Vaka, pa to je sjajno!![]()
Vaka, nema te dugo ovdje i onda bingo!Čestitam!!! A posebno mi je drago jer si ti ipak članica kluba 39+ Jeeeeee!!!
![]()
PS. Vaka, molim te napiši, koliko je bilo folikula, odnosno j.s. Protokol je bio, pretpostavljam, 3 menopura 2.-4.dana, a dalje 2 menopura.
Otkrij nam, jesi li uzimala još nešto od vitamina?
![]()
Vaka, čestitam
Čekamo detalje, ovo što je pitala Aurora
Petra30, tebe nismo dugo čuli. Kakvi su tvoji planovi?
Hvala svima na čestitkama!
Da, prva 3 dana po 3 menopura, ostatak po dva i zadnji dan na dan štoperice još jedna amp. menopura.
Bilo je po 3 j.st. u svakom jajniku, ali je s l. strane razvoj stao. Punkcija samo 3 j.s. s desna. Sve 3 su se oplodile. (Muž se bojao trojčeka, zbog rizične trudnoće, ali se brzo i na tu ideju navikao, sad mu je pomalo žao što je izgleda samo 1 plod)
Dosta sam krvarila poslije punkcije, ali me boljelo još samo dan poslije.
Uzimala sam Elevit vitamine, magnezij, pila najmanje po 7 dl soka od cikle, ili ananasa ili soka mrkve na dan, jela sam papaju i mango, kruške, ponekad kašu od avokada s lim. sokom i maslinovim uljem, jela juhicu od mrkve i krumpira, salatu od cikle - sve je to dobro za endometrij, to većina žena radi zahvaljujući savjetima s Rode. I da, imala sam strašnu potrebu za sezamom. Posipala sam s prženim sjemenkama svu klopu. (Muž me zezao da sam od trudnoće napravila znan. rad)
Poslije ET sam dosta mirovala, ali ne baš cijeli dan, samo sam izbjegavala bilo kakvo sagibanje. Ispod guze sam držala kolut na napuhavanje, tako da mi bude na povišenom dok ležim, a i da mi bude udobnije... Eto sve u detalje.
1. beta je iznosila 175,80
2. beta 325,60
Sutra idem na 3. betu, iako su mi rekli da ne moram. Hoću provjeriti da sve dalje ide svojim tokom.
Curke, želim svima uspjeh! I držite mi palčeve za dalje...
Vaka,svaka ti čast na trudu, pa stvarno se moralo primit!!!
Sretno! Nadam se da ćemo sve tvojim stopama brzo...
Vaka čestitam!!! Joooj al opet neko sa 8-staničnim trudan, ja nikad ne dobijem 8-stanične šmrccc!!!!!
U 5. mjesecu se biolog vrača 17. jel tako žene? Uff, morat će mi menga kasnit bar dva dana ako mislim ić u postupak idući misec....POLUDIT ĆUUUU!!!
Kinki, nazovi i pitaj. Primili su i biologicu, ali ne znam kad ona počinje radit.
Cure,ja sam bila gore u četvrtak i bila sam uvjerena da nema biologa ona dva tjedna i kako ja sve potrefim kako trebamislila sam da ništa od postupka u 5.mjesecu.No,doktor me iznenadio-mislim da sam ja njega prije iznenadila sa pitanjem-pa zar nema biologa,a on će meni,ma dajte,tu smo,samo nas nema onaj vikend 15 i 16.5.-ako sam dobro shvatila.
To je meni sve promjenilo-naravno pozitivno i tako da u 5. opet krećem u postupak.
Bit će da su našli zamjenu kako si i rekla AuroraBlu.
Što je super!!!![]()
Cure pls. javite ako kaj saznate novoga za biologicu tj. dali ima postupaka dok dejana nema...Pusim Vas sve!!!
Nema ih 14. i 15.5. (pa onda i nedjelju 16.5.) kad je kongres o mpo na Plitvicama. Dr.Tomić je na godišnjem od 24.5. do 8.6. - ali tada će raditi prof.Kuna. Ponovno neće raditi zadnji tjedan u 6.mj. (ne znaju se točno datumi) kad je europski kongres o neplodnosti u Rimu.
A U TRI P....M..... Oni nađu biologa i opet ih nema točno kad će meni tribat ja ću šiznit!!!Ako dobijem mengu na vrime, 13. dan kad bi trebala bit punkcija pada na subotu-15. Idem se bacit pod vlak!
Evo ja zvala. Javila se ona nova neljubazna sestra. Ona ko da je s marsa pala. Nema ona pojma da 15.05. nekog tamo nema, još mi kaže da se sub i ned ne radi...Pa nisan ja veslo sisala...I još mi kaže da će mi tu info moć dat tek 14.o5.bokte, kažem ja njoj pa kako ću ja onda znat planirat, ne mogu počet sa inekcijama pa da mi tek onda kaže da ih nema...Onda se iznervirala i rekla da ionako moram doć na pregled prije toga. Ja joj govorim da ne trebam jer mi je Tomić reko da odem kod svog gina na uzv i ako nema ciste krečem sa inekcijama
....Uglavnom, morat ću zvat drugi put kad bude tamo Ana ili Marina...
Javila mi je prijateljica da nova biologica počinje radit 10.5.![]()
vaka dragačestitam od srca....
dobro mi došla...
čitam vas redovno kao i novine svaki dan..i molim za sve Vas...![]()
Kinki, trazi iskljucivo Anu, jer Marina ti je na bolovanju(trudna), e al i ova nova se zove Ana, tako da kad trazis Anu, trazi ANU BREZOVIC!!!!!!!!!!!!! Ona meni uvijek sve ljepo objasni ova nova nikad nista...
.... uz takav režim zbilja bi 'zaslužila' svo troje zametaka!!! respekt! I od srca čestitam, nadam se da će sve biti super do kraja!
.. bila sam i ja u 4. u Vinogradskoj, ali evo kućni test je pokazao negativan tezultat i sada idemo dalje. Nego malo sam čitala (a možda i preskočila) biologa doista nema cijeli 5. mjesec?
Posljednje uređivanje od Ogla : 27.04.2010. at 22:29
... pardon cure na prethodnom postu, htjela ispraviti svoj upit, ali nije više bilo moguće, hvala svima na info!
divnih li vijesti! Ja se već pomirila da idem tek u 5 - ovo su super vijesti!!! Još samo da stari godišnji isplaniram prema tome i eto.. uz svo razočaranje oko ovog neuspjeha gle divnih informacija!
p.s. Ana 2 nije tako 'loša', treba joj samo malo dulje da se nasmijeopustit će se ona uz takvu dobru ekipu kao što je u Vinogradskoj... možda je cura upala iznenada iz nekog drugog odjela, gdje je drugi ritam, pa joj ne treba zamjeriti...
pola ovitrelle = cijeli choragon i to je to... dr. procijenjuje je li cijeli ili ne, ako je jedan folikul naravno da je pola, tim više ako već postoji neka cista (jer taj hormon zapravo potiče rast ciste - piše u uputama), a ako je stimulirani, logično mi je da je cijeli ovitrelle kada ima više folikula koje treba 'jednako hraniti'
.. evo opet.. htjela urediti i ne ide... ovaj prethodni post se odnosi na raspravu sa stranice 19 ove teme....
Ogla, tebe nije dugo bilo. Naravno da ima stolica za tebeI da, biologa nema od idućeg ponedjeljka pa do 17.5. Nova biologica kreće 10.5. U zadnje vrijeme se daje ovitrelle (cijeli) i kad je samo 1 folikul u pitanju.
Baš lijepa vijest za sestru Marinu![]()
![]()
Nadam se da nas je sve zarazila prije nego što je otišla!
Baš super za sestru Marinu! To je ona višlja sestra tamnije kose, mršava dosta?!
da to je ona visoka, vitka i tamne kose. Blago joj se!
Hej curke!
baš se radujem za Marinu i pitala sam se gdje je!! A ova nova sestra je jako neljubaznai stvarno bi trebala poraditi na sebi i shvatiti da je došla raditi na odjel gdje su pacijenti već "ubijeni" u pojam zbog razloga zašto su tamo i da njeno obrecanje ne treba nikome! nadam se da cita ovo i da će shvatiti dobronamjeran savjet!
našoj "drugoj" Ani veliki pozdrav!! Prekrasna osoba i hvala joj na svakom osmjehu i lijepoj rijeci!
ja sam mislila da si ja to umišljam, ali ta je sestra stvarno bezobrazna..sestra Ana (ona naša prva Ana) i sestra Marina su bile zlatnei baš mi je drago za sestru Marinu da je trudna
![]()
cure, dajte novoj sestri vremena, možda tako reagira i čini vam se da je bezobrazna, jer se nije uhodala i još ne zna sve, pa znate kako se kaže "napad je najbolja obrana". Ne želim nikome soliti pamet, jer ipak nisam imala osoban kontakt s njom, ali moja mama je bila medicinska sestra (najdivnija na svijetu hehe) i nekako sam uvijek "slaba" na njih.
Posljednje uređivanje od Marnie : 29.04.2010. at 11:01
ma ne znam, da se ne mozes nasmijati kad pozdravis, ne znam da za to bas treba uhodavanje??????
i ja radim u zdravstvu , gdje te ljudi izivciraju katastrofa, pa znam da moram uvijek sve uz kakav, takav smijesak...
Pa ne znam, čudna je ta nova sestra! Prvi put sam ju vidla dolje u prizemlju, kad sam došla da me netko pikne (Choragon), a to je bilo prije 3 mjeseca. A tak me je piknula da sam sve zvijezde vidla! Sad zadnji put mi je bila na inseminaciji i bila je full ljubazna, čak mi je nasmiješeno rekla da im javim pozitivan rezultat!
ma ko zna, mozda semoramo samo priviknuti na nju.....![]()
venera, čekamo da nam javiš lijepe vijesti![]()
Ja sam vann sebe!!! Zvala dr Tomića da ga pitam koliko gonala da uzimam i tako to, a kaže mi on ništa ovaj mjesec jer nema biologa. ja mu kažem pa dobro, nisam jpoš dobila mengu, trebala bih u nedilju ili pon, kaže on ništa, da bih trebala dobit najranije 07.05. da bih mogla u postupak...Uopće nije spomenuo novu biologicu! Kad je skužio da ću počet plakat reko mi je da uzmem dabrostone da odgodim mengu, i to 2 puta po jedan, ako mi krene da povečam dozu...Međutim, kolko ja vidim njega nema od 24. što znači da ću past u ruke Kuni ako uspijem tolko prolongirat ciklus a to mi je noćna mora...Tresem se od živaca. Petra je dobila dabroston da bi joj menga došla ranije-ništa ne kužim!
Kinki, bit će sve ok. Stvarno je lijepo od njega što je predložio odgađanje m. Dabrostoni služe i tome, odnosno, oni su isto što i utrogestan (progesteron) , služe i za reguliranje ciklusa tako da se piju od 15.do 25.dana ciklusa, nakon čega slijedi krvarenje (u roku 2-5 dana nakon 25.dc.) Dakle, odgodit ćeš m.dabrostonima do 7.ili 8.5. i imat ćeš punkciju-transfer onaj tjedan između 17.5.i 22.5. Biolog dolazi 17.5. a Tomića nema od 24. Vidiš da će sve biti ok![]()
Posljednje uređivanje od AuroraBlu : 30.04.2010. at 10:17
AuroraBlu ti si pravosa svim svojim informacijama i smirenim tonom
![]()
Aurora daj Bože da tako bude jer stvarno više nemam snage borit se s vjetrenjačama...Danas mi je 25. dan ciklusa, inače mengu dobijem 28. dan, nekad 27. Već me puca pms...Ako danas počnem sa dabrićima misliš da imam šanse nategnit bar do srijede, kontam ako dobijem u srijedu punkcija bi mi bila 17.05. (13.dan ciklusa)????????????????????????????????????
Kinki, počni ih odmah uzimati, i ja bi ih na tvom mjestu pila do srijede, 5.5. obično m.dođe 2 dana nakon prestanka uzimanja. Sretno! I javi kakva je situacija...
MarnieIma li simptoma kod tebe? Možda nam ipak dođeš na kavu u utorak
![]()
nema nikakvih simptoma osim bolnih cicka, a to mi je uvijek od utrića. Imam još tjedan dana za izdržati do bete. Za kavicu u utorak ću još vidjeti kako se budem osjećala
.