Stranica 27 od 31 PrviPrvi ... 172526272829 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,301 do 1,350 od 1516

Tema: Potpomognuta u Vinogradskoj

venera21 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Cure, da li možda znate da li u petak Kuna radi?

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

mislim da ti je on svaki dan gore,ako nije na 5 katu onda je na 3....

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

AuroraBlu, .... ajde pliz na pospremanje PPretinca

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

jesam

venera21 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Cure, da li možda znate da li Kuna radi u petak? Ili bilo tko?

venera21 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Nekaj mi se čudno događa s kompom! A dr.T dolazi u pon?

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Najbolje ti je u petak ujutro nazvati pa pitati rade li. A Dr.T.dolazi u srijedu, mislim. Do 8.6. je na godišnjem, sad ne znam je li i taj 8.još na godišnjem ili radi.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Drage moje djevojčice...
    ja Vas svakodnevno čitam i moja Paulica u trbuhu samo poskače kada dođem na ovaj forum...
    Mis mo inače savršeno i jedva čekamo da nam se koja od Vasprudruži .
    Narnija draga pa ti si živa bit će bolje nakon IVF držim svima figice i šaljem vibrice
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj venera21 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, da li možda znate da li Kuna radi u petak? Ili bilo tko?
    ja sam naručena u petak za pregled, pa pretpostavljam da dr. K. radi.

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Cure,evo mene sa transfera..
    Imala sam punkciju u nedjelju-bilo nas je sedam i svih sedam je imalo transfer!!Što je stvarno super!!!
    Imala sam 2 js-obje su se oplodile,danas vračene kao 8-stanične!!
    Koliko sam shvatila,oni sutra rade pa su i u petak sigurno tamo!
    A sad odmaram i čekam....

venera21 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Bravo Mia, baš mi je drago da si konačno imala transfer. Držim fige za obje!!

Evo, danas mi je beta 7,2 i sad čekam m. Kaj mislite da li će brzo doći?

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

AAA bas mi je jako žao Venera sta si dogovorila s dr? Ides na jos koji AIH? Mia vibrice za tvoje 2 js

delfin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

mia74, i naravno sve vi koje ste prošle postupke u Vinogradskoj,možete li mi reći ako punkcija pada u nedjelju ili subotu postoji li i tada mogućnost opće anestezije ili samo u tjednu? I kako vi to odrađujete? Stisnete zube ili spavate? Ja se rijetko javljam, ali svakodnevno čitam ove stranice. Planiram prvi postupak na jesen kod dr. Tomića i puna sam pitanja i straha.
    Zahvaljujem na svim odgovorima.

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Delfin,anesteziju su dobile dvije cure-nisam shvatila kako su je dobile.Za jednu znam da je tražila jer ima "neobičan"smještaj jajnika pa dok doktor dođe do folikula,cura vidi zvijezde!!
    Inače,bila je nedjelja,pa očito i nedjeljom daju anesteziju.
    A mi ostale smo dobile koktelčić po kojem ti se vrti i vrti...

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

delfin, ja sam prva dva puta dobila koktelcic, a zadnji put sam bila bas pod opcom anestezijom i to ti je bila subota, radili su pod opcom jer mi je jajnik cudno smijesten pa me boli uzasno, zato su sami odredili da idem pod opcom anestezijom...
    mia74 ma cestitke velike na transferu....svaka cast.... super...sad uzivaj doma. odmaraj a ja ti drzim ogromne fige.....

delfin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

mia 74 i ema,hvala na odgovorima. Mia 74, sretno! A kakvi su ti koktelčići,mislim, boli li pod njima? Da li ja mogu inzistirati na opčoj anesteziji? Ajme, sramota koja sam ja kukavica....

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj delfin prvotno napisa Vidi poruku
    mia 74 i ema,hvala na odgovorima. Mia 74, sretno! A kakvi su ti koktelčići,mislim, boli li pod njima? Da li ja mogu inzistirati na opčoj anesteziji? Ajme, sramota koja sam ja kukavica....

Ako ideš prvi puta na punkciju, i ako si u stimuliranom postupku-dobit ćeš anesteziju. Najavi da ju želiš, i to jutro nemoj ništa jesti ni piti. Ja sam bila na punkciji 4 puta kod dr Tomića, samo me zadnji put bolilo jer sam bila u hiperstimulaciji. Nikad nisam tražila anesteziju al prvi put su mi je htjeli dati pa nisu jer sam ja popila kavu to jutro...

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Koktelčići te zamantaju i nije te strah, eto mene je zadnji put bolilo al to toliko kratko traje da stvarno nije problem izdržat. Ja uvik popijem ketonal prije punkcije)

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Venera beta ti mora past na nulu, ako ne padne morat ćeš na kiretažu...Vanmaterična nije garant jer te ne boli i jer beta ne skače pa pada, al ipak trebala ti je past na nulu do sada. Uostalom dr će ti najbolje znat reć šta je. Držim fige da se samo očisti!

delfin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

kinki,hvala.

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

opcu anesteziju daju kako kome, ja sam prvi put naglasila, pa sam ipak dobila samo koktelcic, on te da malo osamuti i nije te strah ali bol osjetis, i traje kako kome, mene su prvi put mrcvarili deset min.jer nisu nikako mogli uhvatiti, i bolilo me uzasno, drugi put je bilo malo lakse....a treci put su mi dali opcu...
    nekim curam daju samo koktelcic... bilo nas petero u sobi i bas su se neke cudile, kako neke dobe samo koktelcic a neke opcu...
    draga ti pitaj doktora pa ces vidjeti sta ce ti reci....

tara01 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Bok cure!
    Relativno sam nova na vašem forumu pa se ne snalazim najbolje, ali kao trudilica imam staža.
    Naručena sam u Vinogradskoj, u utorak idem prvi put. Nadam se da ste vi zadovoljne?

reny123 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ja sam jako zadovoljna. Vrijedni su, ljudski pristup, brzina i dogovor. U ponedjeljak imam punkciju, tražila sam opću anesteziju i sestra me predbilježila. Kod punkcije s klomifenima me boljelo i uhvatila me panika, pa mi je dr. Tomić rekao da ga podsjetim da u stimuliranom ciklusu dobijem opću anesteziju.

venera21 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj kinki prvotno napisa Vidi poruku
    Venera beta ti mora past na nulu, ako ne padne morat ćeš na kiretažu...Vanmaterična nije garant jer te ne boli i jer beta ne skače pa pada, al ipak trebala ti je past na nulu do sada. Uostalom dr će ti najbolje znat reć šta je. Držim fige da se samo očisti!
    Došla je m danas i to vrlo bolna. Nisam joj se već dugo tako veselila! To bi sad trebalo biti onda ok?

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Tara01,o Vinogradskoj i cijelom timu koji gore radi-samo riječi pohvale!!
    Meni osobno su oba doktora super-mada ja preferiram dr.K.!!
    Sestre su izmišljene,a tek biolog...ma sve,sve najbolje!!!
    Niti jedne sekunde nisam požalila što sam odabrala Vinogradsku,mada mi je Petrova ili VV puno bliži...
    Zato,cijelom timu na 5.katu

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Venera, to ti je to, ne moraš se ništa brinuti. Nadam se da će ti idući postupak biti dobitan!

Vibrice svima, nek bude +++++++++++++++ za sve nas!

Kinki, nadam se da si se oporavila

svima s Hvara!

FionaM avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Curke, može pomoć??
    Ako sve bude u redu, meni bi aspiracija i transfer trebali biti u onom tjednu kad su dva praznika (22. i 25.06.). Zna li netko hoće li raditi normalno ta dva dana kad su praznici??

tara01 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Hvala na odgovoru! Mia, sad je i meni lakše po tom pitanju; malo sam se dvoumila jel mi izbor bio dobar!
    Dr. K. znam jer sam prije par godina ležala tamo, sjećam se da je super.
    U utorak idem prvi put, na dogovor valjda. Pa ću saznati što slijedi dalje!

venera21 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Cure u postupcima, držim vam fige da budu uspješni!

Aurora, hvala. Jel se i ti spremaš sad u 6 mj. u postupak?

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Cure moze li mi netko potvrditi dali su prava nevjencanih parova jednaka vjencanima? Ili jos detaljnije - dali nevjenaci parovi placaju postupke koje vjencani ne placaju?

Nemam informacija o ovome a frendici je to netko rekao i sad pokusavam dobiti potvrdu da to nije istina.

Hvala.

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

FionaM,koliko znam od 27.-30.6 je kongres ESHRE u Rimu i pretpostavljam da idu svi doktori,a tebe zanima onaj period od 22-25.6 pa pretpostavljam da rade,ako ništa barem jedan doc.
    U svakom slučaju nazovi sestre i informiraj se,objasni im svoju situaciju i sigurno će ti reći!!

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Reny123,danas je punkcija,zar ne!?
    Sretno i javi kako je bilo-koliko čega itd..

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj venera21 prvotno napisa Vidi poruku
    Došla je m danas i to vrlo bolna. Nisam joj se već dugo tako veselila! To bi sad trebalo biti onda ok?
    vjerovatno će sve otići, al po onom šta čitam ako imaš betu-treba je ponavljat dok ne dođe na nulu...ipak, vjerujem da je dovoljno otić na uzv nakon menge, pitaj doktora za svaki slučaj...želim ti više sreće idući put!!!

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj draga prvotno napisa Vidi poruku
    Cure moze li mi netko potvrditi dali su prava nevjencanih parova jednaka vjencanima? Ili jos detaljnije - dali nevjenaci parovi placaju postupke koje vjencani ne placaju?

Nemam informacija o ovome a frendici je to netko rekao i sad pokusavam dobiti potvrdu da to nije istina.

Hvala.
    Nevjenčani moraju dokazati da žive zajedno(imaš negdi na ovom forumu cili zakon, nisam sigurna kako se to dokazuje i koliko dugo trebaju živit zajedno), i ne plačaju ništa.

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj kinki prvotno napisa Vidi poruku
    Nevjenčani moraju dokazati da žive zajedno(imaš negdi na ovom forumu cili zakon, nisam sigurna kako se to dokazuje i koliko dugo trebaju živit zajedno), i ne plačaju ništa.
    nije bitno koliko zive zajedno - samo se ode kod javnog biljeznika po izjavu kojom se potvrdjuje vanbracna zajednica - komad papira, bacenih 100kn jer doticni imaju fiks ideje i to je to!

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

haj samo vam javim moja beta je o smrc,otugovat cu i idem dalje,pusa svima

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Lastavice1979,žao mi je
    Ali na jesen u nove pobijede!!!!!

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Da,al tako bi rado izbjegla taj AIH to mi nema smisla

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

A ne znam...a da konkretno razgovaraš s doktorom?
    Gle,nemaš šta izgubit,osim da te otfikari i da odradiš još jedan aih,a možda pristane pa se "popneš" stepenicu gore..

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

pa vec sam rekla dr K da od ovog nista ne ocekujem na sta je on rekao ni nemojte.Pitala sam da li bi mogla na IVF onda je on poceo pricu kao da ni IVF nije isto nesto veci postotak tak da ne znam

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Evo curke i ja prijavljujem negativnu betu i mengu koja je stigla još jučer.....sada ću pauzirati do devetog mjeseca, jer želim u miru otići na odmor ...a onda u nove pobjede još dva AIH-a pa ako bog da nagodinu IVF....pusa svima

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Narnija
    Odmori se preko ljeta,napuni baterije i na jesen..juriš!!

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Mia ti nisi isla na AIH nikako il nisi samo obiljezila. Ja nisam bas neki kompjuteras pa ne znam to obiljezavat,cak sam molila sogora da mi slicicu stavi,al za podatke mi je bad.

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Lastavice1979,moj mm ima loš spermogram pa zbog toga nikada nisam išla na aih,što je i dobro jer imamo moj MM i ja godine.
    U nalazu spermograma je i pisalo da se savjetuje ivf,pa i valjda zbog toga....

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

i mm ima istu dijagnozu,samo kvaliteta je odlicna ali su dosta spori. Vjerojatno onda kod mene nesto ne stima kad nije doslo do oplodnje...Sva sam jadna ajme di je 9 mjesec poludit cu do tad.Onda bu sigurno dr reko friski brisevi i to ce se do 10 mjeseca otegnut sory curke malo sam pukla

venera21 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Lastavice, Narnija...

Lastavice, tako sam i ja razmišljala. Ako je kod mene sve ok, to znači da bi se moglo odmah primiti. No, u realnosti to nije tako. Ima 100 razloga zašto se baš ovaj put nije primilo. O tome ti je najbolje ne razmišljat. Znam da je teško, ali probaj.

Danas je gore bila hrpa cura, no ovdje na forumu, di ste? 4 cure su bile na punkciji, a hrpa ih je čekala pregled (među njima i ja; čekala sam od 07.30 do 11.00!!!).

Dr.T veli da je ovaj put bila biokemijska i da je to znak da je sluznica maternice dobra. I što mi je čudno, i ovaj ciklus idemo na inseminaciju, jer imam danas folikul 10 mm! A onda je rekao da ako ovaj put ne uspije, onda ćemo u 9 mj. razmatrati IVF!

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

HAJ ja nazvala sestre da im kazem ishod AIH i pitala sta dalje rekle nista do 9 mjeseca,mislite da bi trebala s dr razgovarat da me ubaci jos u 6 mjesecu ako je moguce jer sutra cu vjerojatno procurit,danas nesto malo al nije menga.Pitam zbog onog kongresa jer su sestre rekle da idu u Rim na kongres

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Upadam kao padobranac, ali čitam Vas cure i ne mogu da ne kažem da mi je jako žao za Lastavicu i Narniju
    Držim fige da slijedeći postupak bude dobitan!

tara01 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

I ja sam bila jučer tamo... prvi put.
    Trebamo sada prvo sve pred radnje obaviti (dobili smo cijeli popis) i dr. je rekao da ću si vjerojatno sama morati kupiti markere Ehovista, krećemo najesen.
    Zna li tko šta o tome, gdje se kupuje, koliko košta, jel to uobičajeno tako?

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Tara01,Echovist ti je kontrast za hsg koji trebaš napraviti.Ja to nisam radila pa ti baš i ne znam o tome,ali sam načula da je cijena cca 700 kn.Ne znam da li ti koja ljekarna ima na lageru,raspitaj se.Ako nemaju lako se naruči.
    Iskoristi ovaj mjesec za neke pretrage koje možeš obaviti,što prije to bolje!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •