Pokazuje rezultate 1 do 50 od 100

Tema: AS cybex pallas

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Plusic prvotno napisa Vidi poruku
    koliko uopce iznosi povrat ?
    nisam jos nikada ovako planirano isla u shopping, pa bi mozda cak otisla i kupila odmah dvije, za starijeg i za mladjeg
    Posljednje uređivanje od Plusic : 07.06.2011. at 15:01

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Plusic prvotno napisa Vidi poruku
    nisam jos nikada ovako planirano isla u shopping, pa bi mozda cak otisla i kupila odmah dvije, za starijeg i za mladjeg
    Onda imaš problem carine, do 1000kn možeš uvesti, ali 2 su debelo iznad, pa ako naletiš na nekog malo revnijeg carinika, evo problema.

Suzzy avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mi jučer kupili ovu sa isofixom, zasad mi izgleda super, najviše me strah tog jastučića jer mrzi biti vezana a to mi se čini kao još gora verzija i bojim se da će joj biti vruće, to mi je tek palo na pamet kad smo malecku smjestili u AS. Zna li netko ima li pamučnih (ljetnih) presvlaka za ovaj model???

Imam problem kod postavljanja iste, naime piše da stražnja strana AS mora savršeno prianjati na sjedalo automobila što mi nikako ne postižemo, naslanja se samo gornji dio. Čini mi se stabilna, ne mrda nikamo ali me to još uvijek muči. Kako je kod vas?

mis-pis avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Po pričvršćivanje trake u potpunosti spriječiti svaki pokret sjedišta Cybex automobil, koji pruža još veću sigurnost vašeg djeteta.

By attaching the straps completely prevented any movement of the Cybex car seat, which provides even better security of your child.

Rece google translate.

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj mis-pis prvotno napisa Vidi poruku
    Po pričvršćivanje trake u potpunosti spriječiti svaki pokret sjedišta Cybex automobil, koji pruža još veću sigurnost vašeg djeteta.

By attaching the straps completely prevented any movement of the Cybex car seat, which provides even better security of your child.

Rece google translate.
    hvala
    prijevod kao takav mi nije problem nego ne kuzim cemu to sluzi? gdje to prikopcam? jel to rjesava problem na koji je naisla Suzzy?

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Suzzy prvotno napisa Vidi poruku
    Mi jučer kupili ovu sa isofixom, zasad mi izgleda super, najviše me strah tog jastučića jer mrzi biti vezana a to mi se čini kao još gora verzija i bojim se da će joj biti vruće, to mi je tek palo na pamet kad smo malecku smjestili u AS. Zna li netko ima li pamučnih (ljetnih) presvlaka za ovaj model???

Imam problem kod postavljanja iste, naime piše da stražnja strana AS mora savršeno prianjati na sjedalo automobila što mi nikako ne postižemo, naslanja se samo gornji dio. Čini mi se stabilna, ne mrda nikamo ali me to još uvijek muči. Kako je kod vas?
    ono sto me najvise zanima - teta u tintilinicu mi je rekla da imaju TT a poslije sam citala da nema ni nigu ni TT?
    koji auto imate?
    jel jos netko imao slican slucaj?

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ne znam što da ti kažem, pretpostavljam da nisi sjedalicu isprobala u autu prije nego što si je kupila?!

ja sa htjela kupiti jednu as 9-18, ali nisam jer na naša sjedala nije pasala, bila je preširoka.

ne znam dal imaš mogućnost otići na neki od rodinih pregleda autosjedalica? tako ćeš biti sigurna da je dobro postavljena, a ako nije, dobit ćeš savjet

mis-pis avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Iskreno, ne znam kod koga se AS u potpunosti ledjima naslanja na sjediste auta. Mi to kod AS II/III isto ne postizemo. Najvise je naslonjen onaj dio za glavu. Kod ledja ima supljina. Pa sjedista auta nisu tako ravna.

A tvoja AS je I/II/III, ipak "gradjom" ima odlike II/III (zahvaljujuci jastuku postaje i I), tako da je to tipicno za taj tip sjedalica. Ipak nije klasicna grupe I, tad je ipak slucaj malo drugaciji.

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Onda imaš problem carine, do 1000kn možeš uvesti, ali 2 su debelo iznad, pa ako naletiš na nekog malo revnijeg carinika, evo problema.
    znaci morala bi prijaviti obje i uzdati se u njihovu dobru volju?
    koliko mogu platiti carine? (2 puta 190 EUR, 2 osobe putuju?)
    Posljednje uređivanje od Plusic : 08.06.2011. at 14:56

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •