Stranica 7 od 17 PrviPrvi ... 56789 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 301 do 350 od 830

Tema: Potpomognuta na Svetom Duhu

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Napeto je danas.....imamo jednu tetu betu za vaditi i punkciju ( nadam se da bu sve ok) cure ajd malo razveselite staru trudnicu
    Sutra bu nam 20 tjedana, ajme majko mila, na polovici smo

Jim avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ma naravno da će sve biti ok...nakon toliko borbe mora biti sve ok...zaslužila si. No sikiriki ))))))

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Jao majko mila šniki, kaj je već tako brzo prošlo?
    Jim, vidim da budeš dobila stimulaciju u bolnici, a decapeptil si moraš sama kupiti. Jel budeš Dec dobila kao supresiju ili pomoć poslije ET - a?
    Posljednje uređivanje od vinalina : 05.03.2010. at 10:35

Jim avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Vinalina - decapeptyl ću koristiti za tempiranje punkcije, tako je B napisao.

KIKLA123 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

evo i mene,bilo je koma da sam mislila da ću odapet,ko nikad do sad..............jednom riječju katastrofa,desni jajnik nešto se nije dao,pa su izvadili 4js brijem sa lijevog,a desni je toliko bolio da sam mislila da cu pop..... al ja stvarno nisam neka mimoza i uvijek sve dobro podnesem,i dalje ja to nekako uz osmijeh sve podnesla što od normabela što od jada i bola,i onda sam se digla i malo srušila,pa ležala tam u sobici....... samo se sad nadam da sad to sve nije uzalud i da će mi se te mrvice oplodit tamo u labu....uglavnom boli me da nemrem ni piškit.....jadne smo mi žene,šta sve moramo podnest,fakat me je složilo danas...pusa svima,i hvala na podržci...

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Curee evo mene s betom i ništa mi nije jasno....

ovak vam izgleda moj nalaz

Rezultat : 26,5

Jim avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

KIKLA123 - slažem se s tobom u potpunosti, koje mi torture i patnje prolazimo u borbi za svog anđela. Naši muževi elegantno daju svoj mali doprinos i kući, a mi ...
    Samo kad se sebe sjetim...milion folikulometrija do sada, kojekakvih pripravaka što kemijskih što iz kućne radinosti , pa ciljani, pa aih, pa vanmaternična i operacija... a sada ivf....ali nema veze, nije mi teško podnjeti ni bol ni jad, neka mi rade šta god žele samo da ja dođem do svoje bebice, sve ću to zaboraviti u sekundi.
    Tako i ti...bilo je grozno ali prošlo je...sada misli samo na svoje mrvice koje čekaju da se vrate mami u pupu .
    Držim figeeeeeeeeeee!

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj KIKLA123 prvotno napisa Vidi poruku
    evo i mene,bilo je koma da sam mislila da ću odapet,ko nikad do sad..............jednom riječju katastrofa,desni jajnik nešto se nije dao,pa su izvadili 4js brijem sa lijevog,a desni je toliko bolio da sam mislila da cu pop..... al ja stvarno nisam neka mimoza i uvijek sve dobro podnesem,i dalje ja to nekako uz osmijeh sve podnesla što od normabela što od jada i bola,i onda sam se digla i malo srušila,pa ležala tam u sobici....... samo se sad nadam da sad to sve nije uzalud i da će mi se te mrvice oplodit tamo u labu....uglavnom boli me da nemrem ni piškit.....jadne smo mi žene,šta sve moramo podnest,fakat me je složilo danas...pusa svima,i hvala na podržci...
    Ma bit ce sve super, sigurno ce od te 4 js 2 biti u tvojoj busici iduci tjedan. Sad odmaraj da se oporavis od punkcije, da mirna docekas transfer

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Iva Mia 2009 prvotno napisa Vidi poruku
    Curee evo mene s betom i ništa mi nije jasno....

ovak vam izgleda moj nalaz

Rezultat : 26,5
    Ja bas i nisam strucnjak za bete, ali cim je preko 5 znaci da je trudnoca koliko sam citala po forumima. Mozda je jos prerano ako je bila kasnija implantacija, ja bih na tvom mjestu ponovila betu u ponedjeljak.

A jesi zvala gore sestre ili dr.?

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Ej Iva Mia moraš ponoviti betu u ponedjeljak......zovi i pitaj, to ti ja najbolje
    KIKLA odmaraj draga, da sve bude ok...javi kaj dalje.....

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Slucajno sam isla baciti pogled na uputnicu koju mi je mama podigla kod primarnog ginica za vađenje bete, a ono pise da me upucuje na spec. pregled na ginekologiju (HALOOOO!) i da se trazi BHCG

Poludila sam, odmah zvala ordinaciju, naravno dr. je krivo ispisao uputnicu i sad moram opet slati mamu da mi ispise ispravnu uputnicu za laboratorij.
    Posljednje uređivanje od bugaboo : 05.03.2010. at 14:42

lanarica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

joj draga , žao mi je što je bilo tako bolno... al sad držimo fige da se mrvice oplode i da se jedva čekaju smjestiti kod mame pa će sve biti lakše...

pusa svim bockalicama, čekalicama i ostalim "nadalicama" od jedne SD trudnice

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj bugaboo prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bas i nisam strucnjak za bete, ali cim je preko 5 znaci da je trudnoca koliko sam citala po forumima. Mozda je jos prerano ako je bila kasnija implantacija, ja bih na tvom mjestu ponovila betu u ponedjeljak.

A jesi zvala gore sestre ili dr.?

nisam ni ja....jaoooo koja neizvjesnost....poslala sam im nalaz na mail...pa čekam da ni se jave.....sva sam van sebe....želim samo konkretan odgovor....ziher ću ponoviti u ponedjeljak

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

KIKLA žao mi je što te toliko bolilo, ali mi stvarno nije jasno kako oni određuju (po izgledu možda) koja je od nas za aneszeziju lokalnu, opću ili nikakvu. Kaj jednu boli, drugu ne??? Jedna ima pravo na opću, jedna na nikakvu. Po čemu, koji im je kriterij???
    Iva Mia, stvarno neznam kaj bi rekla, neke su postigle svoj cilj s tako malenom betom. Mislim da je najbitnije da se ona pravilno dupla. ~~~~~~~~~~~~za takav ishod!
    Posljednje uređivanje od vinalina : 05.03.2010. at 15:09

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

bugaboo, to mora da je nosač veeeelike sreće!

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

cure moje to je sve ok....jer je kod nas u bolnici malo drugačiji labos...

Jim avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Iva Mia sigurno je trudnoća...držim fige da se pravilno razvija i da u pon.ugledaš ooogroooomnuuuu betu

Cannisa avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Iva Mia evo još malo vibrica da se beta pravilno dupla.............

Jim avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Cannisa želim tebi i sebi i svima koji su trenutno u pripremi za ivf da sve bude u redu, da nas prati Božji blagoslov i da ugledamo veeeliiiikuuuuuuuuu betu !

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Kikla nadam se da si došla k sebi i da ti je bolje (ja i Mare te čekali do 9.30 h), ne brini biti će sve ok sad će one lijepo narast u blastice i vratiti se mami na čuvanje narednih 9 mjeseci !

Iva Mia~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da se beta podupla!!!!

Ja sutra na uzv, rekao dr. u ponedjeljak punkcija, ne znam kako oni određuju kome anestezija ali koliko sam ja shvatila samo treba pitati, ja sam odmah prvi dan pitala i rekao ok, još ću ga sutra podsjetiti!

Vinalina za uzv
    Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve što im treba!!!!!

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj ines31 prvotno napisa Vidi poruku
    [B] ne znam kako oni određuju kome anestezija ali koliko sam ja shvatila samo treba pitati, ja sam odmah prvi dan pitala i rekao ok, još ću ga sutra podsjetiti!
    Nije draga, ti i ja smo među rijetkim sretnicama, mnoge, mnoge ne dobivaju ništa!!! Jesi ti KIKLA pitala za bilokakvu anesteziju?

KIKLA123 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

ženskice drage hvala vam na podržcifakat ste srce.ja nisam tražila anesteziju jer ju fakat ne podnosim,povraćam 2 dana,i nikak da se probudim...a lokalnu ne daju niti neki koktel popila sam norm. i voltaren. al mislila sam da nece biti tako strašno jer nije mi prva.zadnji put kad ih je bilo 11js to mi je bila čista pljuga,nasuprot ovog,koma,al ja si brijem da na desnom jajniku nisu ni bile zrele jer u srijedu su bile tek 16mm,a na lijevom 19mm,kad sam davala štopericu.tako da me taj lijevi nije bolio al desni koma pa su ga pustili na miru..... danas je na punkciji nas bilo 10 cura,gore je zbilja gužva,samo te cure se ne druže tu,tako da postupaka ima,da cure koje trebaju ići ne brinu. ines draga žao mi je kaj ste čekale,znaš da bi ja pila kavicu uvijek i još s tako dobrim društvom,super ste mi fakat smo ekipa optimista...sretno svima pusa..p.s.curke sa sd ak čitate daj nam se javite tu,pa da čijemo kako je vama prošlo

Bubzi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj šniki prvotno napisa Vidi poruku
    Napeto je danas.....imamo jednu tetu betu za vaditi i punkciju ( nadam se da bu sve ok) cure ajd malo razveselite staru trudnicu
    Sutra bu nam 20 tjedana, ajme majko mila, na polovici smo
    Živjela ti meni Šniki! Svaka čast. Jao ti brzo i dobro ide.
    Pozdrav svim curama i svakako velike bete.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj bugaboo prvotno napisa Vidi poruku
    Slucajno sam isla baciti pogled na uputnicu koju mi je mama podigla kod primarnog ginica za vađenje bete, a ono pise da me upucuje na spec. pregled na ginekologiju (HALOOOO!) i da se trazi BHCG

Poludila sam, odmah zvala ordinaciju, naravno dr. je krivo ispisao uputnicu i sad moram opet slati mamu da mi ispise ispravnu uputnicu za laboratorij.
    a sta bi trebalo pisat na uputnici......meni isto pise BHCG a posto ja ne znam ja sam mislila to je ok.....

upucuje se na laboratorijsku dijagnostiku trazi se BHCG..tako pise

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj Cannisa prvotno napisa Vidi poruku
    Iva Mia evo još malo vibrica da se beta pravilno dupla.............

iva mia za betu da se pravilno dupla ~~~~~~~~~~~~~~~~~

sivka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Cure moje hvala vam na podršci i svemu, bez vas bi to sve lošije podnesla.. puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za SVE vas kaj vam treba i velika pusa, ja ću vjerovatno malo sada pauzirati i krenuti kad mi dr B da zeleno svjetlo zbog lijekova i tak... držite se i puno sreće.....

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    a sta bi trebalo pisat na uputnici......meni isto pise BHCG a posto ja ne znam ja sam mislila to je ok.....

upucuje se na laboratorijsku dijagnostiku trazi se BHCG..tako pise
    Tebi dobro pise laboratorij, meni je napravljena uputnica kao da betu vadim na ginekologiji i to spec. pregled. Dali mi uputnicu kao da idem na pregled kod dr. samo sto pise BHCG. Uglavnom MM isao odmah danas pa sestra ispravila.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ahaaa ...hvala....vec sam mislila da i ja trebam sta prepraviti......a laik sam pa ne znam

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Pozdrav svim curama.Nova sam na forumu, al uredno čitam što vi pišete i puno sam od vas saznala i prije nego smo krenuli u postupak. Ja se sad kod kuće odmaram i čekam idući tjedan da vidim kolika će biti beta.Prvi put smo u postupku pa mi je sve još novo

Sretno svima!

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

tihić, WELCOME!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za veeeeliku tetu betu. Ostani s nama, znamo da ti je sad (pogotovo sad) dosadno!
    Kakvu si terepiju imala?

KIKLA123 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

tihić dobro nam došla...evo ja zvala gore trensfer je u srijedu...sad sam si toliko sretna,odmah me manje boli...... samo neka se lijepo dijele.... pozdrav svima ines

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

GONAL F., DECAPEPTYL
    sada poslije ET utrogestam3x2, andol c i uzimam folnu kiselinu.

danas mi je 6 dan poslije ET i sve me jače hvata panika. Nemam nikakve pozitivne znakove već neki glupi ojećaj da ću dobit. Jel netko imao takve simptome ,a da je ipak bila trudnoća( osjetljive grudi, blaga bol u donjem dijelu trbuha)

andreja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

KIKLA123 tako ti je i meni bilo, prva punkcija mi uopce nije bila bolna,ma to je bio mačji kašalj a 19 js. druga punk.je bila straaašno bolna,mada sam ja to sve hrabro podnijela,cak mi je i dr.T rekla da koja sam ja hrabrica,a na hodniku umalo da se nisam skljokala od bola. do kuće 1,5 vožnje ludilo!!! lijevi jajnik bolio 7 dana ko lud,al nema veze sve sam zaboravila jer sam vec u 21tj trudnoće i mislim da se sve isplatilo! nadam se da će i tebi ovaj postupak biti dobitan,to ti od srca želim! A svima vama koje ste u postupcima ili čekate na njih želim dobitne postupke i što prije ostale trbušaste!!

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

tihić dobro nam došla i što prije ostala lepa, trbušasta i debela kak treba!!!!!
    KIKLA123 melem za moje uši, odlično, samo neka se lepo dijele i sve bu mljac.....jedva čekam
    andreja kak si mi ti, jel i dalje curica ili su se opet predomislili!!!!! Ja si sve mislim, tak je meni cura za sad, a na kraju bu frajer mali!!!
    Pusu šaljem lanarici kojoj je danas 20tjedana kao i meni......
    ines31 malo sam se pogubila, u kojoj si ti fazi???

KIKLA123 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj andreja prvotno napisa Vidi poruku
    KIKLA123 tako ti je i meni bilo, prva punkcija mi uopce nije bila bolna,ma to je bio mačji kašalj a 19 js. druga punk.je bila straaašno bolna,mada sam ja to sve hrabro podnijela,cak mi je i dr.T rekla da koja sam ja hrabrica,a na hodniku umalo da se nisam skljokala od bola. do kuće 1,5 vožnje ludilo!!! lijevi jajnik bolio 7 dana ko lud,al nema veze sve sam zaboravila jer sam vec u 21tj trudnoće i mislim da se sve isplatilo! nadam se da će i tebi ovaj postupak biti dobitan,to ti od srca želim! A svima vama koje ste u postupcima ili čekate na njih želim dobitne postupke i što prije ostale trbušaste!!
    andreja hvala ti draga,nadam se da ću tvojim stopama.p.s. termin poroda ti je na moju godišnjicu braka,to ti je super sretan datum. šniki pa kako je to brzo prošlo,a kao juče da smo skupa bile tam u hodniku na transferu,naravno pusa i tebi i našoj lanarici...

andreja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

šniki hvala na pitanju,dobro sam.za sad je još uvijek curka,čekam uzv 16.3.pa ću onda valjda sa sigurnošću znati.a i ja si sve nekak mislim da je ipak pišonja.,a l što bude bude samo da bu sve ok! KIKLA pa ak je to tvoja god.braka nadam se da bum onda rodila baš na termin,pa da skupa proslavimo!

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Joj andreja mi ti se sve nadamo da bum i ja na taj datum rodila, naime mom bratu i sestri od mm je rođendan na taj dan.......pa eto, bilo bi fora.....a sad mi je i miliji kad znam da je KIKLICA vezana za taj datum!!!!! A meni je termin 24.07 pa ko zna, nisam tako niti daleko, kaj ne!!!!

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

KIKLA bravo za mrve~~~~~~~~~~~~~~za uspješan ET.

Uh kaj bude lavica i lavića, pravih boraca, koji budu znali kako nešto postići i izboriti se u životu. (svekrva mi lav)

andreja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Šniki pa to ti je sve isto,2 dana sim-tam. ma mi bumo sigurno rodile na isti dan!!!

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Cureeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ja sam napravila test iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ii

pokazao mi je +

andreja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Iva Mia 2009 čestitam!!!!

KIKLA123 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

joj kak je tu danas veselo andreja i šniki meni je sretan taj datum imam zbilja divno biće pokraj sebe.. vinalina o slažem se lavići pravi fajteri.al mm je 21.07 i on je pravi dobri račić,tako ako poranite i to je vrlo dobro... iva mia čestitam! svaka od nas je dugo čekala taj plusić ili čeka još,znam da si presretna i uživaj

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Iva Mia čestitam os srca!Bravo za tebe!!!!!!Joj koje dobre vijesti ..........

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

curke ove vražje menge nema već 11 dana i luda sam opet od nje....
    sad kad treba doći da krenem sad šteka...
    šniki draga ti trebaš rodit taman na ročkas MM i ja se nadam da ćeš dobiti malu lavicu...
    Kikla123 nek tvoje mrve rasture lab preko vikenda...
    tihić dobro nam došla još prije ošla na trudnički pdf..
    iva mia za lijepu pravilno duplajuću betu u ponedjeljak..
    svima...svima...svima pusa...

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Kikla ja rekla da će biti blastice vidiš super
    Iva Mia za test!

Evo meni za utorak zakazana punkcija, i danas sam razgovarala s dr.B vezano za anesteziju, znam da se ponavljam ali rekao da se anestezija može dobiti bez problema, osim jedino vikendom zato jer tad nemaju anesteziologa, tako curke ako tko želi neka slobodno pita doktora!
    Da li je vama dr. u postupku govorio koliko imate folikula, meni sam reko sve ok do 17 mm i da ih ima, ali ne koliko!!!??? Da, danas još 3 gonala i sutra štoperica!!
    Drage naše trudnice pozdrav!!!!

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Iva Mia cestitam od srca

modesty4 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Iva Mia č e s t i t a m !!!
    Ja prijavljujem da naš prvi AIH nije uspio, vještica je stigla jučer! Pauziramo mjesec dana, a onda ponovo!

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

modesty ,draga žao mi je... bit će idući put .koja vam je dijagnoza...negdje sam propustila...

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

modesty,!

Zake pauza???

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ines31, ne govore uvijek koliko ima folikula. Pogotovo sad više nema smisla ako imaš dosta. 3 stanice ćeš uvijek dobiti, a višak se ionako baca.

Stranica 7 od 17 PrviPrvi ... 56789 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •