Da..nisam najvažnije napomenula..Danas mi je 13dc. što znači da mi je punkcija 16dc
Da..nisam najvažnije napomenula..Danas mi je 13dc. što znači da mi je punkcija 16dc
Najrađe bih se zavukla u mišju rupu ili možda bolje da odem na neki pusti otok-prije nego što spalim na živce![]()
nemoj se zivcirat to ti samo jos gore,psiha jako djeluje. Mi smo uz tebe i drzat cemo fige da sve bude super i da sve dobro prođe
Da..znam da se ne smijem živcirat...malo je to teže..
Ne mogu vjerovat da ću to napisati,ali jedva čekam da odem na posao popodne,samo da o tome ne mislim..
misla sam na to ako dode do transfera ....ja ti sve gledam sa pozitivne strane, sta se svega toga tice....... kad bi doslo do transfera to bi od prileke bilo tako kako sam izracunala....jer sva tri putami je identicno,,znam ne mora biti i ovaj put, ali uglavnom, putovala bi po mojoj racunici dan nakon transfera....
lastavica 1979 imas pravo kad napravim postupak sve je u bozjim rukama....sta bude bude.....
vidit cu kako ce se situacija odvijati....
Eh..blago tebi kad možeš izračunat transfer....
Sam put ti ne bi trebao biti naporan...mislim sjediš..ne dižeš ništa i tako nešto..A tamo gdje dođeš,znaš kako se trebaš ponašati!
Sve četiri u zrak i uživancija![]()
Mia zasto nisi uzela malo bolovanja da se psihicki pripremis,malo shopinga,kavica s frendicama i to te opusti ne razmisljas na nesto negativno,tak ja radim...hahaha obidjem sve centre pogledam kaj ima dojdem doma rucak onda mm dojde kavica s njim i poslije telka i mazenje s njim. ja sam god sad
Da idem na GO,ne dolazi u obzir-na žalost-ima nas premalo,a radim na mjestu gdje si to baš i ne mogu priuštiti..
Meni ti je dan,u biti,jako ispunjen što meni i odgovara jer sam aktivan tip-čak kad sam na go,volim aktivan odmor-u kombinaciji sa izležavanjem..
I sutra mi je dan popunjen,što je dobro..A šta će biti u subotu,ne znam..Ne radim,al ću si naći neki posao..
Ma..možda me i pusti sve to...
Hvala Bogu,dogovorila sam kavu sa svojim kokama pa ću malo "ohanit"..
tako i treba kavica na terasi nekoj i sve pusti kako Bog da.....ja se svaku vecer molim za sve nas i vjerojatno ce bit pozitivnih rezultata za sve kad tad ne smijemo odustat
eee curke danas je poceo se javljat desni jajnik kaj bu bu rekli su nasi stari
Ema, putovanje samo po sebi ti neće naškodit-čak suprotno! Međutim, ne bih se pouzdala u tvoju računicu, tako sam i ja mislila-bit će ko i uvijek-na kraju je ovaj put sve teklo drukčije. Jel ideš na stimuliranu? Ako ti bude radio kuna vjerovatno će htjet ić na blastice-znači et dva dana kasnije...
venera 21 kaj ima novog kod tebe? Kod mene nista kao da nisam ni bila na AIH. Danas sam se uhvatila cupat drač u vrtu hi,hi
Cure help! Danas mi je 14-dan nakon inseminacije. Betu sam vadila u Petrovoj i tata mi je podigao nalaz i kaže: 19,9! Jel to prenisko??????
ne bi te rado razocarala,al po meni je...meni je prirodna trudnica bila beta 30,7 i pala na 2,2
al moj gin je rekao trudnoca je.......saljem pozitivne vibrice da bude 5x tolika cifra bete
I ja sam svoju baš sad zvala i ona veli isto trudnoća, ali rana. Moram betu ponoviti u ponedjeljak i srijedu, ak se bude duplala bit će super!!! Hvala na vibrama!
ma ja se nadam da ce se sigurno duplat voljela bi to od srca....Jel ti dala Duphastone
Ne želim se još veseliti.....Kaj nisu Duphastoni isto kaj i utrići?
Venera, držim fige!!! Sada je teško reći nešto pametno, ali u svakom slučaju sve šanse postoje da se beta podupla. Ali isto tako, nažalost, može biti i biokemijska.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za prvu varijantu!!!
ma ne brinem se ja zaDR.K. mi se sve dogovorimo....
brine me to putovanje....al prije cu viditi te briseve, tj nalaz kad dode pa cu onda dalje.....
kako si mi ti?????
Ja se pametnjakovicka tek sad 22 dc sjetila da sam ovaj mjesec zaboravila Duphastone pit,ne znam da li utrici to zamjenjuju il sam trebala oba dvoje pit nemam pojima,a nisam ni dr K pitala zaboravila sam
Ja dobila mengu....
Ajme Kinki......Nakon svega...baš mi je žao..
Drži se![]()
aaaaaa kinki bas mi je zao.....mislim da cu ju i ja uskoro dobit sta ćemo idemo dalje u nove pobjede
Kinki,![]()
sad se odmori i opusti preko ljeta, uživaj, i jesen će sigurno biti plodna!
Venera, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za današnju betu!!!
Drage moje,
evo da vam se napokon i ja javim...stalno vas čitam ali sam malo pauzirala ..dva mjeseca i odmarala se od svega...obavila sam svoju 4 inseminaciju 22.5. i čekam vađenje bete u slijedeći ponedjeljak .... ...jedva čekam da ih obavim šest i da prijeđemo na IVF jer mi se čine tako uzaludne .....
vibram za Venerinu poduplanu betu ....pusa svima
haj i ja u ponedjeljak idem vadit betu,ako mi prije menga ne dojde. Ne znam jel zbog utrica moze kasnit menga kao da se poremeti ciklus
Curke, hvala vam na vibrama! Ja sam tak uzbuđena, nisam spavala cijelu noć. Nalaz ću podići oko 15 h.
Lastavice, meni menga obično dođe nakon 2 dana poslije prestanka uzimanja utrića.
i ja mislim na tebe venera i bas bi voljela da se beta podupla,jedva cekam da nam javis vibram za tebe
Hvala cure na vibrama, ali beta je danas 19,70, a u petak je bila 19,90. Tužna sam jako.....
Ima li smisla ići vaditi betu preksutra?
nemoj gubit nadu nije se drasticno spustila.....meni je s 30,7 nakon 3 dana pala na 2,2..... saljem ti vibre budi pozitivna
Uh, žao mi je Venera,mislim da se nemaš čemu nadati. Beta se MORA duplati i to je to. Javi se svakako doktoru s rezultatom.
Zao mi je jako, venera21.Iz ovoga je tesko za ocekivati da bi se trudnoca jos mogla zadrzati, cini se da je to ipak biokemijska...
Mozda je bolje da betu umjesto prekosutra odes vaditi u petak ili cak u ponedjeljak. Jer sada je bitno da se vidi da beta pada i da dobijes nalaz negativne bete kako bi se iskljucile komplikacije.
Draga Venera žao mi je , ja sam imala biokemijsku u 12 mjesecu , beta mi je bila oko 10 i pala je za tjedan dana na 4 i procurila sam hvala bogu, što se tiće komplikacija cure misle na to da je sada nabitnije da dobiješ sama mengu a da ne moraš završiti na čišćenju ili ne daj bože da je vanmaterična ali za nju mislim da je premala beta .......žao mi je jako .....samo hrabro dalje ....proći će tuga ...
Hvala cure na utješnim riječima, nisam mislila da će biti tako teško. Moja gin mi je preporučila da sutra još vadim betu, da vidi da li se smanjila.
Čudno me nekako malo bolucka trbuh i glava me boli i tako već nekoliko dana, osjetila sam da se nešto događa, ali nisam se nadala da će tako završiti.
Žao mi je Venera, ali nemoj zaboravit da je biokemijska jako dobar znak za ubuduće.
Venera21,baš mi je žao...
Cure,pitanjce!!
Da li za transfer treba isto pidžama itd..kao za punkciju?
Koliko se ostaje ležati nakon transfera?
Pliz netko,danas nisam stigla zvati i pitati,a treba mi info za sutra!!
Treba ti spavaćica i papuče, a leži se 2 sata poslije transfera, bar je tako bilo početkom godine kad sam ja išla
sretno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Thanx Gabi25..
Hm..nisam znala da se tako dugo ostaje..dobro..vidjet ću sutra..
haj mene zanima da li se u vin. zamrzavaju zameci......citam ostale postove i ispada da se samo na vv i u vin ne zamrzavaju,a po ostalim klinikama da ne razumijem sad ili ja to nesto krivo shvacam
Lastavice, pa jel tebi uopće jasna problematika ovog našeg mpo zakona?!?! Zamrzavanje zametaka je, na nesreću svih nas, zabranjeno. Kao i oplodnja više od 3 jajne stanice. Zamrzavaju se jedino neoplođene jajne stanice - što je u rezultatu skoro pa jednako kao da su ih odmah uništili.