RozaGroza prvotno napisa
A Špiro dobiva na težini, na zadnjem vaganju smo izračunali da je u 4 tjedna dobio 920 grama, narastao 6.5 cm
Nočas skroz teška noč budio se svako sat vremena, plakao sisao, mjenjali smo ga jedno 6 puta nočas, kakica kao zlatna vodica, tek prije par sati u toj vodici smo vidjeli komadiče, nije ih bilo puno ali su definitivno govance. Nije dehidriran jer mu je fotonela dobro, u ustima ima sline, nije umoran, piški, svaka pelena je popiškena, a to znači jaaako puno piškenja jer ga mjenjamo svakih sat-dva po danu. Jedino je jako nervozan, plače, i tek kad ga nadojim se malo smiri, ali evo sad sam ga dojila u sat vremena 3 puta po 5 minuta, nakon 5 minuta baš extra gutanja mi je vriskom dao do znanja da je vrijeme za podrig, onda se podrigne kao zvijer, prdne par puta...pa zaspi...onda se probudi nedugo nakon i opet sve ponovno.
Jako puno prducka, i to kad ima prdnuti ili kakiti nateže se kao blesav. Brinu me te njegove stolice, a temperaturu nema pa brijem da nije nikakva crijevna viroza/infekcija.
Nisam pametna, imam osječaj da je večinu vremena nezadovoljan i da ga nešto jako muči a ne mogu dokučiti što. Evo sad ga muž drži na prsima a on svejedno cvili i kenka...sisao je prije 10 minuta...nemam pojama...ne znam koliko je plakanja normalno za tako malu bebu? Jel moguče da mi je mljeko gadnog okusa? Brine me to njegovo extra kratko sisanje, i neče da sisa duže nema šanse, 5 minuta, 10 u vrh glave i to je to...al zato guta ko da trusi iz boce...imam jal let down, iz cice mi doslovce kapi ko ludo, a kad pljune bradavicu iz nje iz jedno 54 kanala šiklja mljeko. Jel moguče da od toga ima plinove?
Uvijek ga dojim 2 podoja na jednu 2 na drugu...možda da provam 3 podoja? Al onda mi se čini da nema ništa u sisi!