Pokazuje rezultate 1 do 50 od 830

Tema: Potpomognuta na Svetom Duhu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

a nitko mi nije odgovorio za štopericu...

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Nisi dobila od njih nikakve gonale? Ako nisi dobila ništa od njih od inekcija do sada, obavezno kupi sama štopericu, jasno! Ne uzeti od njih, jer će ti uračunati u 1 besplatan, pa će ti ostati još 5. Iskoristi ih pametno. I dogovori se sada da te stave na listu za stimulirani.

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Opet ja. Pa kako ti moraš s anovulatornim ciklusima ići na aih, pa znaš koje su šanse...tak ćeš se mučiti možda godinu dana da bi obavila tih 4 aih-a. Pa to nije za vjerovati. Tako teško dođeš do folikula i onda ti za njega daju minimalnu šansu. Daj ih stisni da te prebace na IVF.

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj vinalina prvotno napisa Vidi poruku
    Opet ja. Pa kako ti moraš s anovulatornim ciklusima ići na aih, pa znaš koje su šanse...tak ćeš se mučiti možda godinu dana da bi obavila tih 4 aih-a. Pa to nije za vjerovati. Tako teško dođeš do folikula i onda ti za njega daju minimalnu šansu. Daj ih stisni da te prebace na IVF.
    ehhh,curkice moje pa ja se zadnji put pokefala sa njim jer me htio poslat doma da radimo još hopa-cupa..a ja se nisam dala istjerati...urlao je on,a onda sam i ja šiznula i rekla da tako ne može...sva sreća pa radim u zdravstvu pa me se nije samo tako riješio...a sad kak da mu kažem za IVF pa popet će mi se na glavu...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •