Hvala mia 74, stvarno bi mi puno značilo da više puta u godini mogu u postupak
Hvala mia 74, stvarno bi mi puno značilo da više puta u godini mogu u postupak
CAPKA, MIA75 ima pravo, istina, kad jednom krenes u postupku si kako se kaze svaki mjesec....brzo ti to ide![]()
Dobro jutro svima!!!
Ema,kako si ti?Jel bolje?![]()
DOBRO JUTRO!!!!!!!!!!!!
CAO MIA74- KAKO KOJI DAN, jutra su mi najgora, probudim se razmisljajuci o bebici, poslje se vec malo dobijem.... ma takva sam ja, nece to mene jos dugo, dugo proc al spoznaja da ste vi tu svi uz mene, i moji doma....izdrzat cu..
u cetvrtak idem na kontrolu pa cemo vidjeti za dalje!!!!!!!!!!!!!
Znaš kako kažu-što te ne ubije,to te ojača!!
Stara narodna..znaš,svako nosi svoj križ onoliko težak koliko ga može podnjeti-što znači da smo mi vraški jake cure..sve mi koje smo u ovakvim ili sličnim situacijama..
I bez obzira na našu muku,to puno govori o nama![]()
draga ema...
evo da vas malo "unapetim", svaki čas mi treba doći drugi nalaz bete, jutros sam vadila krv, rekli su do pola devet nalaz na mail...![]()
Bogme si nas "unapetila",ali...mi znamo da je sve ok
NE BRINI!!!
beta 14.d.p.t. 275
jel se sada mogu veseliti?![]()
Mislim da mozes
Cestitam!!!!
Posljednje uređivanje od Sela : 09.04.2010. at 08:51
Uauuuu Anana!!!![]()
![]()
Kako se radi takva beta, otkrij nam, molim te!![]()
Anana1,ČESTITAM!!!!![]()
![]()
Ti si naša nova Vinogradska trudnica![]()
još ne mogu vjerovati...
hvala cure...
aurora, kad se zbrojim u glavi pokušat ću odgonetnuti što se to dobro dogodilo da se ovaj put primilo..!
sad čekam uzv, rekao Tomić u petak 16. a ja žicala prije, kaže on "pa dobro, dušo, dođi onda u četvrtak."
idem sad do posla obaviti neku papirologiju, laganini, sa osmjehom preko cijele glave..!![]()
cestitam draga od srca.....
nova trudnica...BRAVO...
I NARAVNO DA SE SAD MOZES VESELITI....
SUPER![]()
tlukaci5 CEKAMO TEBE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
odlicna je beta! cestitke do neba!
a i super mi je kaj si iskamcila dan ranije da dodes
mene isto kao i auroru zanima kak se to napravi da je velika beta?![]()
anana čestitam, budi sretna jer to stvarno zaslužujemo nakon svega što prođemo!;i da i mene zanima kako se radi takva beta, evo ja čekam svoju, znat ću oko 16h, al bez previše nade
..
samo da prijavim svoju OPET negativnu betu, ponekad se pitam koliki je taj moj križ, jer meni stvarno ponestaje snage![]()
nemoj biti tuzna draga, i ne smije ti ponestati snage nikada...
pisat ces i ti ovdje svoju veliku betu, samo nam jos valjda nije sudeno...valjda Bog misli da smo dovoljno jake i da mozemo jos neko vrijeme nositi ovaj svoj kriz...
doci ce i nase vrijeme, vidjet ces...
NE BITI TUZNA....IDEMO DALJE DRAGA.....![]()
Tlukaci5, sutra je novi dan.....
Anana, od srca ti čestitam......uživaj!
Samo da prijavim, danas na UZV poslije klomifena se vidjela cista 30 mm, a na oba jajnika ima nekih folikula no dr.T kaže da su mali, da ćemo vidjeti u utorak. Na papiru je napisao da su oko 9 mm. To mi se baš i ne čini sjajno. Prošli put sam nakon klomifena imala jedan folikul. Da li je koja od vas ikad dobila barem 2 poštena folikula nakon klomifena?
ja sam nakon klomifena imala 2 dobre jajne stanice izvađene i od toga se obadvije oplodile i vratile kao 8-stanični i 4-stanični i na kraju beta 0.1!
ali da sutra je novi dan pa valjda će i meni jednom svanuti.
tlukaci5, žao mi je draga...
već mi je nekoliko dana u glavi krasan mail koji sam dobila od prijateljice, uglavnom završava:
Ovaj gore čuje sve naše molitve.
na njih ima samo tri odgovora:
"da"
"ne još"
"imam nešto bolje za tebe"
nisam baš sa crkvom na TI, nisam ni sa vjerom bila dok nisam dobila svog Petar Pana, ali stvarno ima nešto u tih par jednostavnih rečenica...
znam da misliš kako je nama super uspjelo od treće ali naša borba traje već devet godina... i cijelo vrijeme, do Petra, je odgovor bio ovo treće...
a sada? vjerojatno je prvi odgovor... nadam se samo da neće biti drugi...
Tlukaci5,žao mi je...
Venera21,ja sam ti isto nakon klomifena imala 1 folikul,pa sad..ne znam.Sa mnom je u utorak na punkciji bila cura koja je imala 3 folikula i 3js!!!
Kaj je s njom dalje,ne znam,samo znam da sam se skoro onesvjestila-na krevetuod šoka....
I koliko sam skužila-to joj je prvi puta...nadam se da je imala transfer i da će imat poz. tetu betu..
Anana1.............mail...nemam rijeci....istina ziva, za svaki od nas je sudeno kad ce joj se ispuniti najveca zelja u zivotu....ako nije sad bit ce kad on kaze....
ja sam danas dobila poruku ohrabrenja....znate kakvu???"TI SE MORAS POMIRITI SA TIM DA MOZDA NIKAD NITI NECES BITI MAMA,LAKSE CES ZIVJETI SA TOM CINJENICOM, NEGO SE NEDATI I ZIVCE GUBITI"
Cure moje, dali je to vama poruka ohrabrenja????????
Ma grozno!!! Užas!!! Ove riječi su kao sol na ranu.
A kud bi mi došle da tak razmišljamo?!!!
ETO........ tako pricaju oni koji nemaju pojma sta mi prolazimo....
al ok, ne smijemo se obracati na takove komentare..jel da...?????????????
hvala na riječima podrške ali i naša borba traje već sedam godina, ali zgodan mail...čula sam se s biologom i kod mene je izgleda bio problem u transferu koji je bio problematičan pa mi je predložio da idući put tražim anesteziju za transfer, pa budemo vidjeli, ali ništa do 9. mjeseca, treba mi malo...
![]()
Ema,ma tko ti je rekao takve gluposti
I ja sam se susretala sa sličnim komentarima,zato sada manje pričam,s manje ljudi to sve djelim..ali bogme mi nitko nije rekao BAŠ tako...
i ja sam odlucila nakon svih mogucih komentara i uplitanja, manje pricati....jer niko od tih ososba ne zna sta mi prolazimo i kako nam je, al njima je lako pametovati...
opametila sam se nakon ovoga,drugi put niko nista nece znati....
TLUKACI5- ima nesto i u toj anesteziji, jer ja prva dva puta u vinogradskoj nisam bila pod anestezijom, i dobili su stanice ali slabe, sad sam zadnji put bila pod opcom anestezijm, i dobili su 3 stanice, od tih 3 dvije super....mozda i u tome ima nesto, a bila je slaba stimulacija....sad kad razmisljam, pa ja sam prezadovoljna, ostala sam trudna, e sad ove kromosomske greske...ne moze niko predvidjeti....
Najprije čestitke Anana1, jako mi je drago! A ovi komentari ljudi iz naše okoline koji nisu prolazili kroz postupke potpomognute oplodnje su toliko neumjesni da stvarno čovjeku dođe da više nikome ništa ne govori. Tako je i meni jedna bliska osoba nakon drugog postupka inseminacije rekla- eto, sad ste i to obavili, da možete reći da ste pokušali... Ja sam to shvatila kao- ako ne uspijete, onda je vrijeme da odustanete. Ma, mislim, ne znam šta je tim ljudima, ako ne znaju što reći-onda neka šute. A čula sam da me je jedna na poslu komentirala- rekla je da ne zna ona baš koliko ja stvarno želim dijete, jer obzirom na to koliko sam dugo u braku, da sam to baš tako silno htjela, pa valjda bi mi se do sada dogodilo. Presmiješno i žalosno, u u isto vrijeme
imate pravo za ljude sa strane, jednostavno to olako shvaćaju, ne znaju ni približno koliko je bolno to sve prolaziti,što fizički,što emocionalno, ja sam trenutno odlučila si priuštiti jedan tretman s čajevima, matičnom mliječi ,medom... i mužu također, pa da probamo na tradicionalan način,ako ne bu ništa u 9. mjesecu ćemo dalje;
uglavnom neću odustati,a i danas me malo oraspoložio jedan shopping![]()
hahaha, da shopping uvijek oraspolozi...
a to sa cajevima, namas sta izgubiti, samo dobiti..ja sam isto na cajevima, sta vrijedi probati...
ja sam prije ovog ciklusa u 2mj pila CAJ VRKUTE I MARULJE...od 11-01 mj.nebi se cudila da sam zahvajujuci njima ostala trudna, ko zna....
sad cu ih opet poceti piti, jer do 9 mj sigurno necu ici na nakakav postupak!!!!!!!!!!!!!!
ema, slažem se nemam što izgubiti; ja sam na kadulji, zdravcu i matičnjaku, kao i suprug,i još m. mliječ, propolis... a onda se možda i vidimo u 9. mjesecu ako se ne desi čudo prije!![]()
ha....da čudo...ne znam ti baš. mislim da se prije vidimo,nego da ce se kod mene čudo dogoditi....nemam ti ja baš u tome sreće..
vidimo se draga...doci ce nam brzo taj 9 mjesec....
jutro!
danas 17.d.p.t. beta 1243!
ne znam gdje bi drugdje pisala, jedino se s vama družim!
mogući duplići..?![]()
Anana1, slobodno piši na Odbrojavanju, tamo se onda i svi vesele (za dupliće vjerujem da bi 14. dan beta bila veća, al to će sigurno neko drugi znati), čestitaaaaaaaam!.
Anana![]()
![]()
Mogući su duplići, ali nemoguće je išta reći do prvog, odnosno drugog uzv, na kojem se čuju
![]()
hvala mare, idem ondana odbrojavanje ali rekla je moja dr. da me hoće odmah vidjeti pošto je beta preko 1000 .
javim se kad se vratim!
SUPERRRRR DRAGA, cestitam od srca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bravo Anana1, čestitam od srca! Daj Bože da ih je najmanje dvoje!!!
Anana1 čestitam odbravo !!! želim ti mirnu i pravu školsku trudnoću , uživaj i mazi mrvice !
dvije točkice, prepuno cisti...
uglavnom, pisala sam na odbrojavanju kako mi je mare rekla...
ma hvala vam svima na podršci!
joojjj, dvije tockice...ljepo....prekrasno, jako sam sretna. kak je to super.....
nemoj mi samo reci da bi te ciste mogle stvarati probleme?????????
eto curke i mene malo, ja sam sva izgubljena u svojim nalazima...sve što mi je nekad bilo loše sada je u najboljem redu (trombocitopenija, prolaktin...), a hormoni i štitnjača koji su mi bili ok sada su koma...i tako u krug a ja razlog nikako da nađem
zvala sam danas dr.T. i on kaže da mogu u 5 mj. doći da naručimo lijekove za stimulirani a ja sada više uopće ne znam da li da idem ili ne, da li se isplati obzirom na loše nalaze...
eto muke moje...
Anana baš mi je drago za tvoje mrvice...miruj i pazi na njih!!
ninochka, prolaktin i TSH su u uskoj vezi...daj napiši vrijednosti hormona. I jedno i drugo se lako rješava, a u pravilu jedno vađenje hormona ne prestavlja ništa.