Pokazuje rezultate 1 do 50 od 80

Tema: Majke protiv udruge Roda

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Meni je jedino žalosno što će se moja djeca danas-sutra družiti s djecom koju su odgojili "takvi ljudi" , radije bi da se druže s djecom s ovog foruma makar se eto, ni ja ne slažem s mnogo pdf-ova pa ih i ne posjećujem... s Udrugom se slažem, jer da ne nebi bila tu nego na Indexu... i još što mi nije jasno da su oni u stanju godinu dana pisati, prepisivati i istraživati što se ovdje događa... i nakon te detaljne istrage vulgarno i prostački komentirati. Bolje da heklaju, štrikaju... al to su takvi ljudi, hrane se negativizmom i pljuvanjem drugih... ah, žalosno

acqua avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj mlukacin prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je jedino žalosno što će se moja djeca danas-sutra družiti s djecom koju su odgojili "takvi ljudi" , radije bi da se druže s djecom s ovog foruma
    S ovim se slažem!
    Međutim, svatko ima pravo na svoje mišljenje. Isto tako svatko ima pravo odlučiti kako će podizati dijete.
    Ja se slažem s Rodom i visim na ovom forumu. Jedino mi je žao tih "drugih" mama koje ne uviđaju da griješe.

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

đizus!

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj acqua prvotno napisa Vidi poruku
    S ovim se slažem!
    Međutim, svatko ima pravo na svoje mišljenje. Isto tako svatko ima pravo odlučiti kako će podizati dijete.
    Ja se slažem s Rodom i visim na ovom forumu. Jedino mi je žao tih "drugih" mama koje ne uviđaju da griješe.
    Jel, sad bi se moglo zakljuciti da samo mame koje vise na Rodama, ne griješe...

a visiš na jos kojem forumu, ili je komunikacija na nivou moguća samo tu ?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •