Citiraj beba.2 prvotno napisa Vidi poruku
dobar dan vam želim. evo i mene opet natrag, ako me se tko sjeća. nisam se javljala tjedan dva, nisam mogla. danas bila na SD-u na folikulometriji, klomifen je bio od 3-7 dc, danas 8 dc, folikuli još uvijek premali, za dva dana ponovo. čitam vas i vidim da ste sve morale vaditi nalaze za HIV i hepatitis, meni dr-ica nije rekla ništa za to. da li oni to traže kad se dođe na postupak? što ako se nema toga? danas nisam stigla ni pitati, sva sam se izgubila tamo. skini se, sjedni, pogleda, premali, doći za dva dana.... hvala lijepa, doviđenja.kao na traci. već mi je netko odgovorio za ove nalaze, ali me strah ako ih nemam da li će prekinuti postupak, da u pitanju je AIH. pomozite, izgubljena sam u vremenu i prostoru. ako sad idem obavit to nalazi nećebiti gotovi do postupka, barem pretpostavljam. i da li je ovo ok, meni se čini da bi ipak folikuli trebali biti veći. gina nije rekla dimenzije, pitala ju, samo je rekla da su još uvijek premali.

Draga odeš u petrovu i ti i muž s uputnica i zamoliš sestru tamo na pultu za ti napravi nalaz brzinski...to ti bude za 2-3 dana gotovo...sestre su ok...nemoj se brinuti