ines31 pa ti draga moja bujaš, očito ti fino jajnici reagiraju i sve je to nešto novo za njih, mislim da se ne trebaš brinuti, isto tako kaj se ne treba previše niti zabrinjavati kad ništa ne osjetiš ( kao ja npr., ja sam mislila da nebu ništa,).....vidjet ćeš na folikulometriji..

danas 7dc folikuli od 14-16mm,endić 9mm,četvrtak ili petak punkcija
..bio je i dr. i dokica,on je zadovoljan.. ines jel te boli još.ako boli odi sutra na folikom.pa ga pitaj?al i mene bole jajnici jako pa sve je ok...
, Kikla123 pa to su super folikulići, a i endić za poželit, danas je bolje, ne boli jako ali ih osjetim, budem u srijedu išla pa ćemo vidjet, ja inače imam kasnije ovulacije 15-16 dc, tak da ne znam kak bi sad moglo biti, ali ako i tebe bole nadam se da mi ej to ok!

a bila samo 2 folikula a 1 js dobiveno
sutra zovem da čujem dal se oplodilo i dr.B rekao transfer će biti u četvrtak ak bu sve ok! dobila sam hrpu ljekova i u horizontalu jer sam koma.....
svima.....
...ja sam sutra gore na dogovoru i nadam se da ćemo se uspijeti dogovoriti...i nadam seda će biti dobre volje..
pa se nadam da će tako biti i sutra i dalje,i da će potrajat, mada je bila ogromna gužva,samo tu se baš ne druže s nama.sretno sutra na dogovoru. šniki draga je sjećam se da smo gore zadnji put pričale kako imamo kratke cikluse.za sad je to sve ok,sutra bum vidla kako ide dalje. ines
za tvoje folikuliće da rastu,ne brini sve bu to ok.... iva mia
ako volim ove smajliće.
zvala sam u lab... rekla mi biologica da se još ništa ne vidi da je zovem sutra i da mi nemože ništa reći za sada eto... jeli možda netko imao takav slučaj? I čemu se mogu nadati....
i uvjeravat ga i svašta nešto dok on naravno nije popustiob i pristao na AIH...E sad...trebamo izvaditi krv na HIV i Hepatitis i otići na P&P...ja sam očito prva na forumu sa SD koja mora na P&P jer mislim da nijedna od vas to nije morala proći,a ni oni još nemaju organizirano u bolnici kao ostali...i sad moram tražiti gdje bih to mogla obaviti,a nemam pojma...