I gdje?
Ima li tamo Naturino?
Spremam se u šoping, u centar gdje je Ikea (zaboravih kako se zove), pa bih pogledala i proljetne cipelice.
Šta preporučate? Do 50-tak EUR.
I gdje?
Ima li tamo Naturino?
Spremam se u šoping, u centar gdje je Ikea (zaboravih kako se zove), pa bih pogledala i proljetne cipelice.
Šta preporučate? Do 50-tak EUR.
Ne vjerujem da ces naci Naturino cipelice do EUR 50, skupe su do boli a ja osobno nisam uvjerena da ta marka vrijedi toliko novaca vrijedi. Mi nasoj carici kupujemo Clarks cipele i cizme, odlicna kvaliteta za umjeren iznos. Progooglaj malo da provjeri dali se Clarske prodaju u Grazu.
mi smo do sad dobili 2 para cipelica vincent iz graza (jedne su buce-čizmice)...ne znam koliko koštaju jer su bile na poklon ali su super...udobne, tople...
Je l West onaj s Ikeom?
Super, potražit ću.
Ja nikada ne kupujem cipele u Westu. Mislim da sam jednom ušla i letimičnim pogledom mi je sve izgledalo jako skupo
A gdje kupuješ?
U Zagrebu probam uloviti sniženje. Uvijek uspijem, barem za jedno dijete.
Uz to, nakon što riješim H&M, više nemam volje za traženjem dječjih cipela
Istina, ove zime sam ostala "šokirana" u Italiji, u malom mjestašcu gdje smo bili na skijanje. Redovna cijena Geox tenisica je bila 50 eura, snižene na 35. U Zagrebu su preko 600 kn
A može isto pitanje za Ljubljanu?
Idemo za 2 tjedna pa me zanima ima li tamo štogod ok kvalitete, a cjenovno pristojnije od zgb-a?
stvarno ne znam, možda se netko javi. U Austriji, kad god bih pogledala činilo mi se skup. ali stvarni nisam često niti n apuno mjesta tražila.Baš me zanima, hoće ti nešto otkriti
Mi smo kupili neke SuperFit cipelice kod nas u Stiefelkonigu. Austrijska je proizvodnja. Progooglaj malo, imaju dobre recenzije. Mi smo prezadovoljni. Ako su austrijske, vjerovatno ih ima za kupiti u Grazu. Naturino bojkotiram jer su nam se dvoje čizmice doslovno raspale za manje od mjesec dana. Čula sam dosta pritužbi za Naturino, jako im je opala kvaliteta, rade od nekvalitetnih materijala, a cijenu naravno drže.