Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: povišeni proteini u mokraći?

mici85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno povišeni proteini u mokraći?

zna li itko o cemu se to radi?
    naime, sad sam u 12.tj. i krvna slika, zeljezo i sve ostalo je ok, cak je i nalaz urinokulture od proslog tjedna uredan, a u srijedu na pregledu je sestra pomocu onih nekih trakica vidjela da imam povisene proteine i jos neki parametar ( nisam zapamtila koji) u mokraci. Doktorica mi je zbog toga i jos nekih tegoba rekla da bi trebala vise mirovati + litre i litre brusnice i vode dnevno, te da si danas ponovno taj testic sama kod kuce napravim. Opet isti rezultat, pa se brinem.
    Cak je i mm poceo skakati oko mene

jel imala koja slicnih problemcica?

visnja08 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Koliko sam uspila pročitat s interneta povišeni proteini nisu opasni za bebicu ali ako su znak neke infekcije onda može biti problema,može biti i povezano sa povišenim tlakom,kakav ti je tlak?Probaj izbaciti slanu hranu i pij puno tekućine,uglavnom pazi se i nadam se da će ti biti bolje!!

mici85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

inace cijeli zivot imam izuzeto nizak tlak pa tako i sada al to je kod mene normalno.
    danas me zvala doktorica, savjetovala standardno puno tekucne i ponoviti urinokulturu tak da cu za sad to. rekla mi je da sad u prvoj fazi trudnoce nije strasno al da za kasnije moram to izlijeciti.
    slanu hranu sam izbacila jer mi sad kak sam trudna rijetko kaj od hrane pase, papam manje vise voce, povrce i mlijecne proizvode. od ostalog grlim wc.
    thnx naodgovorcicu

Strike avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

I meni su u 12.tj.trudnoće radili sve te pretrage i bili su mi dosta povišeni ti proteini u 24h urinu,nakon toga mi dali proteinsku djetu (izbacili meso) i nalaz je bio dobar. Meni nisu ništa rekli da moram više mirovati ni ništa drugo. I da to nije opasno za majku i bebu.

mici85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

eto mene opet s najnovijim nalazima. sve pretrage bazirane na urinu su ok a u mokraci i dalje jako poviseni proteini i leukociti. doktorica mi je rekla da to ocito nije iz mjehura vec da se iz rodnice ili maternice ocito nesto "cijedi" i sutra ce mi uzeti cervikalne briseve. sumnja na ureoplasmu (?) ili neku bakteriju , meni nije rekla koju a vidim da na uputnici stoji klamidija. meni to nimalo ne zvuci dobro. ona mi je rekla da sto god da je trebamo rijesiti do 24tj. (sad sam 15+1) jer se inace stvari kompliciraju.
    jel netko upoznat sa nekom takvom situacijom?
    cak mi je napisala mirovanje i bolovanje 2mj. pa sam skroz lose (ne zbog bolovanja, naravno, nego zbog situacije)...

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ribica ne brini toliko, ja sam isto imala stalno problema sa infekcijama rodnice, tokom cijele trudnoće!ali vjeruj mi danas ima puno antibiotika koji su neškodljivi za dijete i da će ti svakako pomoći! sa 16 tjedana sam završila u bolnici isto radi upale rodnice pa sam dobivala venozno klavax 7 dana te istovremeno pila medazol tablete i u rodnicu stavljala medazol vaginalete i garantiram ti da sam sama sebe dovela u tu situaciju jer sam se stalno previše sekirala pa je stres i te kako pogodovao razvoju bakterija i gljivica u rodnici! i zato moraš na bolovanje da se oslobodiš stresa a znam i te kako da te upale znaju biti neugodne! i naravno da sam stalno imala šampinjone ( gjivice) i bakterije te sam od 23 tjedna preventivno morala stavljati Geonistin vaginalete svaki drugi dan! i to do 38 tjedana kad sam rodila malog neštašnog dečkića koji je danas pravi živac! samo hrabro naprijed! Sve će biti dobro!

mici85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

uf, sad sam malo odahnula!
    danas sam odnjela briseve gore u rockfelerovu u laboratorij, rekli su mi kroz 7 dana nazvati i doci po to.
    stalno se brinem za bebaca jer me jako boli trbuh (doktorica je rekla od te upale).

hvala na brzom odgovoru!

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Mogu si misliti kako te boli i kolko je to neugodno i stalno te nervira i brineš za bebača! Prošla sam sve to! Ovako iz iskustva ti preporučujem jedan vaginalni gel, nije reklamiranje proizvoda, već nešto što je meni jako pomoglo, smanjilo mi bol i upalu, dobila sam ga kod ginekologa i on mi je prvi put sam aplicirao i mogu ti reči da mi se bol već nakon prve aplikacije smanjila, zove se Multi Gyn Active gel, od Oktal pharme, ima ga za kupiti po ljekarnama! on je na bazi aloe vere i siguran je za korišenje u trudnoći! ja sam ga znala koristiti kada sam čekala nalaze briseva da mi se odredi terapija i upala mi se znala jako ublažiti! upute za korištenje su u samom gelu pa ako možda želiš probati... i sad ga znam koristiti kad mi padne imunitet, a dijete mi ima 15mj i još dojim!
    Posljednje uređivanje od mkorota1 : 19.03.2010. at 21:02

mici85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

eto stigli moji nalazi. ureoplasma je u pitanju tako da sam dobila antibitike i mirovanje...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •