-
pomoć psihologa ili forumašica
Ne znam da li je ovo pravi put ali ako nije valjda će već netko znati što dalje.
Dakle, imam curicu koja ima 2 god. i 10 mjeseci. Nas dvije smo same od njenog 8 mjeseca života i otac je viđa vrlo neredovito, u najboljem slučaju jednom mjesečno, a pauze znaju biti i 3,4 mjeseca. Ona je sad krenula u vrtić i valjda je to potaknulo stalno isto pitanje - gdje je moj tata. Do sada smo se nekako borili ali sad je to pitanje koje mi postavi barem 20 puta dnevno i niti jedan odgovor je ne zadovoljava. A on kada napokon dođe po dijete ( bude s njom max 2 sata) dođe pijan i naravno kaže da nije. Moje pitanje za vas što je gore za dijete - da ga uopće ne viđa ili da ga viđa tako neredovito pa onda joj nikako nije jasno gdje je nestao? I drugo pitanje - što da radim kad se on pojavi poslije 3 mjeseca po dijete i dođe pijan? Kako da joj kažem ne možeš ići s njim a kako da je pustim s njim kad je pijan? Znam da ne postoji univerzalan odgovor jer je svako dijete ličnost za sebe, ali bilo kakvi savjeti i iskustva bi mi puno značilo.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma