-
Ma da, ja sam znala za sestru Anu da ide na IVF , za sestru Marinu sam čula da je trudna i ja joj glupača išla čestitat a kad ono-ona izgubila bebu i to IVF bebu. Kaže da već ima jedno dijete al drugo nikako pa eto...Divne su njih dvije stvarno.
Dr Kuna je tamo sad kao neki pročelnik da, a čule ste i same da podržava Milinovića, sve vam je jasno. Dr Tomić ima puno više iskustva nego on i više ga brine naša dobrobit nego nekakve statistike. Dva put dnevno me dolazio vidit dolje na odjel i stvarno je bio divan. Moram napomenit da on nije kriv za moju hiperstimulaciju jer mi je prepisao samo dva gonala dnevno o 5. dana i onda po jedan gonal....Folikuli su prebrzo rasli i bili su jako neujednačeni. Na CITO poliklinici su mi dali krive mjere folikula i zbog toga sam štopericu primila prerano, što je rezultiralo malom broju jajnih stnica. Da se Tomić nije izborio za mene sve bi mi propalo.
Jel vi znate-dali mi je pametno u nedilju ić kući avionom? Nešto sam načula da nije dobro za ranu trudnoću putovat avionom a zaboravih pitat Tomića. Ne bih ga tila više zvat i gnjavit, ionako su već previše za mene učinili.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma