ja sam isto samo pročitala jednu stranicu, i razina komunikacije me je zaprepastila....ja sam isto imala i imama problema svaki dan s svojom okolinom radi ovoga foruma,s druge strane isto tako sam puno puta bila krivo shvačena i kritizirana na ovome forumu i zato shvaćam nezadovoljstvo nekih ljudi na indexu, ali način na koji to izražavaju mi je gnjusan, opsujem i ja koji put u toku dana, ali ovo što one govore je užasno....jednoumlje na ovom forumu i pokojoj temi znaju me katkad odvratiti od rasprava, ali to nije dovoljno da ja ovdje više nikada ne bi dolazila, jer previše sam dobrih savjeta i pomoći dobila, a za vrijeme trudnoće i upoznala super ekipu.....ja isto smatram da trebate poraditi na imiđu za javnost, na žalost danas je sve dobra reklama......znam biti na rubu živaca kad dođem kod doktora i kažem nešto i to je stvarno moja ideja nisam je iznjela zato što ju Roda podržava, jednostavno mi je prirodno logično nadošla kao rešenje za neki problem, ili savjet, ili primjedbu ili upit, ali odgovor liječnika je uvijek, ali uvijek, kao i moga muža; o ne, to vi sigurno čitate one Rode!!!! Ja sam s ovog foruma prihvatila ideje koju su meni prihvatljive, a one koje nisu, nisam i to je to.