti, ali ako i tebe bole nadam se da mi ej to ok!

Iva Mia 2009 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    za veliku betu!!!

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

IvaMia što manje toga primjećuješ to je bolje, barem ja tako mislim, manje se zamaraš....ali kako vrijeme brzo leti, nemrem vjerovati da već u petak je beta...e pa nadam se da će tebi to biti dobitni petak kao i meni moj ( ja isto vadila betu u petak, i to petak 13) ......

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj šniki prvotno napisa Vidi poruku
    IvaMia što manje toga primjećuješ to je bolje, barem ja tako mislim, manje se zamaraš....ali kako vrijeme brzo leti, nemrem vjerovati da već u petak je beta...e pa nadam se da će tebi to biti dobitni petak kao i meni moj ( ja isto vadila betu u petak, i to petak 13) ......

Pa baš tako sve što ide dalje kao da i nisam bila u postupku...sve mi nekak brzo prošlo....znaš da se sama uhvatim u situaciji da hoću nešto napraviti...npr. nešto podignuti ili sl. i onda se sjetim pa ja to zapravo ne smijem....tak da uopće nemam osjećaj za ništa....samo se nadam za je petak moj dan i da su moje mrvice dobro

sivka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

evo mene curke,punkcija je bila a bila samo 2 folikula a 1 js dobiveno sutra zovem da čujem dal se oplodilo i dr.B rekao transfer će biti u četvrtak ak bu sve ok! dobila sam hrpu ljekova i u horizontalu jer sam koma..... svima.....

andreja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

sivka evo ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sreću i dobitni transfer!!!!

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Sivka,odmaraj bit će sve ok i u četvrtak će ti vratit krasnu,čvrstu mrvicu......ja sam sutra gore na dogovoru i nadam se da ćemo se uspijeti dogovoriti...i nadam seda će biti dobre volje..

KIKLA123 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

sivka,.................. za tvoju mrvicu.kiara danas su svi bili dobre volje pa se nadam da će tako biti i sutra i dalje,i da će potrajat, mada je bila ogromna gužva,samo tu se baš ne druže s nama.sretno sutra na dogovoru. šniki draga je sjećam se da smo gore zadnji put pričale kako imamo kratke cikluse.za sad je to sve ok,sutra bum vidla kako ide dalje. ines za tvoje folikuliće da rastu,ne brini sve bu to ok.... iva mia.................. za veliku betuuuuuuuu pusa svima ako volim ove smajliće.

sivka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Hvala vam cure na lijepim željama ali još ništa zvala sam u lab... rekla mi biologica da se još ništa ne vidi da je zovem sutra i da mi nemože ništa reći za sada eto... jeli možda netko imao takav slučaj? I čemu se mogu nadati....

Cannisa avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

pozdrav svima, bila sam jučer po ljekiće....hvala na vibricama izgleda da su pomogle. Tako da ovaj mjesec krećemo , napokon...........
    svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve što vam treba

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Drage cure šaljem vam ~~~~~~~~~~~~~~ od

Cannisa avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Iva Mia~~~~~~~~~~~~~~za petak i veliku betu

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj Cannisa prvotno napisa Vidi poruku
    Iva Mia~~~~~~~~~~~~~~za petak i veliku betu

Cannisa tnx, tnx........ideš na IVF ili što....koja terapija!??

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Curke svima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
    Kikla123 jeli ti rekao dr. šta vezano za anesteziju kod punkcije! Nadam se da ćemo nešto dobiti?

KIKLA123 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ines već sam vidla da si pročitala....... mi se sutra vidimo. sivka ja ti ne znam za takav slučaj,al držim fige da budu sutra bolje vijest.

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj ines31 prvotno napisa Vidi poruku
    Curke svima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
    Kikla123 jeli ti rekao dr. šta vezano za anesteziju kod punkcije! Nadam se da ćemo nešto dobiti?

Ja sam nedavno bila na punkciji i dobila opću anesteziju....odličnooooo....mislim da se na opću ide samo ako imaš jakoooo puno folikula....ja sam dobila 11 j.s. ....nećeš ništa izgubiti ako pitaš....

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

A molit ću se Bogu da ih bude više od 10 pa možda dobijem anesteziju, makar bi meni bio dosta i onaj koktel lijekova, ma ustvari bar nešto jer mi je dosta boli više!
    Sivka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude sve ok!!!!

Cannisa avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Sivka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude sve ok
    Iva Mia idem na IVF, decapeptyl i menopur
    Ja se također nadam anesteziji, kad sam bila jučer gore išle su neke cure na punkciju i nisu ništa dobile, ni koktelčić ni ništa. Mene uhvatila panika.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Sivka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da sve bude ok

Jim avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Curke, u travnju idem na svoj prvi pokušaj ivf-a...ima li koja nova da se skupa tješimo...

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Evo stigla ja..zadovoljna..krećemo na naš prvi AIH..konačno da smo se i mi pokrenuli,mada je dr.htio da i dalje ciljamo odnosena šta sam je šiznula pa počela prigovarat i uvjeravat ga i svašta nešto dok on naravno nije popustiob i pristao na AIH...E sad...trebamo izvaditi krv na HIV i Hepatitis i otići na P&P...ja sam očito prva na forumu sa SD koja mora na P&P jer mislim da nijedna od vas to nije morala proći,a ni oni još nemaju organizirano u bolnici kao ostali...i sad moram tražiti gdje bih to mogla obaviti,a nemam pojma...jooooj ,pa to je da popzd....uglavnom to je to...čekam M pa Klomifen 2x1 i 8d.c.folikulometrija.
    Iva Mia držim fige za petak.
    Sivkice a tebi za sutra,da mrvičica lijepo naraste...
    A gdje je Šniki....??

Jim avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Draga kiara79 ja također moram na savjetovanje, kada sam išla na aih nije me kačio novi zakon ali sada za ivf moram.

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj Jim prvotno napisa Vidi poruku
    Curke, u travnju idem na svoj prvi pokušaj ivf-a...ima li koja nova da se skupa tješimo...
    Jim draga,drago mi je da si i ti ponovno u igri..novih baš i nema puno( mada je gore uvijek krcato,al se ne vole družiti sa nama) sve smo mi stare i možeš se tješiti sa nama..
    Crvenkapice ajde da još tisuću puta poskočim ovako kad objaviš VEEELLLLIIIIIKUUUUU betu..nadam se da će ovo sa Femarom biti dobitno..

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Jim gdje ćeš na savjetovanje?

sivka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

cure puno vam hvala na utjehama, ali ja se jako bojim... moja dr. opće prakse me malo utješila da to ne mora ništa značiti i da u prirodi treba nekad da se oplodi čak 72h... pa ću vidjeti sutra...

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Sivkice upravo do tebe iz susjedne županije stiže veliki zagrljaj..ne se bedirat,doći će i naše vrijeme i naši smotuljci će nam pokucati na vrata,a tvoj je draga moja već jako blizu..

andreja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ma Sivka sve bu ok!

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

kiara hvala.......ti ides na AIH? pa super
    ja sam radila 2 x AIH i nisam radila te krvne pretrage i p&p itd.....zasto se to mora kad se ide na inseminaciju??

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Crvenkapice, p&p savjetovanje bi trebalo prije svake vrste medicinske oplodnje (kako kažu naši velestručnjaci u ministarstvu koji su pisali zakon). Nije mi jasno kako je prošlo bez toga ali mislim da su se klinike u ovom prelaznom razdoblju od 6 mjeseci snalazili kako su znali....

BOZZ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Jim prvotno napisa Vidi poruku
    ej,Jim kada si bila na konzultacijama da si dobila travanj?

Jim avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

kiara79 - B mi je rekao da pravno savjetovanje mogu kod odvjetnika jer oni na SD još uvijek ništa nisu organizirali a psihološko moram kod psihijatra na uputnicu (ali ja ću ići kod psihijatrice koja ima privatno ordinaciju)...savjeti su oko 100-200 kn.
    BOZZ - bila sam na konzultacijama u veljači.

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Curke koje ste dosle do pozitivne bete, jeste li se odmah nakon bete vratile raditi ili ostajete mirovati?

Da li dr. napise na pov. bolesti da preporuca mirovanje buduci da se radi o MPO ili ih treba traziti tako nesto ako vam se ne vraca na posao?

Thanx

andreja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

nakon pozitivne bete ja sam ostala na mirovanju. tako mi je dr.napisala,a i sama sam ju molila jer radim dosta naporan posao pa mi je bilo bolje da ostanem doma,nego da mi se nedaj Bože nešto na poslu desi. no dr.je rekla da nakon IVF-a prakticiraju bolovanje,odn.mirovanje.

Jim avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Sve cure koje ste ostvarile trudnoću uz pomoć aih ili ivf ste veeeliiikeee sretnice, čestitam vam od srca a nama svima koje smo još u borbi želim vrlo brzo da dočekamo naše anđele !!!

andreja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Sivka kakvo je stanje s tvojim mrvicama?

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Ja sam od punkcije na bolovanju......nije bilo nikakvih problema i odmah nakon pozitivne bete otvorene su mi komplikacije u trudnoći......bez ikakvih problema
    sivka javi nam se!
    Jim hvala ti i želim da što prije priključiš se društvu trbušastih
    KIKLA123 kad je punkcija?

sivka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

došlo je do oplodnje ali je stalo kad se trebalo dalje razvijati, biologica mi je samo rekla da vjerovatno je neka blokada u mehanizmu razvoja ja i MM smo iste krvne grupe pa dali je to?!

andreja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Sivka žao mi je.... što se tiče krvne grupe tebe i TM,postoje nekakvi testovi za tu kompatibilnost(valjda sam dobro napisala),pa pitaj dr.opce prakse ili gin.pa se malo posavjetuj s njima. mada nebi bilo loše da ih uradiš.

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Drage trbušaste cure imam jedno pitanjce...jel normalna bol u donjem dijelu leđa 10 dana nakon ET...mene tako bocka...kao da ću dobiti mengu???

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

sivka draga žao mi je baš, a što se tiče krvne grupe mislim da nije to, mm i ja smo iste krvne krupe.....to se zna dogoditi, da dođe do oplodnje i onda se prestane dalje razvijati....drž se draga
    Iva Mia mene su leđa rasturala, i stalno me je nekaj pikalo dolje, mislim da je to sve normalno i da se javlja u oba slučaja ( + i -).....nadam se da kod tebe bude ovo prvo

andreja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Sivka nasla sam neke topice i svezi rh krvne grupe,al neznam kak se tu stavljaju. ukucaj samo na googleu "Rh negativna".

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Sivka žao mi je, znam da je to gore nego negativna beta, bila u toj koži, u prošlom stimuliranom i prokrvarila 7 dan poslije ET samo te nisam htjela bedirati prije s time. Ali to ne znači da ti bude to svaki puta tako. Mislim da krvna grupa s tim nema veze, jer i ja i mm smo 0, on -, ja +. A i ako ti imaš - to je problem u trudnoći, neznam kako je u oplodnji.
    Iva Mia, a da ti sutra lijepo izvadiš tetu betu, pa ćemo ti onda reći jel to normalno!!!
    Bugaboo, ja sam na bolovanju od ET. Bez ikakvih problema mi je dr opće prakse otvorio bolovanje, a sada kada dr B, potvrdi (valjda hoće) trudnoću, odem kod svog gin, koji napiše preporuku općem i na temelju toga mi otvori bolovanje.
    Inače ja sutra idem na uzv, oko 9.

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

vinalina znači sutra gledaš bebija prvi put..... ili bebije
    Iva Mia budeš kakav testić nabacila ili ćeš biti prava disciplinirana cura ( ja to nikad nisam bila)

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj šniki prvotno napisa Vidi poruku
    vinalina znači sutra gledaš bebija prvi put..... ili bebije
    Iva Mia budeš kakav testić nabacila ili ćeš biti prava disciplinirana cura ( ja to nikad nisam bila)

Šniki nemam snage za testić....premda cijela moja okolina navija za taj svečani čin .... preživjet ću do petka...nadam se .....

KIKLA123 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

evo i mene..danas štoperica,petak punkcija to će mi biti 11dc.ima folikula od 17 do 19mm.tako mi je reko,više ne trebam stimulaciju,,nadam se da neće popucat do petka....upaznala sam ines i popile kavicu...... sa još dvije curkice koje su bile kad i ja u 10mj u pokušaju... pozdrav veliki djevojčici iz karlovca drži se....zaključile smo da od nas četiri bar nekoj mora da uspije.......... sivka žao mi je,ja i mm isto imamo iste krvne grupe......iva mia od srca ti želim veliku betu.............................................. .............. svima drugima za sve kaj im treba....pozdrav

KIKLA123 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

vinalina za tvoj prvi uvz..............................pusa(nemrem nać smajliće)

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

sivka,žao mi je...

Stranica 5 od 17 PrviPrvi ... 3456715 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •