bok sutra idem na folikulometriju,pa ne znam sta ce mi dalje reci.To mi je sad prvi put pa ne znam kako to ide. Da li cu morat vise puta na folikulometriju ili samo sutra? Nitko mi nista nije objasnio
bok sutra idem na folikulometriju,pa ne znam sta ce mi dalje reci.To mi je sad prvi put pa ne znam kako to ide. Da li cu morat vise puta na folikulometriju ili samo sutra? Nitko mi nista nije objasnio
To znači da ti je sutra 8.ili 9.dc. jel tako? Ide se obično 3 puta na folikulometriju. Ti ideš na aih?
Da sutra mi je 9 d.c idem na AIH u prirodnom ciklusu. Jel ti znas to idem svaki dan na folikulometriju
Ne. Ići ćeš sutra i vjerojatno u petak kad će ti reći što dalje... ionako ti ovaj tjedan ne može ništa raditi jer nema biologa.
super bi bilo tako jer zbog posla koma mi je zicat svaki dan,a bolovanje dobit tek kad sam u postupku...... Vjerojatno u ponedjeljak ce bit AIH jel?
Kad ti je obično ovulacija? U pon.ti je 15.dc.
vjerojatno on ce na uzv vidjet kad je ovulacija,jer kad sam bila na hsg onda je dr vidio ovulaciju i folikul,tako da se nadam ponedjeljku.
Pozdrav svima, imam jedno pitanje za vas koje sve znate: trebala bih izvaditi betu ovaj tjedan, može li mi netko reći kakva je procedura vađenja bete u vinogradskoj...treba li se naručiti i jel nalaz gotov isti dan?
Curke kad će ponovo koja kavica pasti? ja ću organizirati ako ste za i nadam se da će nam se ovaj put pridružiti više cura![]()
I ja sam za kavicu
Nikolinica ja čekam Maribor u 12/10 pa više ne tipkam baš na ovom topicu ali vas svejedno sve pratim
Zrna, dobrodošla! Ne trebaš se naručiti za vađenje bete, samo dođeš ujutro do 9 ili 10h s uputnicom. Nalaz je gotov isti dan oko 13h.
Piši nam kakav protokol si imala, koliko čega, i naravno, najvažnije - kolika je beta!
Gabi25, Ninochka, veselim se kavi...
Evo curke da vidim da li vam paše...kavica 27.4., 18 sati Marascino na cvjetnom![]()
ja sam za, valjda me nece dezurstvo zakaciti...![]()
ja bih rado ponovo došla na kavicu, ali se nadam transferu u idući ponedjeljak, pa ću ipak par dana iza toga mirovati, odnosno vući se po kući![]()
Čitam vas jako dugo i pomogle ste mi u mnogim stvarima, nikad vam nisam uspjela reći hvala....stoga hvala svima na svim informacijama i savjetima!
Bila sam u prirodnom ciklusu na AIH, trebam izvaditi betu i javiti se dr.T s nalazom (znam da je beta nula, ali...), budući nisam iz ZG mislila sam to sve obaviti u jednom danu, ali ako su nalazi oko 13h sumnjam da ću ga uhvatiti.
Inače ovo mi je prvi AIH, bila sam prije toga prvi puta na punkciji koja je nažalost (ne)slavno završila (stimulacija samo komiflenima - trebao biti AIH ali u zadnji tren dr. se odlučio na punkciju jer su vodeći folikuli bili na desnom jajniku koji je neprohodan)...imala sam 5 folikula i ni jednu js, ali nakon punkcije sam pala i nije mi bilo dobro, da bi se otkrilo da sam imala unutarnje krvarenje iz tog desnog jajnika i završila na hitnoj operaciji i tjedan dana u bolnici....zato sam ovaj put išla samo na AIH
i ja sam za kavicu... i pase mi skoro bilo kad...![]()
Pozdrav lastavice! A gdje si i kod koga radila hsg?
Evo da prijavim, u petak obavila treći AIH, od četiri folikula nadam se da bi nešto moglo biti. Sad ono čekanje i vrtoglavice s utrićima....
Mislim da ću vam se i ja pridružiti na kavici![]()
može ovaj tjedan, samo ne srijeda, jer sam na punkciji. Naravno ako većini paše, a ako ne, nađite se vi kako ste planirale, a ja ću doći na prvu iduću kavicu.
Zrna, stvarno si imala neugodno iskustvo... Pa jesu li ustanovili zašto se to dogodilo? Bolje ti je ići na ivf nego raditi inseminacije.
Cure, ja baš ovaj tjedan nisam nešto s vremenom... eventualno u petak. A ako se ne uspijemo dogovoriti ajmo onda onaj tjedan iza 1.5.
Marnie, sretno sutra na punkciji!!!
Znam da mi je bolje ići na IVF, ali nisam još psihički spremna na to. Zašto se desilo? Ne znam, dr. mi je rekao da sam tome jednostavno sklona, da na mjestu gdje je bio taj vodeći folikul neprestano je kapala krv i dok sam došla do op.stola već sam imala ugruške krvi u unutarnjoj šupljini. Stoga...super je to sve završilo, moglo je i gore!
Lijevi jajovod mi je prohodan pa sam nakon toga odlučila ići na AIH kada je ovulacija na toj strani.....dok ne skupim hrabrosti za dalje!
Vidjet ćemo koliko ih može...
Zeena, u kojoj si ti fazi sada?
haj Svima ajme malo sam ljuta,al proci ce me nadam se. Bila sam danas na folikulometriji i nazalost dr je odgodio AIH jer nema biologa,a po uzv on je rekao da cu vjerojatno sutra ovulirat pa je napisao ova tri dana keks ajme kako cu ja to izdrzat tri dana za redom,al dobro sta se mora nije tesko. Slijedeci ciklus ako nebude nista idem na AIH s Klomifenima. Venera ja sam radila hsg u vinogradskoj.
Nikolinica, baš bi bilo lijepo da nam se pridružiš i popraviš prosjek
A kako vam paše za 14 dana, utorak 4.5.??? Gabi25, Ninochka, Ema, Zeena, Marnie, Venera i ostale???
Posljednje uređivanje od AuroraBlu : 20.04.2010. at 12:00
ma ja sam ful fleksibilna, meni sve pase...
ovo mi je ninochka rekla da vas pitam za cetvrtak ali posto sam vidjela da ti mozes u petak pa sam odmah napisala petak.![]()
a ja, ja sam bila u jos jednom prirodnjaku... ovulacija nas je prestigla taman koji sat ranije (barem ja mislim jer me boljelo ujutro kad smo isli gore) pa nista od gore navedenog... sad pauziram do jeseni. trebala bi malo ispita porijesavati i neke druge stvari te malo psihickog odmora...
![]()
paše![]()
I Gabi paše 4.5. - još da nam se Ninochka javi...
Zeena, baš mi je žao što ti je pobjegla js. Samo se ti odmori i skupi psihičke i fizičke snage za jesen
. Baš sam danas pomislila na Arkicu, nije se duže javljala ovdje. Nadam se da joj je trudnoća prekrasna i da je sve u redu
![]()
sve idemo ponovno u 9 mj.tj na jesen....
super, sta vise to bolje![]()
Cure kaj vi mislite o tome kako bi naš dr.T. reagirao kada bi mu rekla da želim da mi se vrate embriji 5. dan? Danas mi je dr. R. rekao da bi zbog mojih problema to bilo više nego pametno a ja ne znam kako to priopćiti na slijedećem IVF-u
Inače od danas sam na bromergonu do daljnjeg i mukica mi je
e da, i imam cistu na desnom jajniku![]()
Cure pozdravljam vas i molim za par informacija..naručila bi se za prvi razgovor kod doktora,u koje vrijeme je najbolje zvati,moram li se za prvi razgovor dogovoriti u neki određeni dan ciklusa(mislim zbog pregleda) i ako netko zna moram li obavezno imati obavljeno p/p savjetovanje da bi krenula u postupak (iako sam već od 2008 g. u postupcima potpomognute oplodnje)
ninochka a da se probaš dogovoriti s biologom?? Tak i onak on određuje kad će biti transfer... Samo ti je to dosta riskantno obzirom da će ti oploditi 3js (juhu za super zakon) pa postoji mogućnost da ni jedna neće doživjeti 5.dan. To je samo mogućnost, ne kažem da će se dogoditi ali ako hoćeš da ti vraća 5. dan moraš i na to biti spremna.
Inače, dolazim na kavicu naravno![]()
Znam da je veliki rizik da ne bude ništa ali ipak bi riskirala ako to znači u mom slučaju veći uspjeh. vražji zakon
a valjda bu se jedna barem uspjela izboriti![]()
Jutro cure..I ja sam za kavicu,ako me primate...![]()
Capka, dobrodošla! Možeš i sad nazvati, ovaj tjedan nema biologa, pa nema ni postupaka, tako da ti je idealno naručiti se za prvi razgovor. Možda te već sutra, preksutra naruče.
Ninochka,, od svega po malo kod tebeKako ti je i Gabi rekla, biolog odlučuje koji dan će biti transfer, sigurna sam da će se složiti da se ide na 5.dan ako je medicinski indicirano.
Mia74, primamo te na kavicu. I sve ostale cure, naravno.
Drage curke, imam lijepu vijest za podijeliti s vama. Dakle, danas sam dobila 1. rezultat beta testa, iznosi 175,80.
Pravi BINGO, s obzirom na 1. postupak (u Vinogradskoj, menopuri). Dr Tomić je pogodio pravu mjeru - nisam imala nikakve nuspojave.
Sa mnom je na punkciji i ET bila i jedna 30-godišnjakinja (klomifeni) koja je također uspjela od prve - njoj je 1. beta 52.
Dakle, bravo za Vinogradsku. Inače, vraćene su 3 uspješno oplođene jajne stanice, dvije 8-stanične konkluzije i jedna 4/6.
Držim svima palčeve, pusa
ajme, super, pa cestitam....ksasno....bravo za vas al i za VINOGRADSKU.....
Vaka cestitam!!
P.S. Mislim da je bolje reći da si ti pogodila protokol nego protokol tebe, s obzirom da svi imaju "istu mjeru" hormona neovisno o dobi i dijagnozi! Da se nove neiskusne cure ne bi zbunile!