ovo nisu pametne situacije za savjetovanje.....ja sam trenutno od nezaposlenosti na dva posla uskočila....spajajući ova dva (bez dana odmora) i to za konkretno jako male nofce...ali, rad me ispunjava i sve dok idem pjevušeći na posao - ti sve skupa ima smisla... pa se zapitaj...koji od njih će ti donijeti vrijeme, bez obzira na novac kojega danas ima, a sutra nema...
Isto tako, mislim da sve treba doći u svoje vrijeme i ne žalim ni za čim...kao mlada majka izuzetno zahtjevnog djeteta ne mogu pristati na odgovoran i težak posao koji će mi oduzeti sebe samu (da ne govorim o stresu, vremenu i svemu ostalom što koči kvalitetan život)...opet govorim bez obzira na cifru...
ja jesam ambicuiozna, ali za to tek treba doći vrijeme, ništa ne mogu forsiranjem - pokušala jesam i time sam stvorila krug loše vibre i stalog neraspoloženja koji se duplicirao na cijelu moju obitelj... a za što??? za malo više novca???
Mislim, ne shvaćaj moj post kao sugeriranje već samo glasno iznosim svoje iskustvo i misli!