Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: ZAVJESE-engleski ladanjski stil

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno ZAVJESE-engleski ladanjski stil

znači, kao što piše u naslovu, trazim zavjese, zapravo materijale za dekore(cijele zavjese bi bile od dekora) eng.ladanjski stil. zamislila sam kombinaciju kockica i cvjetića ili prugica i cvjetića. radi se o naizgled ne spojivim kombinacijama ali koji se lijepo uklope u ambijent kakav mi imamo doma a to znači, puno drva, rustikalni štih, dvosjed sa puno jastuka, rustikalna cigla na zidu... gledala sam u meblu i tamo našla. cijena metra dužnog je 270 kn a s obzirom da imam jednu kliznu stijenu koja je samo dužine 3 m, znači tu mi već treba 7,8 m, pa još 4 prozora,ne mala, pa se još pridodaju karniše i šivanje i tako su me još iz mebla"potjerali sa mojim mjerama"jer kao ipak treba doći njihova izmjera i prijedlog karniša(iako ja imam točnu sliku što želim!)....uh da ne dužim, to bi se začas popelo na 9, 10 tisuća a toliko ne mogu izdvojiti. v
    da li netko zna gdje još mogu pogledati materijale za dekore tog tipa...

Ines avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jesi gledala u Kiki? tamo sam vidjela da imaju nesto 'cvjeticasto', al nisam se zagledavala

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Velana zavjese. Imaju trgovine u Solidumu, u Tkalči i čini mi se u Lesnini. Možda još negdje ali ja znam za ove 3.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

u kiki imaju nešto ali nije to baš to, više vuče na stil za penzionere(da se isti ne uvrijede) a i boje nam ne pašu a velana nema takve uzorke, gledala već, mislim ti štofovi su lan onaj deblji i sl. a kad tražite zavjese uglavnom su svugdje tanji prozračni materijali...znam, zahtjevna sam

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

kako si i sama napisala, jedino Meblo ima takvo nešto.
    cijene su takve kakve jesu, nema pomoći.

jednom sam u Emporiumu na Trešnjevci vidjela da imaju iste zavjese kao u Meblu, po više nego upola cijene. (doduše, to su bile dječje, ali možda imaju i nešto drugo)

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

točno, njih se nisam sjetila! hvala

Kosjenka avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

na meblo web shopu sam vidjela kockaste (plavo bijele) gotove zavjese

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

zarrin, ja bih u jednom trenutku spustila kriterije (vremena su takva), pa pogledala i u ikei
    oni znaju imati metražu istih uzoraka, različitih boja, ali i iste boje različite uzorke (npr. cvjetići, kvadratići i prugice)

vjerujem da se od toga može jako dobro iskombinirati, pogotovo ako uspiješ pronaći i jednovojnu gušću/čvršću tkaninu u boji uzorka.
    to je jako lijepo i prilično viktorijanski.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

sutra idemo za graz, sad donijeli odluku, vidjela sam te o kojima pričaš i ima lijepih! a cijena 5,99 eura! nisam ti ja snobovski nastrojena inače pa mi meblo i ne predstvalja neš da padam na dupe, jednostavno sam tam našla kaj me zanima. a ikeu inače obožavam.
    ja najsretnija sa komadima namještaja ili ukrasa koje sam kupila na bazaru u teheranu a niš nisam platila više od 50 dolara...(ovo malo OT)

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

eto vidiš!
    sretno s kupovinom

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004
    Posljednje uređivanje od mama_jos_malo : 22.02.2010. at 01:37

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

hvala na prijedlozima! bili u ikei, za 200 eura kupili materijale za zavjese i karniše, mislim stvarno meblo me ne bu vidjelo više! ima tako lijepih materijala i kvalitetno djeluju(ništa lošije od onih koje sam prvotno gledala)...sad samo trebam dobru šnajdericu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •