Pokazuje rezultate 1 do 50 od 80

Tema: Majke protiv udruge Roda

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Razina komunikacije i rječnik na tom forumu su takvi da sam odmah odustala od čitanja (prije par mjeseci kad sam naletjela na njih) i shvatila da mi je sasvim dovoljan jedan forum u RH (zadovoljava sve moje potrebe zasad ).

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Ja stvarno i iskreno mislim da bi udruga Roda trebala poraditi na svom imidžu. Za jednu Udrugu koja promovira toliko dobrog od dojenja do rađanja, velika je šteta da ljudi odmahuju rukom, spomen Rode dočekuju sa podsmjehom, nazivaju ih ludim militantnim babama.... zbog načina na koji ovaj forum funkcionira, a mislim da je isključivo forum kriv za tu percepciju. Kako to riješiti, pojma nemam (odnosno imam ali vam ne bi bilo prihvatljivo), svakako vam treba jedan dobar PR stručnjak, tako da se bar mase osvijeste po pitanju poroda i dojenja, a tek onda ostalo riješavati u hodu.

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Arijana prvotno napisa Vidi poruku
    Ja stvarno i iskreno mislim da bi udruga Roda trebala poraditi na svom imidžu. Za jednu Udrugu koja promovira toliko dobrog od dojenja do rađanja, velika je šteta da ljudi odmahuju rukom, spomen Rode dočekuju sa podsmjehom, nazivaju ih ludim militantnim babama.... zbog načina na koji ovaj forum funkcionira, a mislim da je isključivo forum kriv za tu percepciju. Kako to riješiti, pojma nemam (odnosno imam ali vam ne bi bilo prihvatljivo), svakako vam treba jedan dobar PR stručnjak, tako da se bar mase osvijeste po pitanju poroda i dojenja, a tek onda ostalo riješavati u hodu.
    Čekala sam da netko napiše sve što i ja mislim da ga mogu samo potpisati.
    Ja sam više umorna od objašnjavanja ljudima da Rode nisu sektašice....

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj Arijana prvotno napisa Vidi poruku
    Evo i ja potpisujem od riječi do riječi.

A Index i slični forumi... ne posjećujem ih. Ne sviđa mi se ta razina komunikacije. Bjestime su mi ružne i u govoru, a u pisanoj riječi - jednostavno nepodnošljive.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •