Stranica 25 od 31 PrviPrvi ... 152324252627 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,201 do 1,250 od 1516

Tema: Potpomognuta u Vinogradskoj

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

meni iskljucivo, je dr K.bolji...sestre su fenomenalne i znala sam ovo o njima, a sa dr T.imam tri losa iskustva i nikako mi ne sjeda, DR.K mogu pitati sve, zvati ako treba u pola noci, javit ce se i sve objasniti....
    eto kako su misljenja i situacije drugacije.....
    klinki drz mi se.....pusa
    e da a na ginekologiji 2 sam lezala i znam o cemu klinki prica....aliiii imala sam super cimerice pa se nismo opterecivale sa drugim stvarima...

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

bok evo ja danas bila gore,bio je dr K nista mi nije rekao napravio folikulometriju,rekao nek sutra u 20 sati primim stopericu kupila ju u apoteci kod vinogradske 260 kn i u ponedjeljak na AIH u 8 sati. Ja nemam pojima o nicemu dal moram nosit spavacicu nitko mi nista nije rekao.....samo mi je dr K rekao neka se nicemu ne nadam vec da mislim kao da dolazim na kavu

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj lastavica1979 prvotno napisa Vidi poruku
    bok evo ja danas bila gore,bio je dr K nista mi nije rekao napravio folikulometriju,rekao nek sutra u 20 sati primim stopericu kupila ju u apoteci kod vinogradske 260 kn i u ponedjeljak na AIH u 8 sati. Ja nemam pojima o nicemu dal moram nosit spavacicu nitko mi nista nije rekao.....samo mi je dr K rekao neka se nicemu ne nadam vec da mislim kao da dolazim na kavu
    ja cu poludit.......

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

zakaj ces poludit

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

aaaaaaaaa zato kaj mi je to reko vidis ja ko da na plac dosla

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

A lastavice moja...naravno da ćeš se nadat, pa inače ne bi ni išla...Moraš ponit spvačicu i papuče. Također, ako nisi uzmi recept za utrogestane danas i uzmi dvije kutije. Bez recepta će ti bit 80kn dvi kutije.

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Eto vidis nitko meni nista nije rekao,ja u ponedjeljak bi dosla ko padobranka bez icega.....mislis da ce mi ordinirat urogestane. pa velim ti da je danas dr K bio jako sutljiv....Iskreno ja se ne nadam nicemu jer znam da je postotak vrlo malen,al eto moram proci protokol toga da bi dosla do onog cemu cu se nadat IVF

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ma ima puno žena koje zatrudne i uz AIH, nemoj tako. Uvik prepišu utrogestane da. Daj bože da ne moraš na IVF!!!

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Nebi ni ja bas volila,al ne znam lijevi mi jajnik nema folikula pa cu svaki drugi mjesec morat ciljat desni. Kako si ti kinki?

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ja sam operirana na ginekologiji 2 kad sam imala vanmateričnu i osim psihičke traume sve drugo mi je ostalo u dobrom sjećanju, doktor je bio super a i sestre su bile više manje ok...
    lastavice ja mislim da ti za AIH ne treba spavaćica jer ne ostaješ ležati ali još će ti netko točnije reći, nisam 100% sigurna
    sretno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

venera21 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

A Dr. T nije radio danas?
    Evo ja sam ti bila na 4 AIH do sada. Dođeš oko 08.00h. Mužev uzorak doneseš sama ili i on može ići s tobom i dat će ga gore (moj uvijek ide sa mnom). Onda te pošalju da se upišeš u bolnicu (to ideš na glavni ulaz), kažu ti da se vratiš oko pol 10, a onda još čekaš (ja sam obično na red dolazila oko 11.00 h). Ne treba ti spavačica, ni šlape. Kad te sestre odvedu u sobu, dođu doktor i biolog i začas je gotovo. Nakon toga te sestra pokrije s plahtom i odležiš oko 20 minuta. I to je to!
    A kak to da prvo počinješ s AIH? Kakve dijagnoze imate ti i muž?

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Lastavice ja sam bolje, hvala na pitanju. Al skužila sam da fakat moram mirovat jer se sa svakim kretanjem bolovi vračaju. bar sad normalno mokrim, al probava mi ne radi od punkcije, uz napuhanost od homona i od hiperstimulacije sad još i zatvor, ništa ne mogu obuč, ne znam u čemu ću putovat sutra, u piđami izgleda
    Držim ti fige za AIH, svima vam držim fige!!!!

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

danas sam primila stopericu i idem u ponedjeljak na kavu kak je rekao dr K...Ne znam da li mora muz ic s menom, da li bi ja to mogla sama jer on radi kod privatnika i svaki slobodan dan mu uzimaju od godisnjeg,a ionako cemo uzorak od doma donijet....

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Venera 21 AIH svi moraju prvo proci ko ima prohodne jajovode. Moja dg prije policisticni jajnici operirala cistu na lijevom jajniku on ima ovulaciju al nema folikula vrlo malo,a muz ima asthenoteratozoospermia ,morfologija 31 %. Imam problem s hipotireozom i pijem eutirox to sam saznala kad sam radila pretrage za AIH. Mislis da ima nade?

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Lastavice, naravno da možeš donijeti čašicu sa sobom. Ali to si trebala reći sestri zadnji put. Ona bi ti dala i 2 papira koje TM mora ispuniti i potpisati (potpisuje da je to njegovo, u koliko sati je uzet uzorak i koliko dana je bila apstinencija). I naravno, moraš to dostaviti u roku od sat vremena.
    Probaj sutra otići pa da TM eventualno naknadno dođe potpisati...
    Po meni je tvoja dijagnoza za icsi, ali aih moraš proći - gledaj na to kao na stepenicu bliže ivf-u. A s druge strane, možda i upali, pa nećeš ni morati na ivf
    Držim fige!!!
    Kinki, nek ti bude što ugodniji let sutra! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za jednog ali vrijednog!!!

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Da tako i gledam kao stepenicu prema IVf i rekla sam dr da se ja nebi zadrzavala na AIH jer mislim da su male sanse neda mi se gubit vrijeme. MOj plan je jedan IVF ovdje dok cekam Maribor. Samo moram poslat papire za Maribor. U kojoj si ti fazi AuroraBlu

venera21 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Lastavice, slažem se s Aurorom što se tiče metode. Evo, meni već 4-ti AIH, iz mjeseca u mjesec idem, a kao što vidiš rezulatata još nema. Kod mene je sve ok, a muž ima teratozoospermiu i pokretljivost ¨malaca¨je dosta mala-tak da i ja smatram da sam kandidat za IVF. Dosad nisam ništa doktoru govorila, ali ako ovaj put ne uspije, tražit ću ga da idem na IVF.

Kinki, držim fige...

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Haj ja sam rekla dr da ovaj moze AIH,al vise ne neda mi se gubit vrijeme na 5% dal li ce uspijet ili nece. Sutra cu to i dr T reci,ako se ne slazu ja na svoju odgovornost odbijam AIH i hocu IVF.

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Mozda oni preporucaju AIH zbog toga jer sam ja imala prirodnu trudnocu biokemijsku pa mozda kao ima sanse,al vidjet cemo,sutra ujutro u 8 sam na kavi u vinogradskoj

venera21 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Meni je dr.T odmah na početku rekao da i uz ovu dijagnozu koju mi muž ima, ima šansi da ostanem trudna prirodno (a već prošlo skoro 1,5 god.), jer su moji jajovodi prohodni. On se samo toga drži.

Lastavice, sretno sutra na kavi...!

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Lastavice, sretno na kavi!!! Nema sutra dr.Tomića, na godišnjem je do 8.6.
    A ja čekam ivf u 9.mj.

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

AAAAAAAA nema sutra dr T joj smrc bas sam se na njega navikla...Nista ko bude. Sutra cu reci Kuni a di je kavica

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Mislim da se sutra necemo moci tipkat jer su mi poslali na mail da nema samo sutra foruma.

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

haj evo mene prezivjela nije bilo strasno,samo jako dugo sam ostala pa sam umorna....Ja ne znam da li sam ja predmet uvijek neke zezancije mozda tako izgledam....kad je doso biolog mi reci da su spermici jako dobri al slaba pokretljivost stajao je cijelo vrijeme pored mene dok je trajao postupak i reko mi da ak me bu kaj svrbelo navecer da su to spermici masu repom ja crkla od smijeha

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Pozdrav cure!!
    I ja danas bila u Vinogradskoj...bila sam i u petak-bojala se da bi mi danas bilo prekasno,ali doc mi rekao da je prerano i da dođem u ponedjeljak.
    Imam na desnom jajniku 2 folikula 10/10 i na lijevom 1 folikul 9mm,endometrij 6 i to na 10dc.Dobila sam tri ampule Menopura,svaki dan po jednu i u četvrtak sam opet gore!!
    I nadam se da će svi jednako rasti i da će biti nečega za punkciju,a da doživim i transfer....hu hu...

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

mia74, a kakva ti je bila stimulacija? klomifeni?

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Da,bila sam na klomifenima od 3-7dc po 2 tbl. i danas sam dobila tri Menopura,svaki dan jedan,pa ćemo vidjeti u četvrtak kakvo je stanje....

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

mia, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobitnu kombinaciju klomifena i menopura!!!

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

di si sjedila mija...ja sam bila u plavoj vessti i imam nacale

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Joj.......da bude dobitna..Obavijestim vas u četvrtak kakva je situacija
    Lastavice,ja sam bila oko 11h.Kad si ti bila?

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Mia držim fige! Super je da su ti pravilnog oblika i jednake veličine. Sigurno nisu cistični i garant će bit jajnih stanica. Jedino mi čudno da ti tako sporo rastu-meni 10. dan već bude punkcija. Jel i inače kasno ovuliraš? vjerovatno ti je zato i dao menopure, sad će to bit po ps-u. Ako te to tješi-evo ja sam tek 4. put dobila dobar embrij i to jedan jedini od silnih folikula. Bila je prevelika razlika u veličini folikula, večina ih je bila premala a ovi veliki su bili nepravilni, dali samo 3 jajne stanice. Al eto-možda bude jedan ali vrijedan....

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

ja sam od 8-12.30,a ja sam taman u 11 bila u postupku nisi me mogla vidje. poslije sam lezala 20 min. Dr je rekao nek se ponasam normalno ne treba mirovat,kak ove Utrogestane vaginalno ujutro i navecer pa to sve curka kad stavis moras bar pol sata lezat da ne iscurka

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Kinki,kao prvo,nadam se da si dobro,da odmaraš...
    Što se tiče mojih mjera-folikula-i meni se činilo da je malo,ali meni se ciklus pomaknuo,tj prije svih postupaka mi je bio 25.dana,a nakon stimulacije na 28-29.dana,pa možda i nisu tako mali-ja se tješim-vidjet ćemo..Možda ih Menopuri malo nafilaju..Trebam se javit u četvrtak-to mi je 14dc.pa ćemo vidjeti...

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

haj Venera 21 jel ti imas kakvih znakova,ja nikakvih kao da nisam nigdje ni bila niti me strecaju jajnici niti imam ikakvu bol nemam pojima da li bi trebala nesto imat i osjecat

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Lastavice,isitna Bog,ja nikad nisam bila na AIH-u,al to što ništa ne osjećaš,to ne znači da je nešto loše..Svatko drugačije reagira,to sam zaključila s foruma.Pa se ti ništa ne uzbuđuj..Bit će sve pet

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

ja se ne uzbudjujem jer ne ocekujem nista,samo mi je bad imam toliko posla doma,na godisnjem sam i sad da ne napravim taj posao mi je zao,ak ga idem radit i preforsam se opet bi mi bilo zao. Ipak mislim da malo lakse treba radit doma

venera21 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Lastavice, ni ja nakon inseminacije nisam osjećala ništa. Nakon par dana počelo me štrecati u jajnicima. Čak 6-sti dan me obično boli cijeli dan jedan jajnik (to je vrijeme kad bi trebala biti implantacija- i ja se uvijek nadam, ali ništa). Najbolje ti je da se ne obazireš na simptome, jer to je sve subjektivno. Utrići i napuhuju i tjeraju da jedeš više, i (.)(.) se povećaju, i bradavice bole; čak imam vrtoglavice. Nakon prvog puta, nisam skoro radila ništa do bete, jer sam mislila da se trebam paziti, a sad radim sve i svašta. Ak će se primiti, primiti će se. Probaj se do bete s nečim zaokupirati da ne misliš na to.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Mia držim fige!!!!!!! Menopuri će to riješit!!! Lastavice nemoj pratit simptome,ne možeš ih imat tako rano,utrići i psiha rade svoje.

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

haj al ja ne osjecam nista,samo lagane vrtoglavice i pospanost,al to je od utrica vjerojatno......sta bude bude. Ne znam ako ovaj put ne uspije da li odmah kad dobijem mengu mogu pocet s Klomifenima i nastavit ponovo da ne propustam ciklus?

špelkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ne znam kolko ti je to pametno, bolje je otići na ultrazvuk prije nego što počneš s klomifenom da se vidi da su jajnici čisti, ja sam tak imala cistu i doktor je rekao ne uzimati klomifen da se situacija ne pogorša.
    A utrići mogu izazvati vrtoglavicu i pospanost ako se uzimaju oralno. Bolje vaginalno jer onda nema nuspojava.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

haj al ja ne osjecam nista,samo lagane vrtoglavice i pospanost,al to je od utrica vjerojatno......sta bude bude. Ne znam ako ovaj put ne uspije da li odmah kad dobijem mengu mogu pocet s Klomifenima i nastavit ponovo da ne propustam ciklus?

Pa ja sam išla tri put zaredom na AIH uz klomifene, ka uzmeš štopericu popucaju i ev ciste....Mislim da Tomić nema taj običaj, kod njega se uvik radi pauza od misec dana, meni je nakon Femare reko pauza misec dana al to je bio iVF pa ne znam dal je tako i kod AIH...

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Šmrc pauza...onda ljeto dopusti i nista moram čekat do 9 mjeseca. Ja utrice stavljam vaginalno 2x2 pa osjecam pospanost nemam pojima vise,ne opterecujem se danas ribam kucu ak se hoce primit nek se primi,ak ne onda 9 mjesec ponovo

špelkica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Kinki, ne znači da će onda i ciste i popucati, mojaq nije nakon štoperice, a vjerujem da klomifen onda dodatno potiče rast ciste, nikad ne znaš. Uvijek se najbolje dogovorit s doktorom. I ja sam kad sam bila na ciljanima uzimala klomifen dva mjeseca za redom, treći mj je bila pauza i cista. Svatko drukčije reagira, a čula sam da nije loše zaredom radit AIH, neki to doktori prakticiraju.

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

ja bi voljale ic za redom

venera21 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Lastavice, ja prakticiram ovak. Ak mi dr. napiše da idem vaditi betu 14-ti dan, tak napravim i odmah drugi dan nosim njemu nalaz. Menga mi dođe 2-3 dana nakon što prestanem s utrićima. Kad ti trebaš vaditi betu? Hoće li se Tomić do tad vratiti?

Dva mjeseca zaredom uzimala sam klomifene, zato jer sam u prvom ciklusu imala samo jedan folikul, a u drugom uz 4 folikula i cistu; pa je ciklus iza toga rekao da moramo odmoriti jajnike. Najbolje se s njim dogovoriti, jer kod svake žene je drukčije.

venera21 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Imam pitanje za sve curke: da li je koja imala (naravno prije filanja s utrićima) spotting negdje 22,23 dan ciklusa?

Pitam jer nakon dva ciklusa s utrićima spotting je nestao (utriće sam uzimala na usta), a sad uzimam utriće vaginalno jer ne mogu voziti auto kak mi se spava i spotting se opet pojavio!

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

haj ja nemam pojima kad trebam betu vadit rekao je za dva tjedna,ak prije menga ne dojde.Mislim da se dr T vraca 8.6 mozda malo prije ja moram vadit betu. Ja isto sve radim osim usisavanja i nosenja ves po stepenicama jer i kad nisam u postupku to mm radi,a cesto i pegla

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

drage moje....na sto muka sam i nemam pojma sta da radim....ovako....
    danas sam kod svog dr.radila briseve, veli da se nalaz ceka deset dana, taman bi ja tu negdje trebala dobiti m.veli mi dr k.da bi mogli probati sa IVF-om u 6 mj, znaci sljedeci ciklus..eee a sad me muci to sta ja 19.05.putujem....taman dan nakon transfera.......
    sta da radim???????????????????????

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Pa ja mislim da bi mogla putovat,kad napravis postupak onda draga moja sve je u Božjim rukama. Kad dojdes na odrediste mirujes i to je to. Bas mi je jucer frendica koja je bila na IVF u vinogradskoj rekla kak je dan nakon punkcije isla na jarun na kavicu i evo sad ima malog pišonju

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ema,kak znaš kad će ti biti transfer?
    Evo mene,od doktora...
    Ja fakat nemam pojma kaj je meni!!!!
    Već sam pomalo luda od svega,ne znam šta bih mislila o sebi,hormonima..
    Naime,moji folikuli su nešto i narasli,ona dva lijeva su 15/16,a onaj desni je zakazao,13.Endić mi je 7mm-bio u ponedjeljak 6,znači minimalan pomak.
    Ja ne mogu vjerovat da tako sporo rastu!!U biti,kad sam bila na punoj stimulaciji prvo su mi stajali,a onda se kao nešto pokrenuli..
    I sad se moram pomoliti Bogu da još malo porastu jer sam dobila još dva Menopura.....
    U nedjelju imam punkciju,a onda ko živ ko mrtav...
    Ne mogu vjerovat....još sam u šoku...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •