odlučili smo se za cybex as 15-36 kg , jedino ne kužim razliku između x fix i free fix modela pa ako netko za molim savjet...u 3. mj idem u Njemačku i kupila bi ju, samo moram model prije odabrati i boju da rezerviram...
odlučili smo se za cybex as 15-36 kg , jedino ne kužim razliku između x fix i free fix modela pa ako netko za molim savjet...u 3. mj idem u Njemačku i kupila bi ju, samo moram model prije odabrati i boju da rezerviram...
Cybex solution x-fix je testirana
http://www1.adac.de/Tests/Kindersich...093&IDModell=1
dok free fix jos nije. Novi testovi izlaze krajem maja, a i pitanje je da li ce ova biti testirana. E sad, samo da ti se jos neko sa iskustvom javi, pa da imas neku predstavu.
imam iskustvo od kolegice koja ima x fix i prezadovoljna je + testovi i eto konačni odgovor-KUPUJEM!
Kupili. Velika pohvala djelatnicama Baby centra u Brežicama za sve odgovore, montažu i ljubaznost koju dugo nisam vidjela! A i ddv dobro dođe natrag!
sorry, tek sad vidim da je tema iz 2010.
Zvrk jeste vi kupili x fix ili free fix?
test za x fix je bio 2009, pogledaj na istom linku pod 2009
nama se pokazala super, udobna, čvrsta...
Posljednje uređivanje od pužić : 21.04.2011. at 09:42
Potpisujem Pužić, odlična sjedalica, mi oduševljeni već godinu dana, samo kad bi iimala ljetnu navlaku da ju sunce ne uništi..
Molim vas za informaciju-na stranici gdje se opisuje free fix pise da se dijete veze automobilskim pojasom. Zar se ne bi trebalo do 18 kg vezati pojasevima autosjedalice a onda automobilskim? Ili sam ja nesto krivo shvatila?
Koliko znam, free fix je sjedalica grupe 2-3, dakle od 15-36 kg, kod njih se dijete veže pojasom auta. To nije kombinirana u kojoj se do 18 kg veže pojasevima sjedalice, a nakon toga automobilskim.
Posljednje uređivanje od luci07 : 12.05.2011. at 18:03
da, to je as od 15-36 kg, veže se pojasom auta. mi smo npr. Noru do 18 kg držali u tobiju a nakon toga smo montirali Cybex.
Hvala, nisam kuzila sto je to kombinirana autosjedalica
Cybexova kombinirana bi ti bila ova: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=207333
sonata...
1 kat je od 9-18 ali to ne znaci da je druga tek od 18kg nego je od 15...djeluje mi da te to zbunilo
ja imam cybex solution x fix i prezadovoljna sam..
Znam da je 2 kat od 15kg nego sam mislila da se na svima do 18kg kopca pojasevima autosjedalice a onda da se to nekako skida i od 18kg veze pojasom automobila. Ali eto, sada ste mi sve razjasnile. I mi smo gledali solution x fix i mislim da cemo ju kupiti. Sada imamo MC Tobi ali nam treba za djedov auto pa sam mislila Tobia tamo a nama novu. Ali svi pisu da je bolje sto duze dijete drzati u sjedalici nize kategorije pa sada ni sama ne znam. Ili cemo jos ostati na tome da svaki put selimo Tobi iz naseg u djedov auto
za djedov onda kupi cybex pallas
je..bolje je...ja sam svog tek sad s 102cm i 17,5 kg prebacila u cybex i to samo zato jer sam ovu prodala da kupim novu za kcer...
u djedovom je jos mc priori