Meni isto nisu nijednom rekli koliko folikula imam.
Iva Mia čestitam os srca!!
Modesty moraš biti hrabra !
Meni isto nisu nijednom rekli koliko folikula imam.
Iva Mia čestitam os srca!!
Modesty moraš biti hrabra !
kiara sa mnom je sve ok, a spermiogram nam je malo lošiji što se tiče brzine plivača i to ti je to!
Vinalina možda mi je sestra dala krivu informaciju, ali obzirom da sam bila na klomifenima rekla mi je da pauziram 1 ciklus pa tek onda ponovo!?
Hej curke jedno pitanjce, kako ja imam punkciju u utorak onda bi trebala (ako budu naravno blastice, što se nadam) imati transfer u nedjelju jel znate jel rade oni gore nedjeljom transfere!
DA naravno!
Hvala Vinalina! Šta bi ja bez vas!?![]()
Curkeeee moje hvala Vam...ne bih postupak bio tak lagan da nije bilo Vas....hvala na čestitkama...
NAPOKON SAM POTPUNO SRETNA!!!
Iva MIa baš mi je drago kaj si tako sretna i djeliš to s nama........javi nam sutra betu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da bude velika do neba!!!!
Dobro jutro vam želim svima i naravno SRETAN VAM DAN ŽENA!!!!!!
bugaboo ja sam na odbrojavanju pročitala, na listi da ti je beta danas........pa ženo draga~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu, danas ili sutra,ma nije bitno...............moram malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~poslati i za frendicu koja danas vati betu, čita nas, ali nikak da se logira ( pajcekica jedna)
IvaMia~~~~~~~~~~~ za današnju betu
Fala, također!!!
bugaboo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za današnju betu
Iva Mia~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ta kođer!
šniki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~za uzv!!!
SRETAN DAN ŽENA !
Držite mi fige za sutrašnju betu ako danas ne procurim( imam srtašan osjećaj da hoću)
bugaboo sretno danas
Iva mia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za veliku tetu betu
Bugaboo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ također!
Sretan 8 mart!!!!
Cure sutra mi je 12 dpt pa cu sutra vaditi betu, htjela sam raditi danas test, ali me MM odgovorio. Javim vam sutra cim saznam, hvala na vibricama![]()
Drage moje želim Vam Sretan dan Žena!
Ja idem opet na AIH tek u 5 mjesecu jer sam prije 10 dana operirala polip na maternici. Sad doma odmaram.
Nadam se da će slijedeći biti dobitni![]()
Tihić za sutrašnju veliku tetu betu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!!!!
Curkeeee u dogovoru s dr. vadim betu sutra ujutro...da budemo ziher sigurni....sretan Vam dan žene oliti 8.mart![]()
Sada sam bila kod doktorice i rekla mi je da ću krv vadit tek u petak,a ne sutra. Užas još čekanja!!!!!
Meni rekla da vadim betu 12 dana nakon transfera zametaka koji su vraceni 3. dan.![]()
U petak mi je 12. dan, al ja sam računala po otpunom pismu na njemu piše 10. dan.
Ma možda je i bolje još malo pričekat.
Curke koje ste u labu na SD vadile betu, kad je obicno gotov nalaz? Da znam da li da sjednem na kavu 2 sata i pricekam ili da odem doma nakon vampira.
Mislim oko 13h....ali sve ovisi o gužvi, nekada zna biti i ranije......
E da ja bila na uzv- mala je super, sad nema greške vidjela sam i ja pipu.......curka je definitivno!!!stalno se koprca i okreće, nemirna je,ali nam nije dala ličeko da ga vidimo, zagnjurila glavu u posteljicu i ne mrda....sramežljiva mamina culka!!!!
Posljednje uređivanje od šniki : 08.03.2010. at 13:35
bugaboo ujutro do devet ti primaju uputnice,a poslije 13 ti je gotov nalaz tako da to bi bila duuuuuga kava... želim ti veeeeeeeeeeeeliku betusvima drugima isto neka bude velika. ines draga za sutra da što bezbolnije prođe
... i još vibrica za našu mare koja nije tu al danas imala punkciju 3js,da joj ove tri donesu sreću jer 17 godina ju čeka..... i
za naše trudnice...
šniki me pretekla... jao draga obožavam ovo čitati ovako sa uvz,dobre vijesti... naravno da je divna curica kad ima divne roditelje...![]()
šniki, ma predivno! Pa da logično je da je cura, one su jači borci od muškića. Izborila se ona za svoje mjesto pod suncem!!!![]()
Posljednje uređivanje od vinalina : 08.03.2010. at 13:45
šniki super,znači ipak je pišurlina! Ocito su sve bebice sa SD nemirne i vragolaste,jer i moja se non-stop okretala i bila živahna. nek su one nama samo žive i zdrave i nekkoliko ih je volja!
![]()
evo danas mi konačno stigla vještica...ne mogu vjerovati da joj se toliko veselim
...e pa i meni je dr.B rekao AIH svaki drugi mjesec...
![]()
kiara79 konačno!!!! I kaj sad, sad buš na klomifenima pa na AIH.....?
Evo mala me lupa, mislim da vas pozdravlja!!!!
Šniki samo nek mala partija u busici, znaci da joj je lijepo. Mozda se drugi put okrene da vidite liceko![]()
šniki prekrasno curka
kiara79 ˇ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za novi postupak
kikla123 hvala draga!!!!
Ajd da malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutrašnje akcije, jer kako vidim ima ih: dakle ines31 neka ti dadu koktelčić, malo te omame i uspješno povade sva dobra jajca
bugaboo, IvaMIa,tihić~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sutrašnje velike bete, od kojih će vam se zavrtjeti u glavi
kandela draga, pitala sam se kaj je s tobom......odmaraj i što prije se oporavi i onda u 5mj u akciju![]()
ja ću se malo švercat i potpisat šniki.....ajmo curke go,go,go....
![]()
i ja navijam za cure sretno sutra, a ja ću čekat do petka
Iva Mia - čeeeeestiiiiiiiitkeeeeeeeeeee do nebaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!
Kiara79 - samo hrabro, glavu gore i misli pozitivno, želim ti da ti ovaj aih bude dobitni !
tihić - čekanje je ono najgore od svega (barem meni)... držim fige da se mrvica primila![]()
Drage forumašice, pozdrav!
Nova sam ovdje, iako sam često s vama čitajući što pišete o svojim nadanjima, emocijama, strahovima, iščekivanju.. Šaljem vam pozitivnu vibru i podršku..Ja se još uvijek emocionalno oporavljam od vanmaternične trudnoće krajem prošle godine, i nadam se novom postupku kroz neko vrijeme. I uživam u našem malom zlatu koje uskoro slavi drugi rođendan..
Puse svima
Bokić ženskice. danas imamo svašta bete,punkcije....uh baš zanimljiv dan.... za sve koje čekaju betuda im bude velikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ko kuća kak moj nećak veli... ines za uspiješnu punkciju. snjeguljica sa dva a,dobro nam došla i još prije ostala trudna. moj transfer je sutra ja sam tako nervozna za pop... prije nisam bila tak,sve sam počistila,generalka niš nije pomoglo da se smirim-... katastrofa a inače nisam tak,al danas me fakat primilo......
vrapče mi je usput do bolnice....pa mogu svratit
![]()
KIKLA123 draga moja, naravno da si sva nemirna i živčana, pa sutra ideš po svoje bebicepa kaj, dopusti si malo treme, velika je to stvar
Ajmo te bete na pregled.....di ste nam culice....bugaboo, Iva Mia
snjeguljicaa baš lijepo da si nam se pridružila, odmaraj i pripremaj se za neke nove akcije....pusa malom zlatu![]()
Evo drage moje mene s punkcije, dobila opću, tak da sam super, ništa osjetila dobili 7 jajnih stanica! Sad samo da se fino oplode!!!
Za velike bete danas~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!!
ines31 super za tvoja jaja...i za bezbolnu punkciju...
snjeguljicaa dobro nam došla..
ajmo curke sa tim velikim betama na vidjelo...
već sam nestrpljiva,od jutra čekam...![]()
KIKLA123 - bit će sve super kad ti sutra vrate bebice...samo smireno....
curke sa betama - nestrpljive smo (ja i moja SD curica u stomaku)... držim fige da napunimo onaj pano sa bebicama....
Pusa svima
Cure nista od moje bebice za sada, beta je 2.39
Za 2 tjedna sam gore na dogovoru za iduci postupak...
Iva Mia nadam se da si ti danas imala vise srece![]()
bugaboo jako mi je žao. Znam da su sad riječi utjehe bezvrijedne, ali znaj da nisi sama:
Curkeeeeeeee moja beta je danas 275,5...znači definitvno se zaljepilo....jooooj tako sam sretna....
Bugaboo draga tako mi je žao....baš razmišljam kako ću napisati svoju sretnu vijest, a vidim kod tebe -, a baš mi je žao al ne daj se pokolebati idemo dalje...glavu gore
Iva Mia to je onda definitivno tojako sam sretna zbog tebe
![]()