-
Cure drage,nemojte misliti da vam Aurora nameće svoje stavove i goni vas iz Hr na postupke.Pa ni sama ne bi mogla financijski to podnijeti.Ona vas samo upućuje na moguće komplikacije u slučaju vraćanja tri embrija.Upućuje vas na to da se borite za svoja prava a ne samo da se prepustite slučaju.Samo vi određujete koliko će vam mrvica vratiti,ne može vas nitko prisiliti da vratite tri embrije ako ne želite.Zakon je takav kakav je,šugav.Ali mi se moramo i dalje buniti,dignuti svoj glas,pa netko će nas već čuti.
Ja sam pisala kome sam sve trebala i pisma zahvale i pisma protesta i ljutnje.Zadnje pismo sam pisala Josipoviću,iznjela sam mu svoju priču ,moje gledanje na zakon u nadi da će ga on pročitati.Zaista sam pisala sa suzama u očima i molila za pomoć parovima koji tu pomoć trebaju.vidim da su ta pisma koja smo slali ipak uradili pomak.
Ja sam isto imala sedam j.s.,tri oplođene,jedna savršena blastica,dvije slabije kvalitete.Naravno da sam ljuta bila na zakon i bila bespomoćna.Ipak sam se odlučila na jednu blasticu jer nisam htjela rizikovati.HDB sada sam 16 t.t. i nadam se da će sve biti ok do kraja.Svjesna sam i toga bila da nisam uspjela da bi sve išla ispočetka.O tome sam i pisala Josipoviću,ja sam uspjela i imala ogromnu sreću i samoga Boga uz sebe... A drugi???Šta sa drugim parovima koji to prolaze opet i opet...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma