Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 80 od 80

Tema: Majke protiv udruge Roda

Ancica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mondu, sto fali ovim komentarima koje si citirala?

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj Ancica prvotno napisa Vidi poruku
    Mondu, sto fali ovim komentarima koje si citirala?
    Izgleda da ja imam deficiti intelekta...potreban za rode, al vidim ono sto neki ne vide...ti citati omalovažavaju druge ljude...one koji su "tamo", a ne pripadnici plemena, ovog...i ne samo ti citati, već i mnogi drugi tu.

I ne da mi se navlačiti u jos xy postova, zanima vas zasto imate takvu reputaciju, ja iznosim svoje misljenje, nit sam vaša niti njihova...

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Zaista, što je loše u navedenim komentarima? Rječnik na Indexovom forumu je zaista katastrofalan! Da se ne radi o majkama koje također odgajaju djecu, pomislila bih da su ih pisale tinejdžerice željne dokazivanja. Jedno je psovku izreći u afektu (iako je i to ružno, no vjerujem da se mnogima događa), no drugo ju je i napisati, a ondje zaista vrvi psovkama i drugim vulgarizmima. Nitko sebe ne smatra pametnijim niti inteligentnijim zato što u roditeljstvu primjenjuje nešto iskonsko na što su ljudi uglavnom zaboravili i to pod utjecajem stvari koje nam, kao, olakšavaju život. Mnogi se prepuštaju struji i onda na ostale gledaju kao na frikove.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Meni je jedino žalosno što će se moja djeca danas-sutra družiti s djecom koju su odgojili "takvi ljudi" , radije bi da se druže s djecom s ovog foruma makar se eto, ni ja ne slažem s mnogo pdf-ova pa ih i ne posjećujem... s Udrugom se slažem, jer da ne nebi bila tu nego na Indexu... i još što mi nije jasno da su oni u stanju godinu dana pisati, prepisivati i istraživati što se ovdje događa... i nakon te detaljne istrage vulgarno i prostački komentirati. Bolje da heklaju, štrikaju... al to su takvi ljudi, hrane se negativizmom i pljuvanjem drugih... ah, žalosno

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Mondu prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da uopće nije problem u onome što promiče udruga Roda već u načinu na koji ste (velika većina vas tu ) sebe izdigli iznad svekolikog priglupog, neobrazovanog, zadrtog hrvatskog puka, mislim da je u tome caka, a cist sumnjam da su svi koji idu na indexov portal isključivo zatucani maloumni balkanci ..kako je to tu prezentirano.

Razumijem što želiš reći, i sama prezirem svaku vrst elitizma,no ne treba miješati kruške i jabuke.
    Za nekoga tko u pisanom obliku koristi hrpu vulgarizama( kao što je to na mnogim forumima gdje se blate Rode i njihov rad),mogu reći samo da eventualno još "nije narasao veliki" i svakako od takve osobe ne bih uzela ni orah iz ruke ,a kamoli savjet kako poboljšati sebe kao roditelja, osobu itd...

acqua avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj mlukacin prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je jedino žalosno što će se moja djeca danas-sutra družiti s djecom koju su odgojili "takvi ljudi" , radije bi da se druže s djecom s ovog foruma
    S ovim se slažem!
    Međutim, svatko ima pravo na svoje mišljenje. Isto tako svatko ima pravo odlučiti kako će podizati dijete.
    Ja se slažem s Rodom i visim na ovom forumu. Jedino mi je žao tih "drugih" mama koje ne uviđaju da griješe.

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

đizus!

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj acqua prvotno napisa Vidi poruku
    S ovim se slažem!
    Međutim, svatko ima pravo na svoje mišljenje. Isto tako svatko ima pravo odlučiti kako će podizati dijete.
    Ja se slažem s Rodom i visim na ovom forumu. Jedino mi je žao tih "drugih" mama koje ne uviđaju da griješe.
    Jel, sad bi se moglo zakljuciti da samo mame koje vise na Rodama, ne griješe...

a visiš na jos kojem forumu, ili je komunikacija na nivou moguća samo tu ?

acqua avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Daleko od toga. Svi griješe, ali najviše griješe oni koji ne žele saslušati tuđe mišljenje.

kole avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

E znate sta uclanicu se u rodu iako ne zivim u Hr....
    ponekad se osecam da je vecina mojih sugradjana sa tog index foruma

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ne smatram se nikakvim nad naravnim bićem, ali ovo je meni prestrašno. Toliko prostačina, Ako su i imale nešto konkretno za kritizirati da su to ljepše rekle imalo bi smisla.
    Ovako stječem dojam da je to skupina nekakvih žena koje su banirane ovdje jednom davno pa sad rade woodo lutkice i najrađe bi nas spalile.

Užas. Dokle seže ljudska glupost i zloba??? Ja sam stvarno u šoku.
    Najiskrenije ne bih voljela da mi se djete druži sa njihovom djecom ako bi to značilo da se susreću sa tim ženama, osobama...čudima ili kako god.

Ja se sa nekim stvarima na ovom forumu ne slažem, ali to nema veze sa udrugom. Ali da bi nekome pa i virtualno hebala mater....Bože oprosti im...

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

a što mislite da iz usta svih rodinih forumašica tratinčice izlaze? index je već odavno, da mi prostite, prilično loš forum, ali te psovke su više uvjetovane pravilima foruma nego kvalitetom ljudi. a izjave tipa da se nadate kako se vaša djeca neće družiti sa tom djecom prostaka koji nisu u pravu, a vi jeste, su mi onako, prilično smiješne

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Govno može doći direktno, a i umotano u celofan... no ipak je govno usprkos celofanu i mašni.

mislim da govno nije prosta riječ , ili je ?

No, probat ću se čuvati negativnih bodova i ulazaka u kreševa jer mi savjeti određenih ljudi koji postaju samo ovdje trebaju. Marko kreće najesen u školu .

( Jel ovo bezobrazno? Ili samo iskreno? )

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ma govno je kao "tjelesna izlučevina" ali u pravu si...

ja sam jednom davno išla čirnut na tu temu na indexu...nisam osjećala potrebu odgovorit niti se raspravljat...svakom njegovo... kao što kažeš, ni ovdje nisu tratinčice i cvijeće....da je ovo index davno bi si ,vjerujem, netko dozvolio u žaru "borbe" i pokoji, jači prostakluk...ovako, u skladu s jednim ozbiljnim roditeljskim forumom i temama na njemu, svi smo valjda fini...(a tko zna tko kome šta šije iza ekrana, na određenim temama, dakako)

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Evo da se oglasim i ja. (Imam neki dejavu da smo već imali temu pod istim naslovom )
    Moja djeca će se sasvim sigurno družiti s djecom takvih ljudi. To je realnost.
    Druga je realnost da ja kad otvorim gornji link nemam potrebu čitati dalje od pola rasprave a kamoli uzeti je k srcu. A ni na kraj pameti mi nije registrirati se i uključiti. To bi bila djed-šumom-baba-drumom rasprava. Jesam li elitist zbog toga? Pa onda neka sam. To je jednostavno tako.
    Nisu ni ovdje svi pristojni (rekla bih ipak da je prosjek nešto viši), a kakvi ste vi ostali doma pojma nemam. Ali ovaj forum mi je zanimljivo čitati, savjeti su mi korisni, a iznad svega volim drugačiji pogled na svakodnevne teme. Zbog toga imam potrebu sudjelovati.

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj dorotea24 prvotno napisa Vidi poruku
    a što mislite da iz usta svih rodinih forumašica tratinčice izlaze? index je već odavno, da mi prostite, prilično loš forum, ali te psovke su više uvjetovane pravilima foruma nego kvalitetom ljudi. a izjave tipa da se nadate kako se vaša djeca neće družiti sa tom djecom prostaka koji nisu u pravu, a vi jeste, su mi onako, prilično smiješne
    Ja konkretno nigdje nisam napisala niti mislim da je rodin forum svet niti da su rode bogom dane. Ovdje nađem i što mi treba i ne treba, i što smatram ispravnim i ne ispravnim. Teme u koje se dovoljno ne razumjem trudim se ne komentirati. To prakticiram i u životu. Ono što ne znam ne komentiram, a ako nešto želim naučiti pitam. Inače u životu ne komuniciram na način "hebem ti mater" i slično...
    Uopće se ne zamaram kakav je neki forum i tko je na njemu niti mislim da smo mi ili oni ili neki treći nekakve skupine. Meni je svrstavanje u neku skupinu inače odbojno, i mislim da u biti ne postojimo ni MI ni ONE...
    Postoje ljudi i pojedinci koji komuniciraju ovako ili onako i vjerujem da se prema tome u sličnoj skupini osjećaju ugodnije. Ja se ovdje osjećam ugodnije i ovo nije jedini forum na kojem jesam. Ima ih još i vrlo se lijepo osjećam i na njima, ali ovaj link koji sam otvorila sa indexa me je zaista zgrozio jer davno nisam naišla na neku forumsku raspravu u kojoj se maltene primjećuju ovacije za čim bolju psovku. Eto samo to.
    Ja ne ulazim u činjenice tko je u pravu u stajalištima o odgoju iako osobno sam na PORTALU RODE pronašla puno lijepih i korisnih stvari, a portal sa forumom nema veze.
    I da, da čujem da majka prijateljice pred mojojm kćeri najnormalnije opsuje ili da dijete dolazi kod nas na igranje i da mu je normalno onako sočno opsovati, gledala bih kako to upozorenjem riješiti ili zamoliti da se kontroliraju jer bi mi paralo uši, bilo bi mi neugodno i nimalo mi se to ne sviđa,...pa da ga hebeš...

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

a što mislite da iz usta svih rodinih forumašica tratinčice izlaze?

ajmo napraviti pokus - dva dana bez moderatora. i dvije "vruće" teme. nemam pojma, pravo na carski rez nek bude jedna od njih.

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa Vidi poruku

ajmo napraviti pokus - dva dana bez moderatora. i dvije "vruće" teme. nemam pojma, pravo na carski rez nek bude jedna od njih.

A druga Porod kod kuće...

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ajme već vidim krv kako bi liptila iz ekrana

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj nenaa prvotno napisa Vidi poruku
    A druga Porod kod kuće...
    Ustvari ovdje i jest riječ o dobrim modratoricama (ulizujem se malo), i forumašice znaju da će dobiti pec pec ako zastrane, ali meni je zbog toga lijepo čitati ovaj forum i mislim da to baš potiče kreativnost u komunikaciji.
    Najlakše je nekome opsovat, ali uvijek se iznova zadivim kad vidim kojim se lijepim i upakiranim porukama može reći puno više od psovke i kako se sve forumašice snalaze, pa i ja ponekad, da nekome "lijepo" objasnim da mu je mišljenje krivi, čitaj poremećeno, i da bi trebao baš razmišljati kao ja. To je umjetnost u pronalaženju riječi. Prave puzzle. Najlakše je nekome reći idi u pm, ali ovdje je to lijepo i reći pročititi.

I ovo je zaista pisano u šaljivom tonu i malo je off topic.

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa Vidi poruku
    Joj i ja, imam baš tu scenu u glavi

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa Vidi poruku
    i onda se tek ta djeca ne bi imala s kim igrati, em index, em roda sve ode kvraguma šalim se malo.

XENA avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

i onda se tek ta djeca ne bi imala s kim igrati, em index, em roda sve ode kvraguma šalim se malo.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj ivana zg prvotno napisa Vidi poruku
    Surfajući internetom već sam par puta naletila na ovo, možda ste i vi, a ako nisti pogledajte, pa recite svoje mišljenje;
    http://www.index.hr/forum/default.as...=53&idt=186224
    Potpuno se slažem sa tekstovima na index-ovom forumu ,ja zaista ne mogu više podnositi vaše pametovanja i otvorene cenzure,ima i drugih kvalitetnih foruma.....zbogom!

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Beba, koliko sam mogla zaključiti ti sa na pdf-u podrške uputila kritiku. A to je ovdje protiv pravila .

Druga je stvar što ja mislim o pdf-ovima podrške ili netko drugi, no na tim pdf-ovima jasno pišu pravila i ja ih izbjegavam u širokom luku.

Koliko sam ja pratila, svih ovih godina, ovo je ponajprije zamišljeno kao edukacijski forum kroz prizmu udruge kao npr kaj ja znam forum matematičog odsjeka na PMF-u.

Par puta sam odlazila i vraćala se, a sad sam ovdje jer mi Marko kreće u školu, kad doznam i ispitam sve što me zanima odoh nazad u hibernaciju.
    Puno pametnih stvari se ovdje da pročitati i saznati, samo uključiš neke filtere i sve 5 .

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa Vidi poruku
    Beba, koliko sam mogla zaključiti ti sa na pdf-u podrške uputila kritiku. A to je ovdje protiv pravila .

Druga je stvar što ja mislim o pdf-ovima podrške ili netko drugi, no na tim pdf-ovima jasno pišu pravila i ja ih izbjegavam u širokom luku.

Koliko sam ja pratila, svih ovih godina, ovo je ponajprije zamišljeno kao edukacijski forum kroz prizmu udruge kao npr kaj ja znam forum matematičog odsjeka na PMF-u.

Par puta sam odlazila i vraćala se, a sad sam ovdje jer mi Marko kreće u školu, kad doznam i ispitam sve što me zanima odoh nazad u hibernaciju.
    Puno pametnih stvari se ovdje da pročitati i saznati, samo uključiš neke filtere i sve 5 .
    Ipak, maria, trebale su ti godine postanja na i par tisuca postova da formiras ovakav stav, zar ne?
    Ja jos nisam dosegla tu razinu svijesti.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ja ne bježim od svojih grešaka. I krivih procjena. Upravo zbog toga sam i odgovorila bebi. Nisam primer idealnog forumaša .

Mislim da liječeni forumoholičar, kao ja , može dati par korisnih savjeta.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Mene indexov forum nije iznenadio ni ražalostio (u nekim dijelovima jako dobro nasmijao), shvatila sam ga kao prosti vic. Komunikacija je nažalost slika stvarnosti u našem društvu, a meni roda upravo i paše jer nema vulgarizama, što ipak komuniciramo na civiliziranom nivou i što nema opasnosti da će mi zbog krive riječi ili mišljenja netko pobrojati cijelu rodbinu i susjedstvo. I da naša djeca će se naravno družiti s "njihovom" djecom i tu se ništa nemože osim odgajati djecu u duhu koji je meni prihvatljiv. Svako ima pravo na svoje mišljenje, ovdje se radi o dvjema dijametralno suprotnim stranama, imaju taj forum i neka se tamo ispušu i nadam se da neće dolaziti ovdje, pošto se sa stavovima udruge roda ne slažu, a niti meni ne pada napamet tamo izazivati vraga jer bi se samo uzrujala. Normalno mi je i da se na rodi ne slažem sa svim stavovima, ali na te teme niti neidem, filtriram, kao i većina, a bože moj različiti smo ljudi, nismo klonovi i imamo pravo na svoje mišljenje. Indexašima želim da se dobro zabave na svom forumu i neka ne dolaze simo čačkati mečku, veliki je virtualni svijet i ima mjesta za svakoga.

Ariana avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

u trudnoći (možda 6-7 mjesec trudn.) sam otpratila muža i kći u dvoranu za gimnastiku i sportsko penjanje i usput malo penjuckala. istina je da sam bila na serklaži u 16.-om tjednu ali samo zbog konizacije i kratkog (1cm) cerviksa. komentar jedne "žene": " jooooj, da te vide one rode odmah bi te razapele" !!!!! nasmijala me do suza.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ariana ne samo rode nego svaki normalan čovjek, uključujući i mene...

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •