Pokazuje rezultate 1 do 50 od 80

Tema: Majke protiv udruge Roda

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    EvaMONA avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

jao. tek sam sad pročitala link na index. "Glas javnosti" je puno više ispod svakog nivoa nego što sam se nadala. Kako li sam uvijek naivno uvjerena da su ljudi ipak u načelu dobrodušni , pametni i nadasve pristojni barem dok im se ne dokaže suprotno?

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj EvaMONA prvotno napisa Vidi poruku
    jao. tek sam sad pročitala link na index. "Glas javnosti" je puno više ispod svakog nivoa nego što sam se nadala. Kako li sam uvijek naivno uvjerena da su ljudi ipak u načelu dobrodušni , pametni i nadasve pristojni barem dok im se ne dokaže suprotno?
    i ja sam od tih naivaca. i sad malo čitam taj link... i ne vjerujem. zaključak: bolje je živjeti u takvoj dobroj vjeri i neznanju

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj manal prvotno napisa Vidi poruku
    i ja sam od tih naivaca. i sad malo čitam taj link... i ne vjerujem. zaključak: bolje je živjeti u takvoj dobroj vjeri i neznanju
    i ja isto mislim.
    jednostavno ne mogu prihvatiti da su taj topic i ti ljudi hrvatska stvarnost. ne mogu i ne želim.

Candy avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja sam evo mišljenja da Roda zaslužuje kritike, jer nije savršena i jedina ispravna, a kroz (samo)hvalu se ne napreduje nego samo kritičkim propitkivanjem i nastojanjem da bude bolje (općenito, na samo za Rodu). Ali način na koji se to prezentira, majko mila! Otvorila sam nasumce jednu stranu i pročitala ovo "Kad ste puhale balone, niste pomislile na otpuhane ljudske živote koje ste ostavili u fružiderima! Sram vas bilo!!!!!"
    Ovakvi komentari su pretužni, nakon ovoga nisam dalje čitala...
    I htjedoh samo reći ovo, postoje dvije vrste ljudi, oni koje briga što selo misli (nažalost ja), i oni koje apsolutno ne dira selo, po meni se Roda uklapa u nedodirljive i to se sve više pokazuje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •