Pokazuje rezultate 1 do 50 od 50

Tema: Inauguracija-jesam čudna ja ili...?

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno Inauguracija-jesam čudna ja ili...?

Nema baš neke veze s roditeljstvom, ali ja s nekim ovo moram podjeliti,a ovo je jedini forum na kojem sam aktivna...
    Dakle, jučer gledam vijseti na RTL-u. I naravno što bi drugo bila tema dana nego naš veličanstveni predsjednik?
    Od ranog jutra na sam spomen cijelog jučerašnjeg događaja, dizala mi se kosa na glavi, još kada sam čula koliko je novaca utrošeno za to...
    Uglavnom, gledam vijesti.
    "I kravice su znale da se nešto događa jer su ranije dobile ručak kako bi cijela obitelj mogla pratiti novoga predsjednika...."
    U školi pod satom gledalo se isto, u rodilištima rodilje i trudnice...
    Bakice plaću, govore kako bi i one najradije da su mogle došle u Zagreb da to vide, svi su se raspametili, ma jednom riječju živor je stao jučer zbog toga, ručkovi su kasnili, ma...FUJ!
    Jesam ja čudna i luda što mi je sve to skupa fuj i bljak ili svi ti ljudi??
    Ili su ih samo namjestili da tak glumataju?
    Mada one bakice nisu glumile da plaču...
    Ajme, nije ni čudo kaj nam je tak kak nam je!!

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Draga, čudna si jer si gledala tv.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Jao vucete me za jezik na roditeljskom forumu...

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ne znam što je baš toliko čudno, inauguracije se tako prenose i prate i drugdje, tko želi gleda, ide tamo ili tko ne želi ne gleda i ne ide na nju. i to je to...meni je čovjek na mjestu, drago mi je da je on izabran ali ja sam dan provela svojim uobičajenim ritmom i umjesto da sam bila prikovana za tv ja bila sa svojim djetetom u šetnji...

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Pa ok, ali ja stvarno ne mogu vjerovati da su ljudi stvarno u takvom deliriju zbog toga i da ih nešto tako može toliko uzbuditi.
    Da se o tome priča kao da je...ma nemam usporedbe uopće.

Kao nema se love, sve se nešto narodu uzima, a onda ovi potroše svu silu para za nekaj takvoga i svi padaju na dupe od dragosti! :zbljuv:

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku

ja nisam gledala (pa nisam čudna), ali se prekjučer nisam mogla načudit dužini vijesti vezanih za taj događaj.
    ono, maltene šaljemo čovjeka na Mars. takve su to pripreme bile, komentari možebitnog vremena...baš čudno.

ali ako se uzme u obzir uzrečica (malo ju modificiraj): kruha i igara, sve postaje jasnije. pogotovo za našu naciju.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

pa sta ovako nije uvijek bilo za nesto. sjecam se ja nekih izbora iz nekih drugih vremena. idila. i ko zna cega jos.
    ne kuzim cemu cudjenje pa medijski prostor je tu da ga se popuni s necim. a jucerasnji dan je bio cijeli vezan uz to. naravno da nisu pokazili neku pljacku neke banke jucer. ovo je ipak bitnije.
    meni je to poput mog misljenja o novinama 24 sata. pa ih ne kupujem niti se zamaram ko ih cita. tako i ovo, nit me zanimalo sta je ko obukao, ni ko je bio na inuaguraciji.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj zarrin prvotno napisa Vidi poruku
    ne znam što je baš toliko čudno, inauguracije se tako prenose i prate i drugdje, tko želi gleda, ide tamo ili tko ne želi ne gleda i ne ide na nju...
    potpis.

ljudi su takvi. ponese ih. meni je to skroz simpatično.
    da sam bila doma, vjerojatno bih gledala. neke stvari se jednostavno...gledaju.
    ko što smo doma uvijek gledali glasanje na prijenosu eurovizije. ili izbor za miss. dobro, to više ne gledam.
    kad skija janica.
    riječki karneval na kanalu ri. ako nisi vani.
    finale davis kupa kad igra hrvatska.
    dolazak pape u hrvatsku.
    ono, od kad je sletio.
    finale wimbledona i ivaniševića.
    dan danas se prepričava finale košarke na olimpijadi u barceloni i vodstvo nakon zakucavanja arapovića.

meni je to baš onako nostalgično. prazne ulice radi nekog prijenosa nečeg.

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ljudi različito promatraju i reagiraju na društvene događaje vezane za naciju, pa se uopće ne čudim. Ja sam se rasplakala (sad se sramim) kad je B. Obama dobio izbore (no bila sam pod jakom hormonskom stimulacijom u IVF-u pa nije ni čudno, ne znam na što nisam plakala tih dana).

Nisam gledala inauguraciju jer TV gledam vrlo rijetko i ciljano, a i da sam vidjela, ne bi mi bilo fuj i bljak jer se samo sjetim koja je bila alternativa i koga smo mogli gledati na tom mjestu.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Malo ste me krivo shvatili, ne čudim se tome tko se kako obukao, nisam ja to gledala, nije me zanimalo. Ne čudim se ni tome kao događaju, jer je eto takva procedura...
    Mene čudi naš narod što, da tako kažem...svrašava na takve stvari.

A možda su im samo jako dobro platili da to sve odglume i dođu malo na teve!

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ooooo, ja sam trudna i rasplačem se na sve i svašta, ali ovakve stvari me samo podsjete na to kak smo mali i jadni i mogu me samo naživcirati.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku
    potpis.

ko što smo doma uvijek gledali glasanje na prijenosu eurovizije. ili izbor za miss. dobro, to više ne gledam.
    kad skija janica.
    dolazak pape u hrvatsku.
    ono, od kad je sletio.
    dan danas se prepričava finale košarke na olimpijadi u barceloni i vodstvo nakon zakucavanja arapovića.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

sorry ana ali ni meni nije bilo jasno zasto ljudi placu kad je umro tito, ni meni nije bilo jasno zasto moram odustati od koncerta tine turner, jer su neke balvane postavili, ni meni nije jasno zasto su ljudi fascinirani ljubavnim romanima iako su po meni svi na isti kalup, ali ne mislim da ih je iko platio da imaju te reakcije.
    bas kako cvijeta rece kad se uzivis ponese te taj trenutak.
    da je mene neko mogao snimiti u labosu dok je ivanisevic igrao finale. bila sam na netu i pratila preko neta rezultat koji je kasnio pola min, a meni se cinilo kao vjecnost. a glupi pokus ilde li ide. danas s odmakom nisam sigurna da li je to bilo normalno i mislim da bi se sama sebi smijala.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

o, cvijeta, pa nemoj mi Ivaniševića i Arapovića stavljat u ovu kategoriju.
    ianuguracija se može i ne mora gledat. ali njih dvojicu se MORALO gledat!!
    Posljednje uređivanje od Val : 19.02.2010. at 14:30

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Cvijeta, ja kužim kaj ti pričaš i slažem se s tobom, ali ovaj događaj mi nikako ne spada u sve ostalo što opisuješ...
    Očito sam čudna.
    Očito me te neke stvari malo previše taknu u živac, pa eto reagiram tak, ne mogu se pretvarati da mi je to super i da sam milijun puta bila doma to je nešto što sigurno ne bih gledala.
    Ne znam,, to je valjda moj neki osobni protest oko svega kaj nam se događa...

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

potpis.

kad skija janica.
    dolazak pape u hrvatsku.
    ono, od kad je sletio.

i još jedno

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ja sam gledala malo tijek inauguracije na Dnevniku i bome se rasplakala, plakala ko mila godina dok je J. davao zakletvu, i sama sebi sam bila čudna i smiješna...valjda je to zbog hormona, drugog objašnjenja nemam

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mene je baš ponio trenutak i sve sam gledala i baš mi je bilo lijepo
    Ti bi možda gledala da je pobjedio netko za koga si ti glasala, pa ovako protestiraš, ali događaj kao događaj nije svakidašnji i draže mi je da se priča o tome nego, kao što netko spomene, o pljački banke i sl.

dunja&vita:-))) avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ja sam gledala i ne vidim što je tu čudno.

†marival avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Tashunica prvotno napisa Vidi poruku
    i još jedno
    i još jedno

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ja bih rekla kako mnogi takva događanja gledaju radi nekog osjećaja povezanosti, zajedništva...

u cijeloj ovoj životnoj alijenaciji, potrebno nam je nešto gdje ćemo biti bliski jedni drugima, nešto što nam je zajedničko, bilo dobro ili loše.
    i zapravo mi uopće ne smeta masovna histerija ako je inspirirana nečim pozitivnim ili ako rezultira pozitivnim.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

potpis.

kad skija janica.
    dolazak pape u hrvatsku.
    ono, od kad je sletio.

skoro da bih potpisala, ali neću

jer, bila sam doma a nisam gledala.

A sve ono što si spomenula, jesam (ajde, skoro sve).

Mislim da nije isto gledati utakmicu, glasovanje ili bilo što gdje je rezultat neizvjestan...pa pratiš da vidiš ko će pobijediti, ili gledati inauguraciju gdje se zna tko je pobjednik i točno što će se događati. To je samo dobra predstava, ko voli nek izvoli.
    Meni u tome fali neizvjesnosti pa mi je sve skupa...dosadno

ali skroz razumijem da ljudi gledaju i prate, i rasplaću se od sreće kad shvate kako će nam konačno biti bolje.

pa ljudima treba kruha i igara, to se zna. A kad već nema kruha,nek je bar igara

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    ja bih rekla kako mnogi takva događanja gledaju radi nekog osjećaja povezanosti, zajedništva...

u cijeloj ovoj životnoj alijenaciji, potrebno nam je nešto gdje ćemo biti bliski jedni drugima, nešto što nam je zajedničko, bilo dobro ili loše.
    i zapravo mi uopće ne smeta masovna histerija ako je inspirirana nečim pozitivnim ili ako rezultira pozitivnim.

X

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

U prvom krugu nisam glasala, u drugom sam glasala za njega jer nisam htjela za Bandića, tak da nije to...
    A možda je razlog taj što ne volim politiku nikako.
    Meni je nekako zajedništvo u sportu super, a ovo političko me nikako ne dira.

Ili očito sa mnom nekaj ne štima kad sam jedina koju je to sve ljutilo.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Draga Ana,

s tobom se u puno toga mogu složiti (iako malo pišem što se i vidi), ali meni isto niš nije bilo čudno. Mislim, tko voli, nek' izvoli. Ja sam pratila sporadično...

Meni je recimo najčudnije u svemu da je Z. Vrabec-Mojzeš sa 101 prešla u njegov tim, i da odlazi s radija... Eto, meni je to čudno . Ali to je druga tema...

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku

Ili očito sa mnom nekaj ne štima kad sam jedina koju je to sve ljutilo.
    pa draga u drugom si stanju, pa znaci i u drugom modu

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ma zapravo, razumijem taj osjećaj. Ja ne volim utakmice, skijanja i sva ta sportska događanja gdje svi polude, a jedino ja tada vidim da sportaši tako zarađuju kruh i da oni ustvari rade samo svoj posao.. a svi lude kao da je pitanje života i smrti.
    Ne volim to, ali eto poštujem i trpim
    Mislim da ti je taj osjećaj bio, ako se ne varam

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

To je kombinacija činjenice da se ljudi nadaju boljem i da trebaju idole. Meni osobno priredbe ne znače ništa, samo djela me zanimaju.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

a možda je ljudima(onim koji kažeš plaču tamo jučer, gledaju, dive se )laknulo da je taj čovjek izabran(kak je neko prije napisao koje su alternative bile) i upravo zbog toga kako nam je svima trenutno i u kojoj smo banani, misle da ovo(i on) može neku malu promjenu donijeti...

enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj bubica27 prvotno napisa Vidi poruku
    Ma zapravo, razumijem taj osjećaj. Ja ne volim utakmice, skijanja i sva ta sportska događanja gdje svi polude, a jedino ja tada vidim da sportaši tako zarađuju kruh i da oni ustvari rade samo svoj posao.. a svi lude kao da je pitanje života i smrti.
    Na ovo veliki potpis. A to što su ljudi plakali i tak to. Svatko reagira drugačije. Nema šanse da se rasplačem kad me nekaj dirne, i naravno da kao takva ne bi bila zanimljiva kamerama na bilo kakvom događanju. Mada, moram priznati, čudi me to što se zgražaš. OK su ti kad je u pitanju sport, ali kad je u pitanju predsjednik države tebi je to bezveze. Od uspjeha sportaša velika većina nas neće imati nikakve koristi, a predsjednik ipak može nešto napraviti za sve nas (u kojem god smjeru). Čak mislim da bi nam bilo puno bolje kad bi svi ti ljudi opsjednuti sportom postali opsjednuti politikom i razvojem građanskog društva.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Zdenka2 prvotno napisa Vidi poruku
    To je kombinacija činjenice da se ljudi nadaju boljem i da trebaju idole. Meni osobno priredbe ne znače ništa, samo djela me zanimaju.
    X

A za to bu ipak trebalo malo pričekati.... Nek je čovjeku sa srećom (ali to bih rekla i da je bilo tko bio izabran) a to će mu biti samo ako građani budu zadovoljni.

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ja nisam gledala jer nisam bila kuci ali inace mi to nije cudno.

potpis na cvijetu

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj vikki prvotno napisa Vidi poruku
    Ljudi različito promatraju i reagiraju na društvene događaje vezane za naciju, pa se uopće ne čudim. Ja sam se rasplakala (sad se sramim) kad je B. Obama dobio izbore (no bila sam pod jakom hormonskom stimulacijom u IVF-u pa nije ni čudno, ne znam na što nisam plakala tih dana).

.
    Ovo me podsjetilo da ja uopće nisam znala da su bili izbori u Americi i da je Obama pobjedio.
    Tada mi je E. bila na operaciji u Njemačkoj , ja u pansionu za roditelje bez televizora u sobi, bez interneta i bez mobilnog telefona (veze u kvaru), većinu vremena uz nju u bolnici .
    I vraćam se ja tako desetak dana nakon izbora kući vlakom (a E. je išla avionom za mene nije bilo mjesta) i kupim novine na kolodvoru (Globus ili nešto tako , nešto što su imali na hrvatskom) i padnem u nesvjest od činjenice da se stvarno može živjeti izvan prostora i vremena.
    Nisam gledala niti jućer prijenos , ne znam zašto , ali nije me zanimalo...
    Bojim se da više nemam neka prevelika očekivanja unaprijed...
    Posljednje uređivanje od sirius : 19.02.2010. at 19:49

anchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ja nisam imala pojima da je priredba u tijeku. Rekao mi je muž kada je došao s posla da je ludnica u gradu. Inače uopće ne gledam tv, osim na rubu znanosti i sl. Čak ne gledam niti utakmice. Dobro, gledala sam Ivaniševića i Janicu, ali to je bilo davno.
    Slažem se s anam, i meni je to sve čudno, valjda zato što nam je termin isti.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Pa sada više ne znam tko je napisao, ali uglavnom, valjda zato kaj su nas toliko puta do sada razočarali i budale od nas napravili da više nikome ne možeš vjerovati unaprijed. Neka on nešto napravi za naš narod, nešto što ćemo svi mi sojetiti kao pozitivno, e onda ću plakati od sreće...
    Do tada....

anchi hihihihi

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

X

A za to bu ipak trebalo malo pričekati.... Nek je čovjeku sa srećom (ali to bih rekla i da je bilo tko bio izabran) a to će mu biti samo ako građani budu zadovoljni.
    naravno, svi čekamo dobre rezultate onoga kome smo dali povjerenje (bar se nadam da smo svi, bar ovdje ), ja čak i vjerujem da će ih biti.
    nije mi predsjednik idol, ali neka priredbe, što se mene tiče!
    cvijeto

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

potpis.

kad skija janica.
    dolazak pape u hrvatsku.
    ono, od kad je sletio.

Potpis i od mene.

Bakice placu i uz meksicke sapunice, pa sto ne bi i uz neciju inauguraciju. Prijenos nisam gledala, a ni Dnevnik. Tek drugi dan sam nasla snimku. Pa mi doslo da se malo pomolim, a ne placem, ali, eto, to je moj dojam. Onako izdaleka.

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Samo ću potpisati cvijetu i apricot,
    sve su tako lijepo kazale.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

cvijeta i apri, i od mene potpis

kaae nam postala vjernica

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ne mogu vjerovati da svi potpisujete cvijetu, a nije spomenula slet za Dan mladosti

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Priredbe su jedno, stvarnost života (našeg pogotovo) drugo. Svečani ton inauguracijskog govora već je sljedećih dana izgubio vjerodostojnost jako zabrinjavajućim izborom ekipe novog predsjednika.

Andro-gen avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

stvar je u tome da smo mi još uvijek narod koji traga za vlastitim identitetom, družimo se sa bogatima i boljima, hoćemo se, kad nismo važni drugima, važni smo sami sebi i sl.
    inauguracija je u biti kopija iste stvari iz nama uzoritih zemalja. a nije tu samo i inauguracija pokupljena. sve više i više sličimo (i nastojimo sličiti) na neke.
    poslušaj malo dikciju u hr (naročito u zg), mimiku ljudi. neću dalje da ne izađem iz okvira...

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Zdenka2 prvotno napisa Vidi poruku
    Priredbe su jedno, stvarnost života (našeg pogotovo) drugo. Svečani ton inauguracijskog govora već je sljedećih dana izgubio vjerodostojnost jako zabrinjavajućim izborom ekipe novog predsjednika.
    Pa o tome ja pričam, to što se uopće ne nadam ničemu i ne vjerujem nikome i kako da se veselim takvoj farsi!
    Čudi me da se već toliko puta prevareni i preveslani ljudi tako nečemu vesele.
    Čak mi ni sapunice ne psadaju u ovu kategoriju.

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

ni ja nisam za velike šarade dok je država u krizi, ali eto inauguracija je svečanost za koju je normalno da se slavi na određeni način! prošlo mi je kroz glavu koliki su novci utrošeni za taj dan, ali to mi prolazi svaki dan kroz glavu! zlo mi je bilo kad se sjetim koliko su naši kandidati trošili i trošili para na predizborne kampanje, dok diljem Hrvatske ljudi masovno dobivaju otkaze! zlo mi je kad se sjetim koliko su nas zadužili i koliko vremena će trebati da se iz svege ovoga izađe, i onda nam bez pardona uzimaju krizni porez! ma mogla bi ovako unedogled...
    da se vratim na temu... kužim zašto ljudi polažu nade u novog predsjednika, mogu shvatiti one koji suze puštaju na predstavama kao što je inauguracija (ja nisam jedna od tih), ljudi toliko žude za boljim vremenima da vide svjetlost u predsjedniku koji je činjenično drugačiji od svojih prethodnika!
    svatko od nas drugačije reagira u pojedinom trenutku, poneseni situacijom, poneseni atmosferom... ne smeta me to!
    ja ću plakati od sreće kad vidim da nam je u državi bolje, a bojim se da uz bilo kojeg predsjednika mi smo jako daleko od toga...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa Vidi poruku
    naravno, svi čekamo dobre rezultate onoga kome smo dali povjerenje (bar se nadam da smo svi, bar ovdje ), ja čak i vjerujem da će ih biti.
    nije mi predsjednik idol, ali neka priredbe, što se mene tiče!
    cvijeto
    Kak god bilo, predstava inauguracije je sigurno puno puuuuno manje koštala od predizborne. Sigh!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

nisam gledala inauguraciju, a bome ni ivanisevica. ali sam u nedjelju gledala onaj film o mesicevih 10 godina i nisam sebi mogla doci kad sam vidila scene ljudi koji placu na ulicama jer je tuđman umro . ok, za mene je njegova vladavina bila najmracnije razdoblje moga zivota i za njim nisam zažalila a kamo li da suzu pustim lol, ali sami mozgovi tih ljudi koji placu za politicarima koje nikada u zivotu nisu vidili, bio to tuđman ili tito, to mi je apsolutno nepojmljivo. ili ovih sto su plakali na inauguraciji, ili na hdz-vim skupovima...
    a sta je najzalosnije, mogu se kladiti da su isti ljudi koji su 99.plakali (bolje reci ridali) na ulicama za tuđmanom isti oni koji su 80. grcali u suzama za titom...

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    mogu se kladiti da su isti ljudi koji su 99.plakali (bolje reci ridali) na ulicama za tuđmanom isti oni koji su 80. grcali u suzama za titom...
    i, što bi dobila tom okladom?
    meni je sasvim normalno da ljudi plaču i za jednim i za drugim; ne zbog osobe, ne zbog ideologije koju je svaki od njih sa sobom nosio... već zbog straha od novoga, zbog odlaska generacije, zbog žaljenja za (vlastitom) prošlošću... zbog uspomena...

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    Pa ok, ali ja stvarno ne mogu vjerovati da su ljudi stvarno u takvom deliriju zbog toga i da ih nešto tako može toliko uzbuditi.
    Da se o tome priča kao da je...ma nemam usporedbe uopće.

Kao nema se love, sve se nešto narodu uzima, a onda ovi potroše svu silu para za nekaj takvoga i svi padaju na dupe od dragosti! :zbljuv:
    Meni je to isto normalno. Inauguracija je slično kao vjenčanje, što ne bi bakice išle i plakale? Ja samm svojoj djeci pričala o tome, i pokazala im na tv i skoro i sama zasuzila. Pa to su veliki trenutci! Ja mislim da to treba bit prvorazredna debilana da se pokaže ozbiljnost tog čina za predsjednika i građane. Isto kao što je teže razvrgnut brak nakon što cijelo selo ide za tobom u povorci i daje ti štednjake i perilice i to.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •