Pokazuje rezultate 1 do 50 od 830

Tema: Potpomognuta na Svetom Duhu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    BOZZ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

curke, upomoč!Dolje me vrte u krug ko malog majmuna,prvo mi je doktor napisao što od nalaza trebam napraviti,to sam um donijela misleći kako ču sljedeči ciklus napokon krenut kad on meni još treba napraviti psihološko i pravno savjetovanje.Gdije to obaviti već sam luda,pomozite mi i usmjerite me.Psvemu sudeći poćet ću s postupkom za 2 mj.Kaj pravnika moramo svi napraviti nevidim svrhu,prosvijetli te me,jer sam malo zbunjena.

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj BOZZ prvotno napisa Vidi poruku
    curke, upomoč!Dolje me vrte u krug ko malog majmuna,prvo mi je doktor napisao što od nalaza trebam napraviti,to sam um donijela misleći kako ču sljedeči ciklus napokon krenut kad on meni još treba napraviti psihološko i pravno savjetovanje.Gdije to obaviti već sam luda,pomozite mi i usmjerite me.Psvemu sudeći poćet ću s postupkom za 2 mj.Kaj pravnika moramo svi napraviti nevidim svrhu,prosvijetli te me,jer sam malo zbunjena.
    Probaj se raspitat u privatnim klinikama, ja sam to napravila u IVF poliklinici i platila 100,00 kn i psihologa i pravnika zajedno, pitala dr. Baumana jel to vrijedi kaže da, s tim što su mi papiri ostali kod njih tak da ih nemam kod sebe (bila tam u postupku), ak bude trebalo otići ću ih dignut! Gotova bila za 5 min, ne znam ali sigurno i Vili ima organizirano!

bugaboo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Poslala sam upit u obiteljski centar u ZG-u pa vam javim kaj oni kazu.
    Bolje mi je da to sad pribavim i da imam spremno ako cu vec iduci mjesec moci u postupak.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •