Popila sam normabel... užas mi je ovo sa pulsom, nemogu vjerovat kako lupa i stvarno nemogu skuzit od čega... mislim da mi nema druge nego čekat ponedeljak kad mi je doktor u bolnici...
HEj cure ima li šta nova? Ja sutra na pregled, stomak i dalje visoko a sutra ravno 40 tjedana...
Ajmeeee. Vidjet ćeš sutra kaj ti budu rekli.... Ja tek 18-og na pregled pa ćemo vidjeti što me čeka..... Javi nam .... Pusa......
meni se u prvoj trudnoći trbuh uopće nije spustio,a rodila sam bez problema,eto ima nas svakavih
Da i ovdje javim, danas je thegirl rodila curicu, tesku 3660gr i dugu 52 cm... sve je super proslo
Vidjela sam novost na drugoj temi, ali evo da još jednom čestitam... Uživajte jedna u drugoj...
Jupi jupi je je jeeeeeeee...... Čestitke......i od mene....
Hej da vam se javim, sve je prošlo super.... Bebica je predivna, i samo spavaaaaaa, nastavila je jednakim ritmom kao u truhu, čak je moram budit da papa....
evo da se i ja javim... rodila ranije, 20.03. nam je stigla malena žurilica sa sitnih 2.5kg. I mi se moramo buditi za papicu, jer je malena u stanju odrapiti cijelu noć u komadu.
žabice čestitam!!!imale smo isti dan termin, a moj još ne daje znakove da bi izašao..