Stranica 24 od 31 PrviPrvi ... 142223242526 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,151 do 1,200 od 1516

Tema: Potpomognuta u Vinogradskoj

Zeena avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

evo mene malo da vam se javim.
    mrvicu sam se maknula od svega i bas mi pase tako trenutno (puno kopam po gruntu ), ali i dalje mislim na vas i skicnem tu i tamo...
    marnie, bas mi je drago za pesicu sto nije nista strasno... mi smo prije manje od tjedan dana morali macka uspavati pa nam je svima to bio dan zalosti, a bio je s nama 15 godina... sad nam je ostala jos samo nasa mezimica koja je velika zlocka od 6 godina i 53 kile...

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

curke
    samo da vidim dali je sve ok..Jučer je bila kavica zaboravila sam potpuno a htjela sam doći ajoj

venera21 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Je, bila je jako ugodna i zanimljiva kavica, šteta curke kaj niste išle. A bit će i još kavica.....

Danas mi je folikul porastao na 18 mm (Dr. T kaže da mu nije jasno kak tak brzo raste; prekjučer je bio 12 mm), a inseminacija će biti u ovaj petak, 14.tog i to u 7.30h ujutro????? To će mi biti 12.-ti dan ciklusa! Malo sam se zbunila jer sam očekivala da će bit tam negdje pon, uto! Toliko da nisam pitala tko će mi to raditi u petak???

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Dr.T. će ti radit inseminaciju (za ivf sada ne bi imala ni vremena jer je transfer 3.dan, a njih ti nema). Naime, naručio te u 7.30 jer nakon toga idu na Plitvice. Kongres počinje već u petak ujutro.

venera21 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

A tako, znači budem brzo gotova! Samo me zanima tko će stavit ¨malce¨ u špricu? Kaj bude biolog došao?

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Očito će biti biolog ujutro tamo inače te ne bi ni naručio za petak Sigurno te neće odmah potjerati jer će sestre ostati na odjelu, tako da ćeš i ti odležati svojih sat i pol.

ninochka28 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa Vidi poruku
    Očito će biti biolog ujutro tamo inače te ne bi ni naručio za petak Sigurno te neće odmah potjerati jer će sestre ostati na odjelu, tako da ćeš i ti odležati svojih sat i pol.
    Koliko ja imam iskustva sa AIH-om ako na to ide onda niti ne leži poslije, možda nekih 10-tak minuta

reny123 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj jadro prvotno napisa Vidi poruku
    cure treba mi info za suprefact....gdje, koliko košta...davno sam bila u tome, pa nemam pojma kakva je sadsituacija.
    hvala na info, unaprijed

i rado bih vam se pridružila na kavici, ali na žalost radim popodne...uživajte
    I ja ću trebat Superfact ovaj mjesec. Informirala sam se: Ljekarna Filipović, Zagorska 42 - 474,00kn
    Apoteka Dolac 9 - 450,00kn
    Ljekarna Kuharić, Grahorova - 498,00kn.
    Dakle, na Dolcu je najjeftiniji. Trošit ću ga 1. put. Zanima me hoće li mi jedan bit dovoljan. Trebam ga uzimat 3x2 do štoperice.

venera21 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj ninochka28 prvotno napisa Vidi poruku
    Koliko ja imam iskustva sa AIH-om ako na to ide onda niti ne leži poslije, možda nekih 10-tak minuta

Pa obično me ostave nekih pola sata....što se meni čini ko vječnost. Malo sam se zabunila, imam u 7.15, a ne u 7.30!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj kinki prvotno napisa Vidi poruku
    Marnie kako je pas? Nadam se da nije ništa ozbiljno, mogu mislit kako ti je ufff...
    Ema ja stižem u subotu, ostajem tjedan dana i volila bih te vidit, nadam se da si ok. Javi mi se priko fejsa molim te. Znam da ti nije lako...
    Ostale cure-nadam se da se vidimo!

A OVO ZA KUNU-NEMAM RIJEČI!!!! Hvala Bogu da nije Tomić na radiju govorio pizdarije jer bih se jako razočarala...
    draga kinki posto stizes u subotu cujemo se i vidimo naravno....javim ti se na fejs....
    cure bas mi je zao sta nisam bila, al biti ce jos kavica i sljedecu necu preskociti obecavam
    pusa svima

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Reny123,što se tiče Suprefacta,meni je bila dovoljna jedna bočica-koristila sam ga od 1-17d.c. i ostalo mi je još malo,tako da mislim da će ti biti dovoljna jedna bočica-sigurno će ti ostati još..

Cure koje ste malo duže u Vinogradskoj,da li znate kad idu na go preko ljeta?
    Da li da ne računam 7. i 8.mjesec ili samo jedan od ta dva?
    Čisto me zanima...jel idu više manje istovremeno ili različito...

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj mia74 prvotno napisa Vidi poruku
    Reny123,što se tiče Suprefacta,meni je bila dovoljna jedna bočica-koristila sam ga od 1-17d.c. i ostalo mi je još malo,tako da mislim da će ti biti dovoljna jedna bočica-sigurno će ti ostati još..

Cure koje ste malo duže u Vinogradskoj,da li znate kad idu na go preko ljeta?
    Da li da ne računam 7. i 8.mjesec ili samo jedan od ta dva?
    Čisto me zanima...jel idu više manje istovremeno ili različito...
    Mia74 ne znamo. Ajde nazovi i pitaj, pa nam napiši I nas zanima

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Pošto bih uskoro trebala gore-uskoro=cca 12 dana-nadam se,pitat ću doktora i sestre pa vam javim!

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

cure pridružite se ovoj akciji:
    http://forum.roda.hr/threads/55831-a...ra-i-preksutra

pokažimo ljudima oko sebe da nismo "manjina hrvatskih obitelji" kao što to često čitamo u komentarima članaka vezanih za MPO. Osvjestimo ljude da je neplodnost nešto što se sutra može dogoditi njihovim najmilijima i da već sutra vlada ili neko drugo ministarstvo može donijeti nekakav restriktivan zakon koji će i njih oštetiti. Ovo neka bude "prosvjed iznenađenja" (kao Kider jaje hehe) kojim ćemo naše sugrađane senzibilizirati po pitanju naših problema.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Pitanje-kad prestajem sa suprefactom? Nakon štoperice? Ili sprejam sve do punkcije??? Jeste li vi same sebi davale štopericu? Rekli mi na CITO-u da ju dam isto ko i gonal pa sam zbunjena, dosad sam uvik išla u bolnicu i primala je u ruku ili u dupe...

FionaM avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Evo da se i ja malo javim nakon dugo vremena....čekam "m" pa u 6. mjesecu ponovno u postupak....što se tiče godišnjeg, pitala sam sestre zadnji put i rekle su mi da će raditi sedmi mjesec, a osmi mjesec neće.

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Radit će do 16.7. tada doktori idu na godišnji.
    Kinki, ovitrelle se daje isto kao i gonali i menopuri - u trbuh. Vjerojatno si ranije dobivala choragon koji ide u mišić, dakle u guzu ili ruku.
    Suprefact trošiš do štoperice. Dakle, na dan štoperice ga ušmrkaš ujutro i popodne, a navečer ne, jer tada ide štoperica.

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa Vidi poruku
    Radit će do 16.7. tada doktori idu na godišnji.
    Kinki, ovitrelle se daje isto kao i gonali i menopuri - u trbuh. Vjerojatno si ranije dobivala choragon koji ide u mišić, dakle u guzu ili ruku.
    Suprefact trošiš do štoperice. Dakle, na dan štoperice ga ušmrkaš ujutro i popodne, a navečer ne, jer tada ide štoperica.
    na VV-u se zadnji suprefact usmrkava pola sata NAKON stoperice. dakle, i navecer!

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Slažem se sa AuroromBlu..U Vinogradskoj se koristi Suprefact samo ujutro i popodne,a navečer ide štoperica,više ne Suprefact.
    Tako sam ja barem imala.

venera21 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Evo da javim, jučer bila na 4-tom AIH-u! Naručena u 7.15 h, završila u 8.15. Bila mi je nova biologica! Nitko nije išao u postupak osim mene, koliko sam vidla. Ovo je bio dosad najbezbolniji AIH!

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Evo ja krečem za Zg, sutra ujutro mi je punkcija. Nadam se da će bit naš biolog, nemam baš povjerenja u novu biologicu ufffff...
    Suprefact sam si špricnila i pola sata nakon štoperice, ako tako rade na VV sigurno nisam falila. Srića pa sam imala ovitrelle jer bih bila i choragon spičila u trbuh, mislila sam da je to jedno te isto AJMEEEEEEE. Iman više sriće nego pameti. Nadam se da se vidimo u Zg, ko je za kavu u pon ili utorak?

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Haj venera ja idem na prvi AIH kak mislis najbezbolniji koliko sam se informirala kazu da ne boli nista,mozes mi malo pojasnit.

venera21 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

U principu ne boli. Meni je dosta nježno ušće maternice tak da mi ne može odprve namjestiti kateter, pa onda malo čačka-to se malo osjeti, ko nelagoda. Prva dva puta me zabolilo uštrcavanje, no traje sekundu, dvije kao neki pritisak. Ali ja sam ti jako osjetljiva pa moguće da ti nećeš ništa osjetiti! Ne brini....

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

jel mi mozes objasnit gdje cu kupit tu stopericu i kako se ona daje ne znam jel mi to moze mm dati il moram angazirat neku kolegicu svoju. Neda mi se u kasnim satima ic na hitnu zbog toga

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Lastavice, Ovitrelle možeš kupiti u ljekarni na Dolcu npr i može ti je muž dati u trbuh, pod kožu. imaš upute na kutiji. Ako imaš chorgon-on ide u mišić pa bolje da ti med sestra daje.

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Aha super hvala na informaciji,u utorak cu sve saznat

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Imam 2 embrija. Sutra moram nazvat da vidim jel se dijele, ako da onda u srijedu transfer. Još me boli od punkcije i malo krvarim, nikad mi nije tako bilo. Ako je neko za kavu danas ili sutra nek mi se javi 0958236865, idem sad šetat po Av. Mall-u....

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Kinki, super za 2 A koliko su ti ispunktirali js? Tomić ti je radio punkciju?

Eventualno sutra popodne kava, ali nisam još sigurna.. javim sutra.

venera21 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

lastavice, ja sam Ovitrelle kupovala u onoj ljekarni kod vinogradske bolnice, i sestra u bolnici mi ju je davala u ruku-pod kožu. U kutijici je Ovitrelle već bio u šprici sa iglom, no znam da postoji i odvojeno nekad: prašak i otopina. Cure koje ste imale iskustva, javite se!

venera21 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Bravo Kinki, kod tebe se konačno pokrenulo!!! Navijamo za oba dva...

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Lastavica1979,najjednostavnije ti je kupiti Ovitrelle u šprici,ako nema onda ima i u bočicama-to si sama moraš mješati,ali nije komplicirano.I nije problem se sama piknuti.

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

ej cure, samo da vam javim KINKI zavrsila na hitnoj,...hiperstimulacija, bolilo ju i bolilo zvala je gore, rekli su joj da dode da ce ju pregledati dezurni doktor, pregledao ju KUNA, I OSTAVIO U BOLNICI.....detelje ce nam ona napisati kad dođe....STRAŠNOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZA POLUDIT....

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

hvala vam cure na informaciji ne brine me pakovanje ja sam med sestra znam sve,al mislim da se nebi mogla sama u guzu piknut da ne povrijedim zivac a i u ruku mi se nezgodno piknut sama,jedino mi trbuh ostaje ako tako lijecnik odluci. KINKI drži se sve ce biti dobro

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

ajme, jadna kinki. Eto toliko o tome da je naš zakon dobar, jer blage stimulacije ne izazivaju hiperstimulacije

nina1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008
    1,010

Početno

Citiraj Marnie prvotno napisa Vidi poruku
    ajme, jadna kinki. Eto toliko o tome da je naš zakon dobar, jer blage stimulacije ne izazivaju hiperstimulacije
    X
    kinki, drži se !

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

kinki evo vibrica od nas dvije~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

sada ce nas najdraži ministar imati konferenciju za novinare vezano za podatke koje je iznio na Plitvicama a statistika pokazala drukčije..

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Kinki...drži se..

Ja prijavljujem da sam jučer krenula sa klomifenima!!
    Piše mi da dodjem na uzv između 8-10.dana.E sad,meni bi u petak bio 7.dan,a u ponedjeljak 10.dan..Ne znam kad da dođem jer mi je do sada ciklus bio po 25.dana,a nakon zadnje stimulacije M mi dođe 28-29.dan.S obzirom na prijašnje kraće cikluse,kakti mi je i ovulacija bila ranije-mislim da je!!
    A doc mi je rekao da,ako će trebati,nadodat će pokoji Gonal,pa se bojim da "ne zakasnim" ako ću trebati još koji Gonal.
    Kaj vi velite,kad bi bilo bolje da se javim na prvi uzv!!???

venera21 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Mislim da bi trebala ići sedmi dan, baš radi tih kraćih ciklusa! Ja inače imam cikluse oko 28 dana, a inseminacija mi je padala 14,15-ti dan. Ovaj zadnji ciklus sam bez klomifena, a inseminaciju sam imala 12-ti dan. Tak da se to lako sve okrene!

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ma da..i ja sam mislila da je bolje ići ranije nego kasnije...

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Haj curke ja danas bila na folikulometriji na desnom jajniku imam 4 folikula,a lijevi je dosta slabo.U petak ponovo folikulometrija. Nisam bas optimisticna,al eto moram proci taj protokol AIH

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

hitno trebamo pacijenticu za otvoreno

svi detalji
    http://forum.roda.hr/threads/56058-h...as-za-Otvoreno

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj MIJA 32 prvotno napisa Vidi poruku
    hitno trebamo pacijenticu za otvoreno

svi detalji
    http://forum.roda.hr/threads/56058-h...as-za-Otvoreno
    jel se netko javio??????
    dajte curke..

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ima li vijesti o Kinki??? Kako je? Hoće li imati transfer?

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Evo tek me sad otpustilo iz bolnice. Svašta sam doživila na tom prokletom odjelu ginekologije, bolje da vam i ne pričam. O Kuni nikad nisam ni imala neko mišljenje al sad imam još i gore...Ali dr Tomić je fenomenalan doktor i fenomenalan čovjek. Sve pohvale njemu i sestrama Ani i Marini, one su naši anđeli čuvari. Obje idu na IVF ako niste znale, marina je nedavno i izgubila bebu. Divne su. Ne dao vam bog ikad ležat na ginekologiji 2 u prizemlju. Sestre su katastrofa, higijena nula bodova, wc se ne čisti po nekoliko dana. Ako te šta boli ovisiš o cimericama, osim ako one nisu u gorem stanju nego ti. A hrana-mila majko, doslovno izgladnjivanje. Ako pitaš još-NE DAJU! Na kraju su mi još tili naplatit bolničko liječenje iako se radi o sterilitetu, jedna sestra je vikala na mene da moram platit iako su mi u računovodstvu i kod nas na 5. katu rekli da ne moram. Vikala je na mene a znala je da sam bila na transferu. Spasila me naša sestra Ana. U ponediljak kad su me zaprimili sa dijagnozom hiperstimulacije bilo je upitno hoću li uopće moć ići na et. Imala sam samo 3 js, večina folikula su bili premali i nezreli. od te tri oplodile su se dvi, a u utorak je prezivio amo jedan embrij. Bila sam van sebe, toliko muke i tooliko inekcija a dobijem jedan embrij. Međutim, u srijedu se Tomić izborio da mi ipak bude transfer(Kuna je imao fix ideju da ćemo čekat blasticu do petka) Embrij je bio osmostanični, nikad bolji, obično mi treći dan bude četverostanični što znači da je zaostajao u razvoju. Vratili su mi ga jučer i ostala sam do danas ležat u bolnici. Sad čekanje....tomić mi je reko da mirujem ali da ostanem u Zg jer su mi jajnici dosta povečani i iimam vodu u abdomenu, pa da mi se ne bi još pogoršalo stanje. Ipak, kažu da hiperstimulacija pogoduje trudnoći pa ćemo vidit....Drage moje, bolilo me da san sve zvizde vidila, a trbuh napuhan i tvrd, ništa nisam mogla obuć na sebe...I to od samo dvi ampule gonala dnevno...Sad mi je bolje al najlakše mi je kad ležim. Eto...

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Kinki, što reći, drži se i misli na svog malog 8-staničnog borca ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nisam ovo znala za sestru Marinu... baš mi je žao

tlukaci5 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ne mogu vjerovati za sestre da i one idu na IVF, još sam i bila posumnjala kad mi je tijekom punkcije sestra Marina rekla da zna da me boli, al da budem strpljiva, na šta sam ja njoj rekla: a kako vi znate, a ona je rekla da zna.Tako mi je žao što sam joj to rekla, ali od bolova nisam ni bila svjesna šta pričam,ali ko bi pomislio...

lastavica1979 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Zao mi je kinki sto si imala tako grozno iskustvo,mislila sam da su uvjeti dobri i da je to jedna od boljih bolnica sto se ginekologije tice. I za dr K me jako iznenadilo jer mi se cinio bolji nego dr T i bas sam vas htjela pitat zasto dr k ne radi u ambulanti uvijek kad dojdem dr T je tamo kao da je on jedini

Marnie avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

kinki draga, drži se. Baš mi je žao zbog toga što si sveto morala proći . Mazi svoju bušu i vibram da sve ovo završi s najboljim mogućim ishodom - bebačem .
    lastavice1979 dr. K je tamo pročelnik ili ravnatelj nečega i još je u Nacionalnom povjerenstvu, pa vjerujem da ima hrpu administrativnog posla, a dr. T je posvećen našim slučajevima i ima puno iskustva u tome.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ma da, ja sam znala za sestru Anu da ide na IVF , za sestru Marinu sam čula da je trudna i ja joj glupača išla čestitat a kad ono-ona izgubila bebu i to IVF bebu. Kaže da već ima jedno dijete al drugo nikako pa eto...Divne su njih dvije stvarno.

Dr Kuna je tamo sad kao neki pročelnik da, a čule ste i same da podržava Milinovića, sve vam je jasno. Dr Tomić ima puno više iskustva nego on i više ga brine naša dobrobit nego nekakve statistike. Dva put dnevno me dolazio vidit dolje na odjel i stvarno je bio divan. Moram napomenit da on nije kriv za moju hiperstimulaciju jer mi je prepisao samo dva gonala dnevno o 5. dana i onda po jedan gonal....Folikuli su prebrzo rasli i bili su jako neujednačeni. Na CITO poliklinici su mi dali krive mjere folikula i zbog toga sam štopericu primila prerano, što je rezultiralo malom broju jajnih stnica. Da se Tomić nije izborio za mene sve bi mi propalo.

Jel vi znate-dali mi je pametno u nedilju ić kući avionom? Nešto sam načula da nije dobro za ranu trudnoću putovat avionom a zaboravih pitat Tomića. Ne bih ga tila više zvat i gnjavit, ionako su već previše za mene učinili.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ma je, bolnica je ok, gornji odjeli di su trudnice i rodilje su super navodno. Naš iVF odjel je super. Al ova ginekologija 2 je pakao. Čula sam da zaposlenici bolnice ni u ludilu ne bi došli ležat na taj odjel-to ti sve govori.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •