Mi jučer kupili ovu sa isofixom, zasad mi izgleda super, najviše me strah tog jastučića jer mrzi biti vezana a to mi se čini kao još gora verzija i bojim se da će joj biti vruće, to mi je tek palo na pamet kad smo malecku smjestili u AS. Zna li netko ima li pamučnih (ljetnih) presvlaka za ovaj model???
Imam problem kod postavljanja iste, naime piše da stražnja strana AS mora savršeno prianjati na sjedalo automobila što mi nikako ne postižemo, naslanja se samo gornji dio. Čini mi se stabilna, ne mrda nikamo ali me to još uvijek muči. Kako je kod vas?
Po pričvršćivanje trake u potpunosti spriječiti svaki pokret sjedišta Cybex automobil, koji pruža još veću sigurnost vašeg djeteta.
By attaching the straps completely prevented any movement of the Cybex car seat, which provides even better security of your child.
Rece google translate.![]()
ne znam što da ti kažem, pretpostavljam da nisi sjedalicu isprobala u autu prije nego što si je kupila?!
ja sa htjela kupiti jednu as 9-18, ali nisam jer na naša sjedala nije pasala, bila je preširoka.
ne znam dal imaš mogućnost otići na neki od rodinih pregleda autosjedalica? tako ćeš biti sigurna da je dobro postavljena, a ako nije, dobit ćeš savjet
Iskreno, ne znam kod koga se AS u potpunosti ledjima naslanja na sjediste auta. Mi to kod AS II/III isto ne postizemo. Najvise je naslonjen onaj dio za glavu. Kod ledja ima supljina. Pa sjedista auta nisu tako ravna.
A tvoja AS je I/II/III, ipak "gradjom" ima odlike II/III (zahvaljujuci jastuku postaje i I), tako da je to tipicno za taj tip sjedalica. Ipak nije klasicna grupe I, tad je ipak slucaj malo drugaciji.