Drage moje, jadna sam i pretužna
Došla danas na aspiraciju, uzv kaže da imam još 3 folikula ( od 8 prije 4 dana ).
Napravili aspiraciju i ništa - niti u jednom nema js.
A još me dr.T izmučio sa vađenjem folikula iz lijevog jajnika koji nezgodno stoji pa je morao probijati maternicu i ići kroz nju da dođe do njega...koma...i na kraju ništa.
Ne mogu opisati kako sam tužna, nisam poslije aspiracije vidjela dr. već mi je sestra donijela otpusno pisamo. A htjela sam ga pitati gdje su nestala ostala 4 folikula i jesu li ( kao što sam uvjerena ) oni pukli u subotu ( 12.dan kada i inače imam ovulaciju i kada sam imala cijelo jutro grčeve i bolove) i pretpostavljam da je u njima bilo js. Cijelo vrijeme sam mislila da mi prekasno daju štopericu i naručuju za aspiraciju, nakraju sam izgleda u pravu.
U otpusnom piše da se javim sljedeći ciklus 9.dan na uzv za eventualni prirodnjak, sad ću tražiti da mi daju štopericu ranije i rade aspiraciju 12.dan.
Jedina svijetla točka je to što su gore stvarno svi ljubazni - sestre, doktori, biolog i vidjelo se da je i njima žao što je ovako ispalo. Pitala jel' mi se računa ovo kao postupak pa su rekli da im još nije došao nikakav dopis pa nam za sada gledaju kroz prste i ne upisuju u registar- barem nešto!
Idem sada spavati i malo se zbrojiti što i kako dalje - mislila sam raditi pauzu do Maribora u 9.mj ali sumnjam da ću izdržati da ne probam još koji prirodnjak.
Svima vama koje čekate betu, punkciju, transfer držim fige i ~~~~~~~~~~~~~ do neba!