Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: kako nas je istraživanje seciralo :-))

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno kako nas je istraživanje seciralo :-))

neki dan čitam u jednom dnevnom listu kratki članak o istraživanju čiji je cilj bio ispitati spolne aktivnosti žena starijih od 35 godina. i prema tom istraživanju oni su dokazali kako većina žena s 35 i više godina jednostavno izgubi volju za seksualnim aktivnostima. Hmm..dobro ajde ja si mislim imam još par godina fore da padnem u tu skupinu () ali doduše nemam 35 ali imam 4 djece..meni je to trenutno najveći turn off....
    Jel fakat njihova grupa tako reprezentativna? Nisu ni napisali pa koliko bi to uključivalo spolne aktivnosti tjedno, mjesečno, itd....
    Znate onu super asocijaciju..kako mi kada smo djeca , pa malo odrasliji ne možemo svoje roditelje zamisliti da to rade ili ne daj Bog da su to ikada radili? Ono ..fuj..moji starci? Ma daj!!
    Oni su to samo napravili kada su mene napravili i braću..haha
    I onda dođemo u godine kada nas naša djeca tako počimaju percipirati..uh uh
    Da li stvarno ima toliko žena u 35 i više da ne žele ljubakati se sa svojim srećicama ??
    Kaj bi tek onda curke na MPO u klubu +39 rekle?

i da..kao šlag..neki dan mene moja curica pita.."Mama kaj je to kondom?"...
    "Mama u rječniku stranih riječi piše da je to gumeno sredstvo protiv spolnih bolestiii!! Mama, a kako se to koristi?"
    djiz....trebat će mi dosta da objasnim......

mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

ne brini za istraživanja. kad sam ja bila oko 30te čitala sam o par članaka s analizama nekih anketa (ne sjećam se ni autora ni časopisa bilo je davno) i zaključak je bio da je vrhunac ženske seksualnosti s 35 godina. gledajući svoje vršnjakinje mislim da je to pravo istraživanje, a ne ovo koje ti spominješ (stvarno mislim, ne tješima se jer je moja 35 prohujala).

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

pitam se kaj bi žuži na to rekla?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Koliko godina imaju oni koji su provodili istraživanje? Ja se sad na pragu pedesetih osjećam sigurnije i bolje nego ikad prije u životu. Što i vama želim....

Superman avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Sa svojih 35 punih godinica raspoloženija sam za sex više nego ikad!!! Ne znam što se točno dogodilo, ali nakon poroda sam potpuno "podivljala"!
    Apsurd je da se takvo moje raspoloženje koincidiralo sa razdobljem života (100% posvećenosti djetetu) u kojem su mogućnosti za prakticiranje sexa malene ili nikakve... I da moj muž niti iz bliza ne dijeli moj novostečeni entuzijazam.

XENA avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Meni je dvadesetdeveta(ne mogu vjerovati!) i primjetila sam da me sexomanija hvata samo u plodne dane inaće mi je libido u banani, dok sam bila djevojka bez ijedne brige u glavi samo mi je sex bio na pameti! ali sad kao mama i supruga i sve ostalo kao i većina drugih žena danas nekako mi je sex pao u drugi plan i ako sam svjesna da tako ne bi trebalo biti, sex nas povezuje i spaja i prestavlja nešto puno više od fizikog čina!

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Meni seks nije bio važan do 30-ih, tek poslije je postao, vjerojatno zato što sam se opustila i konačno počela uživati (i ne može me smesti ni grozničavo nastojanje svaki ciklus da zatrudnim niti neuspjele trudnoće).

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

mene je md totalno odučio od seksa da mi je neko rekao ne bih mu verovala i smatrala bih ga bezveznjakovićem. A i to nisam mogla verovati da jedan zdrav, zgodan, zabavan mladić od 30 godina ne želi da se seksa... Nekad sam bila gotovo uvek raspoložena i prosto sam isijavala takvu energiju a sada sam ko baba. Ne samo da ga nemam nego ga jako retko i poželim. I da. Imam 32.

XENA avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Znači nisam jedina, ha,ha. A kažu da su žena na sexualnom vrhuncu u 30-ima.
    Za sve je kriv ovaj današnji ludi životni ritam onda se na to još nasadila i recesija! Mislim da bi nam svima libido skočio da je više love a manje briga pa svog dragog pod ruku i na neko putovanje!
    Ali brak bez sexa je žalostan vidm koliko smo mi sretniji i zadovoljniji kada uživamo u tim zajedničkim trenucima!

Superman avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj vanesax prvotno napisa Vidi poruku
    nisam mogla verovati da jedan zdrav, zgodan, zabavan mladić od 30 godina ne želi da se seksa...
    E, to se i ja pitam već duuuugo. Ili je fenomen u muškom rodu ili to radi negdje dalje (ovu drugu varijantu on kategorički odbacuje). Čini se da imamo isti problem.

Superman avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj XENA prvotno napisa Vidi poruku
    Ali brak bez sexa je žalostan vidm koliko smo mi sretniji i zadovoljniji kada uživamo u tim zajedničkim trenucima!
    Ne samo žalostan, nego i na dobrom putu za razvod...

XENA avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Superman prvotno napisa Vidi poruku
    Ne samo žalostan, nego i na dobrom putu za razvod...
    x

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •