Stranica 31 od 31 PrviPrvi ... 21293031
Pokazuje rezultate 1,501 do 1,516 od 1516

Tema: Potpomognuta u Vinogradskoj

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

NinaB, baš mi je drago čuti tvoje novosti . Kako to vrijeme leti, pa još malo i vaša curica će biti s vama !
    Od nas "starih" cura Gabi25 ide u Mb na jesen, mislim da neće na postupke kod nas do tada. Ja čekam 9. mjesec, pa ću se javiti dr. T za prirodnjak. AuroraBlu ide na jesen na stimulirani, a za ostale cure ne znam.
    Želim ti lagani porod i da ti što prije prođe vrijeme u očekivanju tvoje curice .
    Posljednje uređivanje od Marnie : 03.08.2010. at 15:22

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Nina draga ajme pa zar je to već tako blizu??? Vrijeme leti ko ludo, još mali i vaš je anđelak sa vama
    Marnie te je lijepo izvijestila o svemu, ja čekam Mb u 12. mjesecu a do tada nikakvi postupci kod nas... Čuvam živčeke za Maribor

Svim mojim ''starim'' curama puno vibrica da što prije postanu trudnice a isto tako i svim novima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Marnie, Aurorablu, ema
    Posljednje uređivanje od Gabi25 : 03.08.2010. at 21:36

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

drage moje hvala vam na lijepim željama.Još samo da prođe porod i onda samo na konju..
    Evo baš danas smo bili na ulz i mala je bucka ( hm na mamu )....
    Vidim da su novopečene trudnice pisale o pregledima kod dr T i dr K. Ja sam išla prva 3 puta i onda sam prestala jer ipak sam zauzimala mjesto curama za MPO i premjestila se na odijel i privatno. Ja ne kažem da nisu stručnjaci u tome dijelu ali moja preporuka je rađe odjel ili negdje drugdje.Dr Košec u Vinogradskoj je supač pa...
    Gabica iskrene figice ti držim za Maribor kao i Marni i Aurori za 9 mjesec ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~
    gabi ti imaš moj broj moba pa mi se javite kada bude neka kavica ili kada si u ZG.

pusa svima uz SRETNO

petra30 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

NinaB, već sitno brojite vas dvije, kako to vrijeme leti
    Da, evo mi brojimo 9.tjedan, rastemo, debljamo se i sve je dobro.
    Vibramo za sve cure koje tek kreću u postupke da im bude uspješno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Stranica 31 od 31 PrviPrvi ... 21293031

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •