Stranica 16 od 31 PrviPrvi ... 6141516171826 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 751 do 800 od 1516

Tema: Potpomognuta u Vinogradskoj

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

od hiperstimulacije a i od same stimulacije si mogla dobiti kile i to je tekućina koja se zadržava u tijelu. konzumiraj tekućinu što više.

A ostalo.... draga hormoni djeluju.....

Sretno!!!!!!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

evo i mene, citam stalno i evo napokon da vam se pridruzim, ja sam ta o kojoj pisu da sam ostala trudna i srceko je prestalo kucati u 10 tjednu..za ubit se jednostavno...

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Da, i ja sam o njoj pisala...Strašno. Mene je to slomilo, ne mogu ni zamislit kako je njoj.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

pa sigurno će Kuna bit tamo, al ja preferiram da mi Tomić radi punkciju-trtaroš sam...ipak, sve je bolje od propuštenog ciklusa)) sretno, možda se i vidimo))

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Anana hormoni ti otvaraju apetit, napuhana si zbog hiperstimulacije. Još ako ti probava šteka-kako je meni bilo, nije čudo da dobijaš kile. Ja sam se nakon HS udebljala tako da sam parila u 4. misecu trudnoće. Trebalo mi je skoro godinu dana da se vratim na staro, sad sam mršavija nego prije al trbuh mi nikad više nije bio ravan ko prije. Ono, nemam trbuh al nije ravna daska ko nekad. Teško je i frustrirajuće kad si napumpan hormonima, izgledaš ko trudnica i onda saznaš da nisi trudna. Nadam se da će kod tebe urodit plodom. Kužim kko se osjećaš al neće te bit briga za to ako si trudna. A ako nisi-ma doć ćeš u formu, samo triba malo više truda i vježbe.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

da, da, ma dobro sam. hvala vam...
    ispucala sam se sada na Milinoviću, napisala mu svašta i super se osjećam.
    sad idem frizerki da me ošiša i ofarba, onda ću si napraviti lignje na pariški i nema šanse da će me sje..ti tu neki hormoni... a mrve su tu dok trakica na koju ću piškiti u utorak ne dokaže suprotno..!
    ode ja. čujemo se navečer!

zedra avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

da, to prokleto debljanje frustrira...
    i ja razmišljm stalno kako da to izbjegnem...ali ocito je nemoguće još i to kontrolirati...
    cure, sretno vam bilo...
    tužnicama pusa....

jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj ema prvotno napisa Vidi poruku
    evo i mene, citam stalno i evo napokon da vam se pridruzim, ja sam ta o kojoj pisu da sam ostala trudna i srceko je prestalo kucati u 10 tjednu..za ubit se jednostavno...
    ema, jako mi je žao, mogu samo pretpostaviti kako se osjećaš...

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj ema prvotno napisa Vidi poruku
    ema drži se, jako mi je žao
    Posljednje uređivanje od Marnie : 02.04.2010. at 13:44

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ema.....

jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Anana1 prvotno napisa Vidi poruku
    da, da, ma dobro sam. hvala vam...
    ispucala sam se sada na Milinoviću, napisala mu svašta i super se osjećam.
    sad idem frizerki da me ošiša i ofarba, onda ću si napraviti lignje na pariški i nema šanse da će me sje..ti tu neki hormoni... a mrve su tu dok trakica na koju ću piškiti u utorak ne dokaže suprotno..!
    ode ja. čujemo se navečer!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

da osjecam se ko da cu umrijeti..svaki dan mi je sve gore... preko noci mi se zivot okrenuo...preko noci...vise nisam sigurna u nista.....

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

ema...

Ja ću sljedeći tjedan gore da mi dr. napiše privatni recept za Femaru ( onaj kojim plaćam lijek ), jel' zna tko od vas koliko točno košta kutija femare - jel' unutra isto 10tableta kao kod klomifena?
    Ako je nekome ostala kutija pa mu ne treba, neka se javi na pm za dogovor

Anana1, ja sam uvjerena da si ti trudna i da su ti zbog toga pojačani simptomi HS, a i očito te trudnički hormoni pucaju pa si bezvoljna !

Što se tiče debljanja u stimulaciji, kod mene obratna situacija - u zadnjih godinu dana izgubila 7kg ( s time da ni prije nisam bila buca ).
    Mene od ovog stresa jedu živci pa gubim apetit, vjerujem da i to ima utjecaj na uspješnost postupka...za šta da mi se primi bebonja na mojih 48kg

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

ja sam se cure moje udebljala katastrofa... dvije godine vec pokusavam 4 puta ivf -stimulirani i na mene su djelovali uzasno dobila sam deset kila, i sad kad sam ostala napokon trudna nije me uopce bilo briga za kile..a sad nakon kiretaze mislim da sam u ovih 3 dana izgubila 5 kila....ne jedem, ne spavam, ....

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ema, žao mi je. Želim ti da što prije ponovo budeš T.
    Anana, nadam se, i vjerujem da ti se hiperstimulacija pogoršala radi T.

Maca, znam da femara košta između 400 i 500 kn, za ostalo će ti javiti netko tko zna više.

arkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Draga Anana1, stvarno ti želim da se za 10-ak dana smiješ svojoj ludosti.

Ja sam se od punkcije do pozitivne bete udebljala 5 kila, a grudnjak sam morala kupovati novi jer ni u jedan stari nisam mogla stati (imala sam jadnu dvojku, a sad kad pogledam u svoje poprsje se svaki put prestrašim;))))

Čuvaj se i stvarno nemaš razloga za depru.....

arkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ema, danas kad sam pročitala tvoju situaciju toliko sam se naživcirala i u tupila da sam odmah počela čitati na netu razloge. I nema ih!!! Nema....

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Arkica, ne nema ih, jednostavno ih nema..i to me izluduje, od doktora je odgovor TO SE JEDNOSTAVNO DOGADA PROTIV TOGA SE NE MOZE, a mene zanima zasto se dogada....i ja sam sve zivo vec procitala i razloga nema..za poludit...ono napokon ti beta visoka, dupla se uredno, nakon nekog vremena shvatis pa da stvarno se to i meni dogodilo...i preko noci......

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

nema, nema, i nema...mislis da se ja nisam nacitala. al ti ne panicari, koliko vidim trudna si i uzivaj..nema sad panicarenja...znam da te to sve nazivciralo i mene bi, al slusaj meni je tako bilo sudeno, ja se samo trebam pomiriti sa tim...

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

ema, ne mogu vjerovati da netko to može preživjeti uopće... pa jedva preživim negativnu betu a ne mogu zamisliti da se dva mjeseca veselim svome anđelu a onda on stvarno to i postane...
    ne, ne mogu... trudim se i nikako to ne mogu shvatiti... pa kakva Ti žena moraš biti??? kakve sve vi cure moje, žene morate biti kada nakon takvih tragedija nađete snage i idete dalje, idete prema svome cilju, mada znate apsolutno svih bezbroj mogućnosti koje se mogu dogoditi a samo jedna od tih mogućnosti je i cilj svega toga.. samo jedna...
    nemojte mi zamjeriti... vidim koliko je meni teško prolaziti sve ovo, a tek mi je treći put, nisam imala niti jednu jedinu trudnoću koja bi završila tako tragično, imam sina kojeg sam dobila na poklon sa samo osam njegovih dana...
    ja sam sretna osoba. sretna majka, sretna supruga...
    i jako mi je neugodno što uopće imam obraza zvati se jednom od vas, pa vi ste super-žene, vama treba spomenik podići za svu žrtvu, bol, tugu i bespomoćnost s kojom se suoćavate...

ne mogu više pisati. ovi hormoni me ubiše... popila sam normić i idem spavati...

hvala vam na razumijevanju i podršci...

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

vjeruj mi draga, ja prozivljavam jedva, pod normabelima, inace nebi mogla funkcionirati nikako, kad mi se to dogodilo i dok sam lezala u sobi i cekala na kiretazu plakala sam ko ludakinja i odlucila odustati od svega, nisam slusala ni sta mi dr prica niti nista, bilo mi je dosta svega, sad kad se sjetim sta opet moram prolaziti i sav taj strah....ne znam...

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ema, to su ti kromosomske greške - i bolje da se dogodilo u 10.tjednu, nego kasnije. Gledaj na to iz takve perspektive, i vjeruj da će sljedeći put biti uspješno!

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ema,iskreno mi je žao...
    Znam da ti je teško..Ja sam nedavno bila uz frendicu kojoj se isto to dogodilo u 8. tjednu...Doktor je rekao-kromosomska greška..I bilo joj je jako teško..Al kako ti kaže AuroraBlu,bolje sada nego kasnije,ali znam da ti to sada nije nimalo utješno..
    Skupi snage,MORAŠ!! i krenut dalje nakon nekog vremena..i ne daj se!!
    Svi smo uz tebe

Datum pristupanja
    Apr 2010

CURE HVALA VAM PUNO..danas placem cjeli dan....al kad procitam vase poruke puno mi znace i hvala vam od srca, nisam misla da ce mi ikada biti ovako tesko.... i morat cu dalje, zahvaljujući ljudima oko sebe koji me vole al i zahvaljujuci vama, jer vi me najbolje razumijete, oni koji to ne prolaze namaju pojma kako je, mogu biti uz vas i voljet vas, al ne znaju sta je to ustvari, i kako boli... od srca sam vam zahvalna na podrsci...16.04. idem na kontrolu pa cu vidjeti sta ce mi reci za dalje..znam jedino to NADU GUBITI NE SMIJEM...i to si svaki dan ponavljam...

arkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ema, bravo!!! Samo naprijed....

Meni je frend jednom prilikom dok sam bila u depri zbog svega ovoga rekao: "Silne tvoje suze su potrebne, one će se vrlo brzo pretvoriti u bisere, bisere sreće i veselja jer si postigla svoj cilj!!!"

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

SRETAN USKRS

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Ema, uskoro ćemo i mi ostaviti negdje ovaj preteški križ i poletjeti punim krilima. uskoro ili malo manje uskoro... ali hoćemo!

SRETAN USKRS SVIMA!!!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

SRETAN USKRS!!!!!!!!!!

venera21 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ema.......

venera21 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Curke, evo pitam vas, možda je neka od vas imala ovakvih simptoma..
    Je li normalno da m dođe tek četrvrti dan nakon prestanka uzimanja utrića? Malo mi je neugodno reći ali totalno je crna i malo oskudnija nego inače. A bradavice su me počele boljeti par dana nakon inseminacije i još ih sad ne smijem taknuti. Ma jel to od utrića? A živčana sam za poluditi!!!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Tako ti je i meni bilo, šta se tiće M.
    E a ja imam pitanje šta se tiće kiretaže, ako itko zna, dali je ok dva dana ne krvariti treći dan vas iznenadi i onako obilno, a boli me svaki dan i to katasrofa, grćevi me ulove i ne pustaju svakih pola sata....

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

cure, jutros sam radila rest onaj najjeftiniji, gravignost mini...
    danas mi je 10.d.p.t. 3-dnevnih osmostaničnih, i imam nježnu, nježnu drugu crticu na testu, pojavila se ne znam kada jer kad sam u pola 6 ujutro išla piškiti pojavila se samo jedna pa sam ostavila test na ogledalu i otišla nazad. sad sam se probudila i pogledam ga - a ono druga je tu... nježna, nježna, ali je tu..!!
    nemojte mi, pliz, čestitati..
    samo molim savjete što dalje i jel se UOPĆE smijemo nadati....

Hvala...!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Anna imaš se razloga radovati...ali ja ću ti samo reći svoje iskustvo.Vadila sam betu 13 dpt i bila je 1.20,naravno nedovoljna a da sam ranije radila test pokazao bi mi poz jer detektira malu količinu i eto zato ga nisam htjela raditi,jer ovo sve je strašno za poludit...neću ga radit ni sljedeći put jer mi je previše, prvo se zaradujem onda dum...beta je nekako mjerodavna i toga se držim.
    Zašto sam sve ovo nabrljala ne znam....htjela sam eto reć svoje iskustvo!
    Mislim da se možeš nadat tim više što je nježna crtica a tek ti je 10.dpt.U svakom slučaju Sretno!

arkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Anana1, ja sam išla vaditi betu 10dpt i bila je velikih 50. Tako da se imaš razloga radovati. Mislim da ovi testići reagiraju iznad 25.

U nekim od priješnjih postupaka sam isto išla vaditi betu na taj dan i bila je 1,5 (ostatak od štoperice). Sretno!!!

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

joj, tak sam sva u čudnom raspoloženju... bilo me strah negativnog testa a sad me još više strah ovog pozitivnog... štoperica je bila u nedjelju 21.03. navečer. dakle prije 15 dana.
    nego, gdje se popodne može privatno vaditi beta?

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

i meni ti je bila slaba, slaba druga crtica al 11 d.p.t i 12 d beta mi je bila 36.9 i svaka dva dana ljepo se duplala tako da vjerujem da se imas cemu veseliti draga!!!!!!!!!!!!!!!!!

tlukaci5 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

anana, nadam se da će biti pozitivan ishod,ja također sutra planiram jedan testić jer mi je 10-ti dpt, a vraćena su mi jedan osmostanični i jedan 4-stanični; da li ti imaš kakve simptome?

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

zlatica, arkica, ema, hvala na podršci... pokušavam se skulirati ali nikako ne mogu skinuti ovaj blentavi osmjeh s lica...
    tlukaci5, nemam više simptome. imala sam prvih dana poslije transfera ali zbog hipestimulacije. gotovo sam sigurna da ne možemo tako rano imati simptome trudnoće, samo simptome silnih lijekova... ali naravno da već 10 dana osluškujem svaki trzaj svoga tijela...
    sretno ti sutra..!

još jednom, gdje mogu vaditi betu u popodnevnim satima (privatno) i od kada radi lab u vinogradskoj?

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Anana neću ti još čestitati, ali svakako imaš razloga za pritajeno veselje! Lab.u Vinogradskoj radi od 8, ali možeš doći ranije na upis. I imaš prednost, jer vadiš BHcg. U popodnevnim satima možeš vaditi u bilo kojem privatnom labu. Imaš Breyer Laboratorij u Ilici, na potezu između Vinogradske i Črnomerca, i Sunce (Jarun, i kod HRT-a).
    Napeto čekamo rezultat!!!

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Anana hm, ne znam uopće da li je pametno da ti sad ovo napišem ali eto, ja bi voljela da je meni netko to napisao da ipak pozitivan test uzmem s rezervom... Ja sam ga isto radila 10dpt i bila je jako slaba druga crtica, 12dpt sam vadila betu i bila je 9,5, nakon 2 dana beta 7. Doktor kaže biokemijska...
    To naravno ne znači da je tako i tebi ali cure ja vam stvarno ne preporučam testove tako rano, 10 dpt jer vas mogu odvesti u krivom smjeru. Ja da sam čekala 12 dpt i išla odmah vaditi betu znala bi da ništa od svega a ovako sam samu sebe izmučila, nadala se, veselila i onda sasvim potonula...

U svakom slučaju, beta je jedina mjerodavna a ja ti od srca želim veeeeliku betu
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Anna nadam se da ćeš sutra biti sretna i da će ti beta biti velika ko kuća ali slažem se sa Gabi da je bolje da pričekaš s veseljem da se nebi previše razočarala jer test može zavarati, a pogotovo ako si vidla plus nakon što si se vratila sa spavanja, na testu ti uvijek piše da rezultat nakon 10 ili 15 minuta više nije relan tako da ipek izdrži malo do sutra da vidiš što će beta reći! Ja se nadam da ćeš se veseliti i da će biti sve 5

Curke ja dobila nalaze hormona na kojima sam očekivala da mi bude prolaktin povišen kao što je uvijek kad ono on ok a estradiol i LH prilično niski

Jel ima koja iskustva s time, što bi to moglo značiti?

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Anna i ja dti drzim fige da beta bude jakooooo viiissssoookkkkkkkkkaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
    ninochka28 ja ti ne znam nista na zalost o tim hormonima, ja sam to povadila, sve mi je bilo ok tako da se nisam previse ni zamarala...
    Gabi25 pusa, i slazem se sa tobom, u nasem slucaju uvijek treba sve uzimati sa rezervom, ja sam to naucila na zalost na vlastitoj kozi....

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

ninochka ajde prepiši vrijednosti hormona ovdje ( i referentne vrijednosti, one u zagradi) pa ćemo možda više znati...

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ej Gabi šaljem ti pp ali ti je pun inbox

E ovako: Estradiol mi je 71.6 a ref.vrijednost je 110-1100
    LH je 2.6 a ref. vrij. 3-12

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Evo sad sam ga ispraznila
    joj mislila sam da ću ti moći pomoći ali stvarno ne znam- čini mi se da nizak lh nije nikakav problem, kakav ti je fsh?? mislim da je od samih vrijednosti važan odnos lh i fsh.
    To si radila 3dc?

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

ni ja ne znam ništa o hormonima, i meni je bilo sve ok...
    idem sutra ujutro u Sunce na Jarunu. bit će 11.d.p.t. i koliko sam skužila beta mora biti od 17 - 100 i nešto. ako je bliže 17 onda je velika šansa da je biokemijska, kel tako?
    ma spremna sam na sve. već me pustila euforija, radim izvještaje za firmu pa sam usput i online!
    javim sutra kako je prošlo.
    uglavnom, hvala što niste dozvolile da poletim. još...

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

[QUOTE=Gabi25;1588482]Evo sad sam ga ispraznila
    joj mislila sam da ću ti moći pomoći ali stvarno ne znam- čini mi se da nizak lh nije nikakav problem, kakav ti je fsh?? mislim da je od samih vrijednosti važan odnos lh i fsh.

To sam radila 3. dan a FSH mi je ok.

Anana1 mi bi htjeli da ti poletiš ali i da ostaneš letjeti a ne da padneš, tako izdrži malo do sutra prije nego što raširiš krila
    kako li sam to lijepo sročila
    sve bu sutra ok

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

ej cure moje, danas sam ostala sama doma, koliko ja tulim, placem..ne mozete vjerovati, oprostite sta vam sad zalosno pisem al moram se nekome izjadati, puknut cu inace...a kad se sjetim da sam prije tjedan dana bila najsretnija na svijetu.
    Anana1 javi nam dobru betu da se bar radi necega mogu veseliti danas

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

ema, znam da si trenutno najtužnija na svijetu i užasno mi je žao zbog toga što ti se dogodilo . Ali nemoj se iscrpljivati tolikom tugom i plačem, jer ćeš narušiti svoj imunitet i oporavak će ti puno duže trajati. A cilj je da to brže preprodiš i ponovno kreneš u borbu za svoju bebicu. Znam da nismo svi jednaki i da nekom treba više vremena da prežali gubitak, ali pokušaj naći snage i okreni se daljnjim planovima, pa će sve brže i proći. Drži se i želim ti svu sreću ovog svijeta za dalje .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •