Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: Slab imunitet ili nešto drugo?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno Slab imunitet ili nešto drugo?

Radi se o MM.
    U zadnjih godinu dana skoro svaki mjesec je prehladjen ili ima crijevnu virozu. Čak i ako nije pod temperaturom, često ga boli glava, curi nos ili ima neke druge simptome zbog kojih se osjeća prebijeno i umorno.
    Ne znam od čega je. Prije nije bio tako boležljiv. Istina, prije Andreja smo i vodili aktivniji život, više smo planinarili, kretali se, itd. Sad nam se krug aktivnosti prilično suzio.
    Ne znam ni što bi trebao napraviti. Uzimati neki pripravak za poboljšanje imuniteta? Otići na neke pretrage? Koje (možda krvnu sliku)? Naći više vremena za rekreaciju?
    Što biste vi napravili u takvoj situaciji?
    (Ne trebam ni spominjati da me svake nove prehlade strah da ne prijedje na Andreja. Iako, izgleda da je zasad dobro zaštićen i dojenjem )

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tanjab, možda se jednostavno radi o stresu. U slučaju, neka klopa što više hrane sa C vitaminima, željezom. Što više boraviti na zraku i kloniti se virusa. Neka si ode napraviti krvnu sliku (svi se mi trebamo kontrolirati...), ali opet više neka pripazi na prehranu, kretanje i okolinu...

Svi smo mi "različito skrojeni". MM kaže da sam ja "ko stoka" , sve me krajca...Inače da, ali trenutno su me sinusi stegli....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •