Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1516

Tema: Potpomognuta u Vinogradskoj

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Evo cure da se i ja malo danas javim....upravo pošteno procurila i zatvorila ciklus

Moram priznati da ovaj put nisam dobro prihvatila poraz i da mi je danas još više koma nego u petak neznam koliko snage još uopće čuči u meni za nastavak...pogotvo ako je sada ovakva situacija s tim postupcima...sada tu kao treba biti pametan i znati što je pametno, iskoristiti to sve na prirodnjake ili čuvati za stimulirane i opet naćekavati termin

Zaparavo uopće mi nije jasno kako oni to misle mjeriti i od kada, jer ako sada uzmu u obzir sve postupke koje smo do sada radili meni je ovo bio 5. , tako da po tome imam pravo još samo na jednom

joj ljuta sam, tužna, razočarana i sve što ide uz to....

cure molim vas neka jedna prijavi pozitivnu betu jer je to još jedino što me može malo dignuti

maca2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Evo ja dans bila na uzv nakon 10 klomifena.Nadala sam se da ću dobiti barem 2-3 folikula kad ono 5komada!
    Iako kaže dr. još je rano za išta reći - tko zna kakvi su. Sada si 3 dana trebam davati po ampulu gonala, pa u čet. opet na uzv. Ovo sada ispada kao neki polustim.postupak.
    Pitala dr.T za to broji li se klomifenski u ovih 6 pokušaja - kaže da još ništa ne zna, što se njega tiče on ih ne će brojiti dok ne dođe dopis da mora, ali kaže da sve zavisi o tome kako će nam to naši soc. ginekolozi brojiti jer nam oni daju uputnici ua IVF/ICSI/AIH...po tome sam ja jedan postupak potrošila prošli mj. kada sam imala prazni folikul ali su mi ipak uzeli uputnicu za ICSi jer su radili punkciju! Stvarno se nadam da nije tako.
    Stvarno sam ljuta i razočarana, da sam znala da će tako biti čekala bih još mjesec-dva na pravi stimulirani a ne ovo.
    Čula sam da je sestra rekla jednoj, curi kad je ova ostala šokirana da nema injekcija u bolnici ( i to samo 100kom ), da može sama kupiti injekcije a zatim tražiti povrat novca od HZZO-a. Tako će se vjerojatno i raditi, samo treba imati par tisuća kuna za ljekove i onda čekati još par mjeseci na povrat novca - ako ga i dobijemo!
    Idem sada tražiti upute za pikanje gonala - prošli put sam si sama pikala menopure pa ću valjda uspjeti i ovo ( kažu da je još jednostavnije ).

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ti polustimulirani se broje kao iskorišteni postupci, meni se brojao na VV ( znači klomifen i 10 gonala)

tlukaci5 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

redovito vas pratim,i nadam se konačno krenuti u klomifenski postupak ovaj mjesec pa me zanima jedno:trenutno imam samo klomifene a vidim da neke od vas dobiju još i menopure uz to pa me zanima da li si to moramo same kupiti ili tih par dobijemo u bolnici ?

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

hitno trebamo pacijenticu za otvoreno

svi detalji
    http://forum.roda.hr/threads/56058-h...as-za-Otvoreno

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj MIJA 32 prvotno napisa Vidi poruku
    hitno trebamo pacijenticu za otvoreno